Birikti. Ayrılma karahrı.

Bir kadın hayatını idame ettirebilmek için vicdanlı bir erkeğe muhtaç mı yani? Niye çalışmıyor? Hayatını hanımlık yaparak mı kazanacak? E öyle yaparsa böyle olur işte.
Key
Ben zaten kadına niye çalışmıyor diyorum. Çalışmazsan böyle olur diyorum. Demeye de devam edeceğim.Kadının altınlarını versin boşansın o zaman.
İkinizde sacmaliyorsunuz bence

Altinlar ayrilirken kadinin hakkidir. Gecenlerde tv de avukat bile soyledi. Boyle herseyi ailesine aktaran biriyle yasanmaz ki. Parasi batsin boyle adamin.

Ben zaten kadına niye çalışmıyor diyorum. Çalışmazsan böyle olur diyorum. Demeye de devam edeceğim.Kadının altınlarını versin boşansın o zaman.
Yahu sevmiyor zaten hatun boşansın tabi. Evlenirken böle planlamadığı için hesap çarşıya uymadığı için zaten bu hatun donuna kadar alır sen merak etme. Ama adam uyandıysa altının a sını vermezler hatuna. Heleki ailesi de girdiyse olaya bu iş kolay kolay bitmez. Ha şu konuda arkandayım okuyun ve meslek sahibi olun herzaman ya da yatırım yaptırın eşinize, ölüm de var bu hayatta, ona ya da size bişey olduğunda arkadaki çocuğa da yazık.

Hipotezleriniz muthis gercekten.

Hipotezleriniz muthis gercekten.
Senin hipotezlerin yanında hiç kalır bence. Sen eksik anlatıyosun olayı. Seni sevmedim. Umarım çalışıp çabalamadan ulaşmak istediğin hayatı yakalarsın kolay yoldan, yalnız aileler de bu yüzden vardır unutma. Kolay yedirmezler. Sağlıcakla.

Sizin ruh sağlığınızdan şüphe ettim ben.allah yardımcı olsun size de

Sizin ruh sağlığınızdan şüphe ettim ben.allah yardımcı olsun size de
Ruh sağlığıyla ilgili bi durum yok burda, mantık ve doğru tespit karşısında sadece sizin şaşkolozlamışlığınız sebebiyle açıklama yapamamanız. Sana seni anlatan insanlara verilen cvplar işe gelmediğinde genelde hakaret içerirler. Önemi yok.

yok artık tuvalete gittiğini dahi annesine söylesin bari

Canım ben eşimle aşık olarak evlendim ve şuan hala ona askim devam ettiği için (maalesef etmemeli aslında) onu üzmek istemediğim için hiçbir şey talep etmeden ayrilmayi dusunuyorum.

Canım ben eşimle aşık olarak evlendim ve şuan hala ona askim devam ettiği için (maalesef etmemeli aslında) onu üzmek istemediğim için hiçbir şey talep etmeden ayrilmayi dusunuyorum.
Şimdi ruh sağlığı devreye giriyor işte. canım madem kocanı seviyorsun olayı niye bu kadar uzatıyosun. Al karşına hacı sen niye beni ezip geçiosun hayırdır seni böle bana karşı sorumsuzlaştıran hareketim ne evliliğimizde diye başlasan adam sonunu getirir öküz değilse. Yok yüz bin vermiş on lira vermiş değil olay de, sorun benim seninle olan arkadaşlığımın sarsılması de, ailene kadar içimizin açığa çıkması de ne bilim tatlı tatlı konuş. Hee adam derse hala karışma otur, arkadaş o zaman iğneyi kendine batırcaksın, ben ne yaptımda adam bu hale geldi beni göZden de gönülden de çıkarmış diye.

Eşitlik yoksa aşk da yok diye boşuna dememişler.
Lisans mezunuysan en azından kendi harçlığını kazanacak kadar bir işe girseydin kocan da sana daha çok saygı duyardı.
Sen de şimdi kara kara düşünmezdin, kararını verir ve yapardın.
Zengin kocayı bırakmak her babayiğidin harcı değil, iyi düşün.
Bu son dediğim espiriydi.
Boşanmadan halletmeye çalışırsanız iyi olur. Ama boşanacaksanız da, evlendikten sonra edinilen her malın yarısı senin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…