Bende evlenirken hiç bişi istemedim. Yaptılar düğün ama bazen istemediğime pişman oldum. Başım göğe mi erdi? Kız tarafını benden çeyiz için süre istese evet ertelerim..Düğün isteyen kendisi yapar.
Karşı tarafın durumu yok belli ki.
Kız tarafının durumu olmasa da ''evliliği erteleyin'' der miydiniz erkek tarafına ?
Ayy ne 100 bini ya abartılıyor.
Her şeyiniz kral kraliçe işi olmayıversin.
Seviyorsunuz kavuşmak istiyorsunuz madem.
Düğün salonunda ortalama bir düğün 3 bine yapılır.
Hafta içi olsa daha uygun oluyor mesela.
Yemekli olmayıversin.
Eşyalarınız en lüksü olmayıversin ne olacak?
Bir iki oda boş olsun zamanla dolsun ne olacak?
Valla evlenmek isteyen uçmak istemesin yeter ki bence 20 bin yeterli olur her şeye hem de..
Ama yok ille gösteriş olacak millete
Elalem konuşur dimi?
instagram'a koyamazlar yoksa cicişli bicişli fotilerini.
milleti eğlendirmek değil ki derdimiz. biz zaten düğün seviyoruz istiyoruz
ayrıca çeyizimde 1000 liraya yatak örtüsü de yok. alana da net para batıyordur.
8 takım tencere setim olacak kadar da yemek yapmasını bilsem evlenmem zaten gider nezih bir semtte dükkan açarım bdv bölümüne de 100bin liraya dükkan diye konu açarım.
kimin ailesi daha cok baski yapiyor senin ailenmi erkek arkadasinin ailesimiben 22 sevdiceğim 24ikimizde uzaktan eğitimle ünv bitiyor o yüzden askerliği kaldı. bir süredir birlikte olduğumuz için artık aileler ya ayrılın ya evlenin işiniz var okulunuz bitiyor adı konsun artık diyorlar.
yoksa bizim 2 seneden önce niyetimiz yoktu ama inanın artık baskılar dayanılacak gibi değil.
Tek kızı. . Düğün istemekte haklı.. herkes kendi durumuna göre düğün yapabilir. . Yapamayacaksa evlenmesin. .
bir evin bir kızıyım maddi olarak ne kadar sıkıntıda olduysak da ne erkek kardeşime ne bana hissettirilmedi yemedi yedirdi giymedi giydirdi. şeker hastası haliyle işsiz kalınca geceli gündüzlü 24 saatli taksiye çıktı. sabah 4te işe gitti akşam 7de geldi. el bebek gül bebek gözümün içine baktı.
kusura bakmayın ama babamın düğüne hevesi varsa gerekirse söylemeden ben yapar öderim ama babamın gönlü olur. ama az ama çok.
Tek kızdan kasıt bu yapamadı bari öbür kızım yapar diye düşünüp kendini avutur. Siz bu şekilde düşünüp önem vermiyorsunuz diye konu sahibinin babasını yargılayamayız. Adam ister hakkıdır. . Yapamazsa da vermek istemiyorsa vermez kızını. Muhakkak o da üstüne düşeni yapacaktır.Çift kız olsa farklı mı olacaktı? Tek kızına prenseslere layık bir düğün yapabilir o zaman.
Tek kızdan kasıt bu yapamadı bari öbür kızım yapar diye düşünüp kendini avutur. Siz bu şekilde düşünüp önem vermiyorsunuz diye konu sahibinin babasını yargılayamayız. Adam ister hakkıdır. . Yapamazsa da vermek istemiyorsa vermez kızını. Muhakkak o da üstüne düşeni yapacaktır.
Bende evlenirken hiç bişi istemedim. Yaptılar düğün ama bazen istemediğime pişman oldum. Başım göğe mi erdi? Kız tarafını benden çeyiz için süre istese evet ertelerim..
kızlar merhaba.
erkek arkadaşımla gündemimiz evlilik. ikimizde maddi olarak ailelerimize destek oluyoruz hatta o bütün parasını veriyor. demem o ki kıyıda köşede allah rıza için 150-200 lira bile para yok. herşey ateş pahası orta hallice hesaplıyorum herşeyi sadece ev düzmek nereden baksanız 30-35 bin lirayı buluyor. istanbulda ev almak zaten artık bir rüya kiraya çıkacağız ona değinmiyorum bile. benim ailemin durumu iyi çok şükür kendi yağımızda kavruluyoruz ama onun ailesi nedenini çözemediğim şekilde hep sıkıntıda. bir evin bi oğlu bende tek kızım. babam ben annenle evlenirken hem işsizdim hem kaçırdım 3 gün 3 gece kına yaptım üstüne de düğün yaptım düğün bile yapamayacaksa istemesin boşuna 3 kardeşler tek erkek el ele verip bi düğün yapamayacaklar mı diyorlar. yani nereden baksanız takısı düğünü gelinliğini damatlığı evi bilmem nesi 100bini bulacak gibi. e daha askerliği var.
vaz mı geçsem evlilikten şimdilik ne yapsam kızlar siz nasıl evlendiniz yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?