• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİMCİ HATUNLAR

günaydın kızlar.
çocuklar ve eşim evde,kafam bir dünya oldu.
arada yalnız kalmak güzelmiş yahu.
pazartesiyi iple çekiyorum.
kalemero başınız sağolsun,yengeni kaybetmişsin,allah rahmet eylesin inşallah.
farmasim ne kadar kaldı bebek için okunan duadan ben de alayım.rabbim şifasını versin.

CuteMom CuteMom bn tamturumu çok beğeniyorum görende soruyor özellikle ışıklı ortamda parıl parıl parlıyor:KK76:

Eklentiler

• 1417081227558960745801.webp
    1417081227558960745801.webp
    154,5 KB · Görüntüleme: 146
aynen kuzum :) her şey daha hayırlısıyla oluşuyor...bitti derken başlıyor bu olmadı derken daha iyisi güzeli oluyor:) elhamdülillah :))
sagol canim cok sukur bu gunumuze. sen yanlis hatirlamoyorsam ozel ders veriyorum ing den demistin de mi? kursa mi gitti yoksa univ de ing bolumu mu bitirdin?

günaydın kızlar herkese :)
güzel dilekleriniz için herkse teşekkür ediyorum :)
Y yesil_zeytin_ çok öel değil ve bildiğiniz bir konu benm karışık gönül işleri çözeceğim ama inşallah kararım net ve kesin bu hayatı kimse üzülmesin diye yaşayacak kadar uzun değil hayırlı olanla devam etmek en güzeli :)

Günaydın kızlar
Farmasi ben alamadım bebiş için. Çünkü henüz Turkuaz'ın dualarını okuyamadım. Inşallah yavrucak iyileşir bir an önce. Rabbim şifa versin inşallah
K kalemero hakkında hayırlısı. Allah yardımcın olsun.
Bugün sabahtan işe gitmeyeceğim. Öğleden sonra başka bir Şehre gideceğim. Gergin bir ortamda bulunmam gerekecek. Ben de şimdiden gerildim.
çok teşekkür ediyorum canım amin :)
çok gerilme sakin ol :)

günaydın kızlar.
K kalemero hakkında hayırlısı olsun, inşallah en kısa sürede güzel haberlerini alırz canım.
Varyemez Varyemez çok geçmiş olsun. ben adetim. adetken okunabiliyorsa alabilirim.
CuteMom CuteMom yüzüğü daralttırsanız olmaz mı ?şu kuyumcular satarken dünya para istiyorlar, geri alırkense ölü fiyata alıyorlar. tamam onlar da öyle para kazanıyorlar ama iyice değerini dusuruyorlar .
çok teşekkür ediyorum karamera aminnn :)

günaydın kızlar.
K kalemero hakkında hayırlısı olsun, inşallah en kısa sürede güzel haberlerini alırz canım.
Varyemez Varyemez çok geçmiş olsun. ben adetim. adetken okunabiliyorsa alabilirim.
CuteMom CuteMom yüzüğü daralttırsanız olmaz mı ?şu kuyumcular satarken dünya para istiyorlar, geri alırkense ölü fiyata alıyorlar. tamam onlar da öyle para kazanıyorlar ama iyice değerini dusuruyorlar .

günaydın kızlar.
çocuklar ve eşim evde,kafam bir dünya oldu.
arada yalnız kalmak güzelmiş yahu.
pazartesiyi iple çekiyorum.
kalemero başınız sağolsun,yengeni kaybetmişsin,allah rahmet eylesin inşallah.
farmasim ne kadar kaldı bebek için okunan duadan ben de alayım.rabbim şifasını versin.

farmasi bende alabilirim sayı ne kadar?

farmasi, hasta küçüğümüze okunması gereken kaç ya latif kaldı?

merhaba kızlar kalan şu an hesapladım

3809 adet

Back
X