BİRİKİMCİ HATUNLAR

kızlarr gökçeden haberi olan var mı ne durumda acaba bebeği nasıl kendi nasıl ? özelden görüşen var mı ?

tünaydınlar herkese ;

doğalgaz faturam 55 tl... evde durmadıgımız icin aksamları pek nadir acıyoruz acıkcası zaten eve gel 8 yemek ye vs yat derken 11 i buluyor. bazen elektrikli ile odanın soğukluğunu kırıyoruz.

sabah çok ilginc birşey oldu; işe gelirken yolda trafikten kaynaklı bekliyorduk tam caminin önünde de 2 tane bayan sanırım Kuran kursuna gidiyorlar.
bize bakıp Allah yardımcınız olsun dedi biri. ben kalakaldım amin dedim.. 2 si de amin amin dediler.

bir garip oldum.

merhaba ,
55 tl çok iyi biz çok ılıman bir yerde yaşamamıza rağmen her ay 200 tl falan gelir ama siz evde yoksunuz bzimkiler kapatmıyor bile sen tüpü kullanmışsındır o kadar hatta.....
çok güzelll içlerinden gelmiş demekki geçende bize oldu Suriyeli yaşlı ama nur yüzlü bir adam sakız satıyor ama utana sıkıla 1 sakız aldım 10 lira verdim ellerini açarak bir dua etti arapça ne dediğini anlamadım ama tüylerim ürperdi gözlerim doldu

ne güzel işte canım sabah sabah dua almışsınız bundan daha büyük bir zenginlik olabilir mi

230 liralık zararım 200 tl ye düştüü umarım başa baş olurda satarım düştüğünde alırım almıcam bir daha heycana kapılıppp

Merhabalar kızlar

Gelemiyorum bir kaç gündür..Bir koşturmacadır gidiyor ama aslında bir şey yaptığım yok ..

birikim yapanların birikimleri bereketli olsun inş.. Ben de altının düşmesini bekliyrum Varyemez 84 ün altına düştüğü gibi 50 gr kadar toplu alım yapıcam.. umarım düşer Düşmezse de TL de kalmaya ve aydan aya küçük altın almaya devam

arkadaşlar bişi sorucam. bir arkadaşımız var. bebeği ameliyat olacak daha 6 aylık.ameliyatı 5 milyar..
eşide bi kaç ay sonra ayagından olacak 7 8 milyar..
bizde bir arkadaşla birşey alalım diye düşündüm..
farklı şehirlerde olduğumuz için gidip bebek görme takı takalım diyemiyoruz..
kargoylada altın gönderilmez..
varmı tavsiyesi olan. ikimiz 200 300 liralık bir yardım yapmayı düşünüyoruz.
n11 . com gibi sitelerde 5li bebek bezleri var:) artık o aklıma geldi.

dün bardaktan boşalırcasına nasıl yağmur yagdı.
gökgürültüsü şimşek sular seller götürdü.
sabah bir kalktım günlük güneşlik..
kışı bile yaşayamıyoruz.

mevsimler şaştı.

eğer samimiyetiniz varsa nakit gönderin altın göndermemiz olmayacak biz böyle düşündük bebeğine sen hediye al bizim yerimize diye gönderebilirsiniz bence

maddi yardım aslında daha makul gecer gibi aranızdaki samimiyete baglı olarak havale, eft yapsanız
yada bebek bezi de mantıklı ama onda ay ay mı ayrılıyor bilmiyorum.
Allah yardımcıları olsun inşallah

eğer samimiyetiniz varsa nakit gönderin altın göndermemiz olmayacak biz böyle düşündük bebeğine sen hediye al bizim yerimize diye gönderebilirsiniz bence

maddi yardım aslında daha makul gecer gibi aranızdaki samimiyete baglı olarak havale, eft yapsanız
yada bebek bezi de mantıklı ama onda ay ay mı ayrılıyor bilmiyorum.
Allah yardımcıları olsun inşallah

ama iban numarasını istesek vermezki. nasıl yapabilirizki..
bezlerden iyi anlıyorum.
7-18 KG olandan alıcaz. 1bçk yaşına kadar rahat kullanır.

Molfix İkiz Paket 40'lı x 4 adet + 2 Adet 63'lü Islak Havlu Hediyeli ==>69,99 TL

laf arasında sorduk molfix kullanıyormuş mesela. buda aslında onların büyük bir masrafı.

Asmu, ptt hesabı varsa tc sini biliyorsanız öyle de ordan ödeme yapabilirsiniz.
tabii son çare bez olur.
bez-bebe yağı-pişik kremi tarzı bir set.

hepsiburada tarzı yerden altın alırsanız sigortalı ve cok güzel paketlenmiş şekilde gider hem bi eksiğini kapatır

Asmu, ptt hesabı varsa tc sini biliyorsanız öyle de ordan ödeme yapabilirsiniz.
tabii son çare bez olur.
bez-bebe yağı-pişik kremi tarzı bir set.

amacımız nakit göndermek. bakalım inşALLAH bi yol çaresini buluruz.
sizin aklınıza farklı şeyler gelir diye sormak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…