Ben kavgayla gurultuyle almak istemiyorumAltinlarini vermeme gibi bi hakki yok mahkeme denen bisey var soke soke alirlar
Canım mahkeme ne mal varlığı varsa eşit paylaştırıyor altını bile , kaynanangil bu duruma ne diyor belki de birinin dolduruşuna geliyor ondan bu tavrı.Kızlar merhaba. Eşimin işi geliri çok iyi. Ben çalışmıyorum. Lisans mezunuyum.
Eşim kazandığı parada hiçbir şekilde bana söz hakkı tanımiyor. Bir yakınına borç vermiş, baya yuklu miktarda. Tesadüfen öğrendim ve ona sorduğumda "istedigim yere borç veririm bu kimseyi ilgilendirmez" dedi.
En ufak tartışmamizi annesine söylüyor. Ailesi herşeyi biliyor bizimle ilgili. Sorunlarımızı krizsiz atlatamiyoruz.
Ayrılma kararı aldım ondan hiçbir şey istemiyorum. Anlaşmalı bosanacagim. Kizlar ama altınlarimi bile bana vermek istemiyor. Ben bu adamdan ayrilmaliyim değil mı ben?
Nasıl yaniKavga gurultuyle almazsin bu senin hakkin o istedigi kadar kpnussun
dolduruşa geldiği kesin ama kim kim ?Canım mahkeme ne mal varlığı varsa eşit paylaştırıyor altını bile , kaynanangil bu duruma ne diyor belki de birinin dolduruşuna geliyor ondan bu tavrı.
Sende bir işe gir karılık görevini yine yap ama kendi kazandığınla sende kendini yücelt
Başka sorun var mı evliliğinizde? Aldatma, şiddet,herhangi bir kişiliğe saygısızlık kelimeleri,eve geç gelme,yaşamsal ihtiyaçlarını karşılamama,kocalık görevlerini aksatma gibi?Kızlar merhaba. Eşimin işi geliri çok iyi. Ben çalışmıyorum. Lisans mezunuyum.
Eşim kazandığı parada hiçbir şekilde bana söz hakkı tanımiyor. Bir yakınına borç vermiş, baya yuklu miktarda. Tesadüfen öğrendim ve ona sorduğumda "istedigim yere borç veririm bu kimseyi ilgilendirmez" dedi.
En ufak tartışmamizi annesine söylüyor. Ailesi herşeyi biliyor bizimle ilgili. Sorunlarımızı krizsiz atlatamiyoruz.
Ayrılma kararı aldım ondan hiçbir şey istemiyorum. Anlaşmalı bosanacagim. Kizlar ama altınlarimi bile bana vermek istemiyor. Ben bu adamdan ayrilmaliyim değil mı ben?
Evet tabi var. Şiddeti teğet geçerken biraz degdik. Genel olarak kendimi çok baskılanmış hissediyorumBaşka sorun var mı evliliğinizde? Aldatma, şiddet,herhangi bir kişiliğe saygısızlık kelimeleri,eve geç gelme,yaşamsal ihtiyaçlarını karşılamama,kocalık görevlerini aksatma gibi?
O da bu borç nedeniyleBaşka sorun var mı evliliğinizde? Aldatma, şiddet,herhangi bir kişiliğe saygısızlık kelimeleri,eve geç gelme,yaşamsal ihtiyaçlarını karşılamama,kocalık görevlerini aksatma gibi?
Şayet tek sorun size sormadan borç para vermesiyse bunu çoğu erkek yapıyo zaten, geçenlerde benimki de vermiş mesela,bana verdikten on gün sonra söyledi, bende lisans mezunuyum evlenince eşim durumu iyi olunca çalışmama kararı aldık, yalnız bu konuyu buyutmek yanlış olurdu, çnkü artısı eksisinden daha fazla eşimin. Çok görmemeye çalış, para olaylarını evliliğinin merkezi yapmamaya çalış, eğer seviyorsan boşanınca konu sana çok basit gelir ve eksilerini şimdi çok görüyorken o zaman artıları daha ağır basar sana pişman olursun. İyice tartO da bu borç nedeniyle
Çocuk yok yeni evli sayılırız.öncelikle bir işe girin.
bir yerden başlayın.
kendi paranızı kazanın.
hesap sorulmadan özgürce yiyin için ya da birikim yapın.
sonra ayrılmak istiyorsanız ayrılın.
çocuk var mı? yaşlar kaç? kaç yıllık evlisiniz?
Çünkü onun hiçbir şeyini istemiyorumDevlet sana hangi hakları veriyorsa kullan. Neden vazgeçiyorsun birşey istemiyorum diyorsun.
Borc vermesi bir sürü problemi beraberinde getirdi. Ailesiyle bana cephe aldı. Ve eşimin söyledikleri..Şayet tek sorun size sormadan borç para vermesiyse bunu çoğu erkek yapıyo zaten, geçenlerde benimki de vermiş mesela,bana verdikten on gün sonra söyledi, bende lisans mezunuyum evlenince eşim durumu iyi olunca çalışmama kararı aldık, yalnız bu konuyu buyutmek yanlış olurdu, çnkü artısı eksisinden daha fazla eşimin. Çok görmemeye çalış, para olaylarını evliliğinin merkezi yapmamaya çalış, eğer seviyorsan boşanınca konu sana çok basit gelir ve eksilerini şimdi çok görüyorken o zaman artıları daha ağır basar sana pişman olursun. İyice tart
Çocuk yok yeni evli sayılırız.
Seni yok sayan bu kişiden ayrılmalısın tabiki. Altınlarınıda al. Onlar senin.Kızlar merhaba. Eşimin işi geliri çok iyi. Ben çalışmıyorum. Lisans mezunuyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?