- 10 Kasım 2014
- 339
- 311
- 73
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben 92,30 mağduruyum ama bence haftaya çıkar yılbaşı malum büyük başların da küçük hesapları vardır heralde25 gramcık alıp da 89.51 maduru mu olsam ne :) )))))))))))))
görmeyelim şu gencecik yaşımda kalpten giderim gitttiii paracıklarımmm89 .45 tl oldu akşama kadar 88 li rakamları görecek miyiz acaba ?
öyle bişey olmaz canm iş yerinde yöneticiyim ya yöneticilerin servisiyle gidip gelirim ya da arabayla yakıt parası aldı dedirtmm kimseye![]()
cancazım sen biraz acele ettin ama burada ne al ne de alma denmiyor iştegörmeyelim şu gencecik yaşımda kalpten giderim gitttiii paracıklarımmm![]()
aynen canm ben tez canlıyım zaten neyse yeni başladım öğrencem beklemeyicancazım sen biraz acele ettin ama burada ne al ne de alma denmiyor işte
insan olumsuz sonuç olunca vicdan yapıyor![]()
85 tl ye gelse baya yüklü girerimkızlar altın düşmeye başladı ben 85 civarı alım yapmayı düşünüyorum sizce nasıl?
85 tl ye gelse baya yüklü girerim
ama 82 lere de para bırakmak lazım
parça parça al parça parça sat kural bu
az kar +az kar = çok kar
sen sat tüm altınlarını çıkar o zamanaltın aldım dediğim gibi düşüyor ehehehehe ben de piyasayı yemledim aklımca
artık bundan sonrası 85 ve altı olursa tamamen altına geçebilirim
merhaba bankalrın altın hesaplarındanYa kızlar nereden alıp satıyorsunuz beni de bilgilendirin hele bi.![]()