- 8 Temmuz 2013
- 5.703
- 9.098
- 398
Eşiniz istifçi, maalesef bu bir hastalık terapi görmesi gerekiyor, tabii istifçi olduğunu kabul etmezse tedaviye ikna etmeniz mümkün olmayacaktır, istifçilik sorunu olanlarla ilgili yabancı bir belgesel var, bizim ıykkk bu da saklanır mı dediğimiz herşeye duygusal bağları oluyormuş onların, o yüzden terapi alan istifçilerin evleri boşaltılırken doktoru da yanında oluyor, tabii bu bizim ülkede mümkün olabilecek bir uygulama değil zannımca.
Ayy ben deliririm herhalde her şeyi atan benAltıbuçuk yıllık evliyim. Ve hiç ev değiştirmedim. Evlenmeden birkaç gün önce eşim bir kamyonetle ailesinin evindeki eşyalarını getirdi. Ne olduğunu anlayamadım o karmaşada. Sonra baktığımda durum gerçekten korkunçtu. Aklınıza ne gelirse biriktirmiş. Hiç açılmamış restoranların verdiği malzemeler peçeteler ıslak mendiller ketçap mayonez ve bir sürü şey(birçoğunun son kullanma tarihi geçmiş ıslak mendiller kurumuş). Kırtasiye malzemeleri. İlkokul ortaokul lise ders kitapları defterleri. Hayatımız boyunca hiç kullanmayacağımız eşyalar ve kullanmak istesek bile o dağınıklıkta asla bulamayız. Ben bunların bi kısmını hiç belli etmeden attım. Ama gün geçtikçe durum içinden çıkılmaz bir hal aldı. Ailesini her ziyarete gittiğimizde bir koliyle döndük. Ara ara sinir krizleri geçirdim anlattım ama ne yapsam bu huyundan vazgeçmiyor. Baktım sadece kendimi yıpratıyorum bende bırakmaya karar verdim. Evimizin bi odasını ona ayırdım oda doldu yıllar geçtikçe ve eve almadıklarımı kömürlüğe götürdü orada doldu. Bunun bi hastalık olduğunu düşünüyorum. Ama ona göre ben normal değilim. Ne yapacağımı bilemiyorum. Bazen herşeyi bırakıp kaçmak istiyorum.
Benimkinde cimrilik yok.Buna ek olarak birde çok cimri asla kimseye bişeyini verdiren.
gece gece gülmekten gözlerim yaşardı :))) çünkü birebir aynısını yaşıyorum. eşime okudum yazdıklarınızı. o kızardıkça ben yerlere yattım gülmekten. bizim de eşimin eşyaları ile dolu bir odamız var. ve kv her gelişinde elinde bi poşetle gelir, içindeki ya ni kaç defterdir ya saçma sapan cihazlar kablolar :)))Altıbuçuk yıllık evliyim. Ve hiç ev değiştirmedim. Evlenmeden birkaç gün önce eşim bir kamyonetle ailesinin evindeki eşyalarını getirdi. Ne olduğunu anlayamadım o karmaşada. Sonra baktığımda durum gerçekten korkunçtu. Aklınıza ne gelirse biriktirmiş. Hiç açılmamış restoranların verdiği malzemeler peçeteler ıslak mendiller ketçap mayonez ve bir sürü şey(birçoğunun son kullanma tarihi geçmiş ıslak mendiller kurumuş). Kırtasiye malzemeleri. İlkokul ortaokul lise ders kitapları defterleri. Hayatımız boyunca hiç kullanmayacağımız eşyalar ve kullanmak istesek bile o dağınıklıkta asla bulamayız. Ben bunların bi kısmını hiç belli etmeden attım. Ama gün geçtikçe durum içinden çıkılmaz bir hal aldı. Ailesini her ziyarete gittiğimizde bir koliyle döndük. Ara ara sinir krizleri geçirdim anlattım ama ne yapsam bu huyundan vazgeçmiyor. Baktım sadece kendimi yıpratıyorum bende bırakmaya karar verdim. Evimizin bi odasını ona ayırdım oda doldu yıllar geçtikçe ve eve almadıklarımı kömürlüğe götürdü orada doldu. Bunun bi hastalık olduğunu düşünüyorum. Ama ona göre ben normal değilim. Ne yapacağımı bilemiyorum. Bazen herşeyi bırakıp kaçmak istiyorum.
Tlc kanalında var istifçiler diye bi program
Eşine izlet bence
Yoksa sonunuz onlar gibi olur
Oğlunuza yazık etmeyin belli ki eşiniz rahatsız ondan izinsiz hepsini bosaltin atın gitsin devam etmeye kalkarsa çok kötü bir örneksin ya terapiye ya boşanmaya diyin delimi ne çöp ev olucaksiniz ( benim esimde anasının evinde takım elbiselerini biriktirmiş ti attirmiyor evede getirmiyor kadın yalvarıyor al bunları git diye :)) en sonunda aldı eve geldi bunlar ne ne hiç beğenmedim dağıtım bunları evde yer tutma yeni aldıkların yeter eskilere hacet yok dedim evirdi çevirdi hepsi marka kıyamam vs dedi ben kiyarim dedim hepsini çıkardım etrafta ihtiyacı olanlara dağıttım bitti gittiTrt deki belgeseli izledim. Nerdeyse onlar gibi bi odamız var. Bide attıklarımı atmamış olsaydım tam onlar gibi olurduk. Eşime de izlettim aaa bu iyi fikirmiş artık daha çok biriktireyim diye dalga geçti benimle. Oğlumda her konuda babasını örnek alıyor çok korkuyorum. Oda attırmıyor eskimiş eşyalarını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?