Neden anlasmali bosaniyorsun? Hakkin neyse soke soke al. Ayrica bir lisans mezunu neden kocasinin eline bakar aklim almiyor. Bunun icin mi okudunuz?Kızlar merhaba. Eşimin işi geliri çok iyi. Ben çalışmıyorum. Lisans mezunuyum.
Eşim kazandığı parada hiçbir şekilde bana söz hakkı tanımiyor. Bir yakınına borç vermiş, baya yuklu miktarda. Tesadüfen öğrendim ve ona sorduğumda "istedigim yere borç veririm bu kimseyi ilgilendirmez" dedi.
En ufak tartışmamizi annesine söylüyor. Ailesi herşeyi biliyor bizimle ilgili. Sorunlarımızı krizsiz atlatamiyoruz.
Ayrılma kararı aldım ondan hiçbir şey istemiyorum. Anlaşmalı bosanacagim. Kizlar ama altınlarimi bile bana vermek istemiyor. Ben bu adamdan ayrilmaliyim değil mı ben?
Seni sevmeyen biri şöyle düşün bu konular olmadan önce iyiydiniz heralde ama birden bu konular çıkmış belliki.dolduruşa geldiği kesin ama kim kim ?
Çocuk yok. Yeni evliyizçocuk var mı? ve kaç senelik evlisiniz?
Çok denedimHayir canim ya daha yeni evliymissiniz.daha sakin ve sabirli davran iyi dusun sonra karar ver.hemen silip olmalisinatma.bosanmak kolay ama ya sonrasi.dul genc bi kadin olarak agir bi mucadele icinde olucaksin bunu unutma.sabret dusun toparlamaya toparlanmaya calis ha baktin olmuyo yine bosanirsiniz.ama sakin daha sakin davran
Cimri değil mı benim eşim?evet bu çok net. sen bu adamdan ayrılmalısın.. ama böyle elin kolun bomboş değil. o adamla değil ömür 1 dakika geçirilmez. herşey tölere ediliyor da, cimri erkekle olmuyor canım
Kızlar merhaba. Eşimin işi geliri çok iyi. Ben çalışmıyorum. Lisans mezunuyum.
Eşim kazandığı parada hiçbir şekilde bana söz hakkı tanımiyor. Bir yakınına borç vermiş, baya yuklu miktarda. Tesadüfen öğrendim ve ona sorduğumda "istedigim yere borç veririm bu kimseyi ilgilendirmez" dedi.
En ufak tartışmamizi annesine söylüyor. Ailesi herşeyi biliyor bizimle ilgili. Sorunlarımızı krizsiz atlatamiyoruz.
Ayrılma kararı aldım ondan hiçbir şey istemiyorum. Anlaşmalı bosanacagim. Kizlar ama altınlarimi bile bana vermek istemiyor. Ben bu adamdan ayrilmaliyim değil mı ben?
Kayinvalidem ortada gibi duruyor ama aslında oğlundan tarafaSeni sevmeyen biri şöyle düşün bu konular olmadan önce iyiydiniz heralde ama birden bu konular çıkmış belliki.
Kaynanan sana karşı nasıl davranıyor ?Parayı verdiğiki kişi çok yakınınızmı ?
Bunu eşim başlattı once. Hatta protokol getirdi bana anlaşmalı boşanma için bundan 5 ay önce kadar.Ama ben aranızda çok büyük sorun göremedim en azından boşanma derecesinde ..
Sanki bir müddet konuşup rahatsızlığınızı tepki vermeden suyuna giderek tartışabilirsiniz.
Siz hemen ayrılma, altın paylaşma durumlarına düşmüşsünüz neden ki ?kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum ama en ufak bir çatırdamada hemen boşanmayı düşünmemelisiniz.
Adamla konuşamıyorum ne söylesem yanlış degerlendiriyorBunu eşim başlattı once. Hatta protokol getirdi bana anlaşmalı boşanma için bundan 5 ay önce kadar.
İnsan bakışdan birşeyden anlar sen yokken annesine gidiyormu telefonda devamlı konuşuyormu ?Kayinvalidem ortada gibi duruyor ama aslında oğlundan tarafa
Problemler olmadan önce her akşam evdeyken konuşuyorlardı. Şimdi dışarda konuşuyorlar saatlerceİnsan bakışdan birşeyden anlar sen yokken annesine gidiyormu telefonda devamlı konuşuyormu ?
Bunu eşim başlattı once. Hatta protokol getirdi bana anlaşmalı boşanma için bundan 5 ay önce kadar.
Belki olum çalışan eve para getiren sensin hesap vermene gerek yok felan diyordur devamlı olundanda para alıyorsa ?Problemler olmadan önce her akşam evdeyken konuşuyorlardı. Şimdi dışarda konuşuyorlar saatlerce
Eşim kazandığı parada hiçbir şekilde bana söz hakkı tanımiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?