Birikti. Ayrılma karahrı.

İşte sıkıntı bu

Neden gizlemişler

Esasen bu neden önemli yani gelip güzelce söylese belki sesiniz çıkmayacaktı ama neden herkes gizlemiş

Borç değil de farklı bir durum mu var eski sevgili eş vs vs
Yok izin vermez beni diye. Akrabaları da alacakları şeyi alamaz diye

Peki olayı da biliyorsanız neden size söylememişler o Zaman

Yani sizce neden

Sizinki evlilik değil, daha doğrusu eşiniz evliliğin ne demek olduğunu anlamamış.

altınlarimi bile bana vermek istemiyor

Öyle bir hakkı yok. Düğün fotoğraflarından bile belgeleyerek tamamını alabilirsiniz. Uğraşmanıza bile gerek yok, mahkeme isteyecek ve size verecek hepsi bu.

Bizimki evlilik değil aynen. İsyan bayrağını çektim bende. Olacak olan neyse olsun bir an once

Madem sizi hiçe sayacak madem bir karar verilirken birlikte vermeyecek ne diye evlenip sizin hakkınıza girmiş.Anlaşılan bu olay evliliğinizin girdabı olmuş sadece bu olayı baz alıp yuvanızı yıkmayın evliliğinizi siz daha iyi bilirsiniz bizden ancak genel tavrı benim param istediğimi yaparım şeklindeyse böyle evlilik olmaz hele de eşinizi ailesi yönetiyorsa bu tür konularda iyi düşünün derim ayrılmak için.Ayrılırsanız da tüm haklarınızı alın söke söke.

Maddi olarak sizinkine benzer bir evliliğim var.
Çalışmıyorum, eşimin kendi imkanları iyi.
Ama benim hayat standartlarımı aynen sağladığı sürece kime ne vermiş, ne yapmış umrumda olmaz.
Keza benim kullandığım arabayı satıp, babasına vermişliği bile var ya da evimizi iptek edip ailesine kredi çektiği falan filan.
Sonuçta o zamanlar yeni evliydim ve hakkım olmayan, bende önce elde edilmiş ya da biriktirilmiş mal ya da paradan bahsediyoruz, dolayısıyla sizin de söz hakkınız yok bana göre.
Sizin sorununuz borç vermekten öte, hayatına dahil etmeyişi olmalı.
Şiddetin ucundan döndük demişsiniz, altınlarınızı vermiyormuş.
Bunlar çok çok büyük sebepler borç meselesine göre.

Konu sahibi olayın kendisinden gizlenmesine tepkili anladığım kadarıyla.Siz de eşinizin ailesine bundan bahsedin"Neden benden gizlendi eş olarak gizli iş yapılması zoruma gitti" şeklinde savunun kendinizi ve de eşinizin annesine bu kırgınlığınızı belirtin.

Zaten mesele para degil. Paraya takılan biri olsam giderken alabildigimi götürme telaşına düşerim. Takildigim yerler sizin belirttiğiniz yerler aslında.

Sessiz kaliyorlar

Bide boyle erkekleri inanin anlayamiyorum.

Yahu bu kadin sana once Allah'in emaneti, sonra ailesinin emaneti.

Nasil boyle davranabilirsiniz???!

Emanet olmamalı işte hiçbir kadın.kocası melek de olsa bir kadının koca parasına ihtiycı muhtaçiyeti olmamalı. Olursa böyle yaparlar işte. Erkekler çalışan kadına daha çok saygı duyuyor derken bundan bahsettim. Duymak zorunda kalıyor çünkü biliyor kadının işi gücü parası var ona muhtaç değil.

Alakası yok, tek sorunsal şu; vicdanlı ahlaklı adam bi de vicdansız ahlaksız adam... hepsi bu.adamdan adama değişir kadına saygı. Ayrıca; Verebilir zor durumdur o an hızlı karar vermek zorundadır ve eşininde anlattığında anlayış göstereceği türden bi borçtur,olur. Adamı da yermeyin, hatun para için adam boşuyo onu da tartışın hanımlar. Atlatılmayacak bi durum değil bu

DoNuna kadar al haklıysan.
Nedemek sorun yaşamadan ayrılmak senin hakkın . Bu sorun dahi olmamalı. Ne bu sakinlik böyle ?görende adam da sende çok iyi tek neden sevgi bitmesi sanır.

Para için değil. 100 bin lira borç verirken ona danışmadığı için , altınlarını bile vermediği için. Ev hanımı olan karısını gelirine ortak etmediği için.

Bir kadın hayatını idame ettirebilmek için vicdanlı bir erkeğe muhtaç mı yani? Niye çalışmıyor? Hayatını hanımlık yaparak mı kazanacak? E öyle yaparsa böyle olur işte.

Nasil konuşuyorsunuz siz? Ayıp yahu. Konu para değil. Bu mevzudan sonra eşimin yaklaşımları değişti. Anlaşmazlıklar had safhada.

Bir kadın hayatını idame ettirebilmek için vicdanlı bir erkeğe muhtaç mı yani? Niye çalışmıyor? Hayatını hanımlık yaparak mı kazanacak? E öyle yaparsa böyle olur işte.
Yahu başından kabul etmeseymiş,zorla mı çalışma demiş,zorla çalışma dediyse diyelim o zaman niye kabul etmiş? Bi düşünsene ? Ne bilelim ozaman hatunda bu adamı zengin diye kabul etmiş? Belki adamda bunu bi süre sonra farketmiş ve karısının para için onunla evlendiğini düşünmüş ve ailesinden de bunu kadına konduran olmuş ve adam da yıkılmış onun için kafına saygısı kalmamış? Nerden biliyosun neyi ne kadar anlattığını? Tek taraflı tek taraftan okuyosun şuan peki seninki adalet mi? Tutturmuşsun çalışın kadınlar diye,tamam çalışmak isteyen zaten çalışıyor , senin tuttuğun yer farklı canım şuan.

Ben zaten kadına niye çalışmıyor diyorum. Çalışmazsan böyle olur diyorum. Demeye de devam edeceğim.Kadının altınlarını versin boşansın o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…