Valla az parayla gayet güzel evleniliyor evlenmesinede böyle aileler bazen zorlastiriyor.Atıyorum bütün evin mobilya paketini 6000 e de alabiliyorsunuz ama 60.000 e ne alabiliyorsunuz. Birde nikah yaparsiniz olur biter. Ama vaz mi geçsem demeniz beni düşündurdu.Eger az butceyle de olsa yeterki sevdiğim insanla evleneyim dersen mümkün ama sonrasında alamadiklarin içinde dert olacaksa hiç girme o topa. Zaten daha askerliği de varmış.
Hemen evlenmek zorunda mısınız?
Askere gitsin gelsin para biriktirin bakarsınız duruma göre.
3 kardeş ele ele verip düğün yapsa bile ilerde o kardeşler evlenirken sizde yardım etmek zorundasınız.
O yüzden ev kuracak kıvama gelmeden bu işe kalkışmayın.
Ayrıca maddiyattan dolayı vazgeçsem mi yaa demeniz de sevginizin yeterli olmadığını gösteriyor.
Bıraz bekleyın elınız bollaşınca evlenırsınız.kızlar merhaba.
erkek arkadaşımla gündemimiz evlilik. ikimizde maddi olarak ailelerimize destek oluyoruz hatta o bütün parasını veriyor. demem o ki kıyıda köşede allah rıza için 150-200 lira bile para yok. herşey ateş pahası orta hallice hesaplıyorum herşeyi sadece ev düzmek nereden baksanız 30-35 bin lirayı buluyor. istanbulda ev almak zaten artık bir rüya kiraya çıkacağız ona değinmiyorum bile. benim ailemin durumu iyi çok şükür kendi yağımızda kavruluyoruz ama onun ailesi nedenini çözemediğim şekilde hep sıkıntıda. bir evin bi oğlu bende tek kızım. babam ben annenle evlenirken hem işsizdim hem kaçırdım 3 gün 3 gece kına yaptım üstüne de düğün yaptım düğün bile yapamayacaksa istemesin boşuna 3 kardeşler tek erkek el ele verip bi düğün yapamayacaklar mı diyorlar. yani nereden baksanız takısı düğünü gelinliğini damatlığı evi bilmem nesi 100bini bulacak gibi. e daha askerliği var.
vaz mı geçsem ne yapsam kızlar siz nasıl evlendiniz yaa
İkinizde calisiyorsaniz para biriktirmeye baslamalisiniz.Oda eğer seninle evlenmek istiyorsa artık ailesine çok fazla para vermeyecek tabi.. Ailesinin maddi geliri nasıl bilemiyorum ama. Bu şekilde para biriktirirseniz az parayla evlenmek mümkün. Evlendikten sonrada ikiniz çalışıp borçları hemen ödemeyi başlarsınız. Bu şekilde mümkün.vaz mı geçsem derken evliliği ertelemekten bahsetmiştim. yoksa sevgilimle ilgili ailemle bayağı sıkıntı yaşamama rağmen direndim ve sanırım maddiyat olarak daha rahat olsak meyveleri çok iyi toplayacağım ama para önemli malesef ki böyle zamanlarda
ben 22 sevdiceğim 24ikimizde uzaktan eğitimle ünv bitiyor o yüzden askerliği kaldı. bir süredir birlikte olduğumuz için artık aileler ya ayrılın ya evlenin işiniz var okulunuz bitiyor adı konsun artık diyorlar.
yoksa bizim 2 seneden önce niyetimiz yoktu ama inanın artık baskılar dayanılacak gibi değil.
Evet birikmişi olmayan evlenmesin.Ve seninkinin askerliğide yok.kızlar merhaba.
erkek arkadaşımla gündemimiz evlilik. ikimizde maddi olarak ailelerimize destek oluyoruz hatta o bütün parasını veriyor. demem o ki kıyıda köşede allah rıza için 150-200 lira bile para yok. herşey ateş pahası orta hallice hesaplıyorum herşeyi sadece ev düzmek nereden baksanız 30-35 bin lirayı buluyor. istanbulda ev almak zaten artık bir rüya kiraya çıkacağız ona değinmiyorum bile. benim ailemin durumu iyi çok şükür kendi yağımızda kavruluyoruz ama onun ailesi nedenini çözemediğim şekilde hep sıkıntıda. bir evin bi oğlu bende tek kızım. babam ben annenle evlenirken hem işsizdim hem kaçırdım 3 gün 3 gece kına yaptım üstüne de düğün yaptım düğün bile yapamayacaksa istemesin boşuna 3 kardeşler tek erkek el ele verip bi düğün yapamayacaklar mı diyorlar. yani nereden baksanız takısı düğünü gelinliğini damatlığı evi bilmem nesi 100bini bulacak gibi. e daha askerliği var.
vaz mı geçsem ne yapsam kızlar siz nasıl evlendiniz yaa
Kac kişi sormus evlenince de mi yardim edecek ailesine diye, niye cevap yok :)
daha askerliği var adamın askere gitsin gelsin sonra da aldığı parayı ailesine vermek yerine biriktirsin ancak öyle olur. nişanlılık süresini uzatırsınız o sırada evinizi dizersiniz. sen de çalış destek ver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?