• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİMCİ HATUNLAR

Sanki kaçyüzmilyonlarım var gibi nasıl hevesle bekliyorum var ya altının düşmesini. :-)
Ayın 25inde maaş alınca alacağım ben de.
Umarım o zamana kadar düşer.

89 .45 tl oldu akşama kadar 88 li rakamları görecek miyiz acaba ?

kızlar herkese günaydın,

akşam annemlerde yiyince öğlen yemeği getiremedim bugün (evde yemek yok:KK53:)

akşam annemlerden geldikten sonra saatlerce evi derledim topladım, çamaşır ütü vs gece 1i bulmuşum, bu akşam da devam edecek gibiyim. haftasonu büyük temizlik yapmayı planlıyorum o yüzden çamaşır bulaşık işi kalmasın haftasonuna kadar diye uğraşıyorum.

bu arada duşakabini değiştirmem ve oğlumun odasına dolap yaptırmam gerekiyor, bir taraftan da onu araştırıyorum. minimum 2000e patlayacak bu iş bana:110: ama mecbur işte:KK14:

cancazım sen biraz acele ettin ama burada ne al ne de alma denmiyor işte
insan olumsuz sonuç olunca vicdan yapıyor :KK43:
aynen canm ben tez canlıyım zaten neyse yeni başladım öğrencem beklemeyi :KK43:
şu an bir önceki kazancımı kaybettim nötr oldu yani ama altında beklicem kalsın şimdilik haftayı da bir görelim

altın aldım dediğim gibi düşüyor ehehehehe ben de piyasayı yemledim aklımca :KK70::KK70::KK70::KK70:

artık bundan sonrası 85 ve altı olursa tamamen altına geçebilirim

428 tl karla dolarımı sattım. şuan ortalık durgun.
fed faiz arttırımına gitmedi, rusya faizi arttırıp rublenin değerini arttırdı merkez bankasıda piyasaya para saldı.
doların bu sebeple düşeceğini umuyorum. 2,18-2.19 dan yine almayı umuyorum. kısmet bakalım.

acaba diyorum daha fala zarar etmeden satsam mı şuan 230 tl kadar zarardayım düşünce alırım çıkacak kanaatindeyim

BİLEZİĞİM VAR 27 GRAM. SATSAMMI BANKAYA KOY DİYO EŞİM KORKUYOM KOLUNDA DURMASINDAN DİYİP DURUYO

Back
X