Yok izin vermez beni diye. Akrabaları da alacakları şeyi alamaz diyeİşte sıkıntı bu
Neden gizlemişler
Esasen bu neden önemli yani gelip güzelce söylese belki sesiniz çıkmayacaktı ama neden herkes gizlemiş
Borç değil de farklı bir durum mu var eski sevgili eş vs vs
Ne için aldıklarını söylersem ifşa olurum. Ama şunu söyleyebilirim. Süreç yaşanırken olayların icindeydim yani borç isteme nedenini.. ama gözümün içine baka baka hiçbir şey söylemeden hallettiler islerini
Peki olayı da biliyorsanız neden size söylememişler o Zaman
Yani sizce neden[/QU
Çünkü alacakları seyi alamayacakları eşim borç vermeseydi
altınlarimi bile bana vermek istemiyor
Bizimki evlilik değil aynen. İsyan bayrağını çektim bende. Olacak olan neyse olsun bir an onceSizinki evlilik değil, daha doğrusu eşiniz evliliğin ne demek olduğunu anlamamış.
Öyle bir hakkı yok. Düğün fotoğraflarından bile belgeleyerek tamamını alabilirsiniz. Uğraşmanıza bile gerek yok, mahkeme isteyecek ve size verecek hepsi bu.
Zaten mesele para degil. Paraya takılan biri olsam giderken alabildigimi götürme telaşına düşerim. Takildigim yerler sizin belirttiğiniz yerler aslında.Maddi olarak sizinkine benzer bir evliliğim var.
Çalışmıyorum, eşimin kendi imkanları iyi.
Ama benim hayat standartlarımı aynen sağladığı sürece kime ne vermiş, ne yapmış umrumda olmaz.
Keza benim kullandığım arabayı satıp, babasına vermişliği bile var ya da evimizi iptek edip ailesine kredi çektiği falan filan.
Sonuçta o zamanlar yeni evliydim ve hakkım olmayan, bende önce elde edilmiş ya da biriktirilmiş mal ya da paradan bahsediyoruz, dolayısıyla sizin de söz hakkınız yok bana göre.
Sizin sorununuz borç vermekten öte, hayatına dahil etmeyişi olmalı.
Şiddetin ucundan döndük demişsiniz, altınlarınızı vermiyormuş.
Bunlar çok çok büyük sebepler borç meselesine göre.
Sessiz kaliyorlarKonu sahibi olayın kendisinden gizlenmesine tepkili anladığım kadarıyla.Siz de eşinizin ailesine bundan bahsedin"Neden benden gizlendi eş olarak gizli iş yapılması zoruma gitti" şeklinde savunun kendinizi ve de eşinizin annesine bu kırgınlığınızı belirtin.
tekrar dene gercekten evliliğin ilk zamanları herkeste çok çalkantılı gecer bu normalDenedim. Olmuyor
Bide boyle erkekleri inanin anlayamiyorum.
Yahu bu kadin sana once Allah'in emaneti, sonra ailesinin emaneti.
Nasil boyle davranabilirsiniz???!
Alakası yok, tek sorunsal şu; vicdanlı ahlaklı adam bi de vicdansız ahlaksız adam... hepsi bu.adamdan adama değişir kadına saygı. Ayrıca; Verebilir zor durumdur o an hızlı karar vermek zorundadır ve eşininde anlattığında anlayış göstereceği türden bi borçtur,olur. Adamı da yermeyin, hatun para için adam boşuyo onu da tartışın hanımlar. Atlatılmayacak bi durum değil buEmanet olmamalı işte hiçbir kadın.kocası melek de olsa bir kadının koca parasına ihtiycı muhtaçiyeti olmamalı. Olursa böyle yaparlar işte. Erkekler çalışan kadına daha çok saygı duyuyor derken bundan bahsettim. Duymak zorunda kalıyor çünkü biliyor kadının işi gücü parası var ona muhtaç değil.
Alakası yok, tek sorunsal şu; vicdanlı ahlaklı adam bi de vicdansız ahlaksız adam... hepsi bu.adamdan adama değişir kadına saygı. Ayrıca; Verebilir zor durumdur o an hızlı karar vermek zorundadır ve eşininde anlattığında anlayış göstereceği türden bi borçtur,olur. Adamı da yermeyin, hatun para için adam boşuyo onu da tartışın hanımlar. Atlatılmayacak bi durum değil bu
Alakası yok, tek sorunsal şu; vicdanlı ahlaklı adam bi de vicdansız ahlaksız adam... hepsi bu.adamdan adama değişir kadına saygı. Ayrıca; Verebilir zor durumdur o an hızlı karar vermek zorundadır ve eşininde anlattığında anlayış göstereceği türden bi borçtur,olur. Adamı da yermeyin, hatun para için adam boşuyo onu da tartışın hanımlar. Atlatılmayacak bi durum değil bu
Nasil konuşuyorsunuz siz? Ayıp yahu. Konu para değil. Bu mevzudan sonra eşimin yaklaşımları değişti. Anlaşmazlıklar had safhada.Alakası yok, tek sorunsal şu; vicdanlı ahlaklı adam bi de vicdansız ahlaksız adam... hepsi bu.adamdan adama değişir kadına saygı. Ayrıca; Verebilir zor durumdur o an hızlı karar vermek zorundadır ve eşininde anlattığında anlayış göstereceği türden bi borçtur,olur. Adamı da yermeyin, hatun para için adam boşuyo onu da tartışın hanımlar. Atlatılmayacak bi durum değil bu
Yahu başından kabul etmeseymiş,zorla mı çalışma demiş,zorla çalışma dediyse diyelim o zaman niye kabul etmiş? Bi düşünsene ? Ne bilelim ozaman hatunda bu adamı zengin diye kabul etmiş? Belki adamda bunu bi süre sonra farketmiş ve karısının para için onunla evlendiğini düşünmüş ve ailesinden de bunu kadına konduran olmuş ve adam da yıkılmış onun için kafına saygısı kalmamış? Nerden biliyosun neyi ne kadar anlattığını? Tek taraflı tek taraftan okuyosun şuan peki seninki adalet mi? Tutturmuşsun çalışın kadınlar diye,tamam çalışmak isteyen zaten çalışıyor , senin tuttuğun yer farklı canım şuan.Bir kadın hayatını idame ettirebilmek için vicdanlı bir erkeğe muhtaç mı yani? Niye çalışmıyor? Hayatını hanımlık yaparak mı kazanacak? E öyle yaparsa böyle olur işte.
Yahu başından kabul etmeseymiş,zorla mı çalışma demiş,zorla çalışma dediyse diyelim o zaman niye kabul etmiş? Bi düşünsene ? Ne bilelim ozaman hatunda bu adamı zengin diye kabul etmiş? Belki adamda bunu bi süre sonra farketmiş ve karısının para için onunla evlendiğini düşünmüş ve ailesinden de bunu kadına konduran olmuş ve adam da yıkılmış onun için kafına saygısı kalmamış? Nerden biliyosun neyi ne kadar anlattığını? Tek taraflı tek taraftan okuyosun şuan peki seninki adalet mi? Tutturmuşsun çalışın kadınlar diye,tamam çalışmak isķteyen zaten çalışıyor , senin tuttuğun yer farklı canım şuan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?