Bizdede pc kasları monitörler klavyeler sürüyle. Elektrik malzemeleri eskimiş ve bozulmuş olanlarda dahil. Kafayı yemek üzereyim. Temizlenmiyorda toz içinde herşey.Benim eşimde oyle bi odamiz kocama ait ama ilk evlengimiz zaman ne bulursa getirirdi bende o gittikten sonra atardim suan o odada bi elektrikci dukkani acilir isi geregide cok sever ivir zivir prizden tutun ledlere avizeler matkaplar merdiven kablo zil spot yani ne ararsan var ve ben o odayi toplamaktan biktim en az 20 koli var napicam bende bilmiyorum bide yaza oglumun odasini ayiricam o odayi kullanicam cunku cok buyuk oglumun anca oyun odasi ve yatak bolumu icin smdiden nereye koyucam diyor onca seyi balkonlarim dolu atmiyorda evin icine dagiticak diye korkiyorum benim gozumde hepsi çöp ama ona anlatamiyorsun bi evde 5 pc kasasi olur mu ya icerde kaybolursun
Ve sürekli hastayım. Artık bıktım hasta olmaktan. Bence evdeki mikroplar beni hasta ediyor. Eve gelmek bile istemiyorum. Anlamıyorda ne kadar anlatsam. Bir insan bu kadar bencil olabilirmi. Sanki tek başına yaşadığı bir ev.Benim eşimde oyle bi odamiz kocama ait ama ilk evlengimiz zaman ne bulursa getirirdi bende o gittikten sonra atardim suan o odada bi elektrikci dukkani acilir isi geregide cok sever ivir zivir prizden tutun ledlere avizeler matkaplar merdiven kablo zil spot yani ne ararsan var ve ben o odayi toplamaktan biktim en az 20 koli var napicam bende bilmiyorum bide yaza oglumun odasini ayiricam o odayi kullanicam cunku cok buyuk oglumun anca oyun odasi ve yatak bolumu icin smdiden nereye koyucam diyor onca seyi balkonlarim dolu atmiyorda evin icine dagiticak diye korkiyorum benim gozumde hepsi çöp ama ona anlatamiyorsun bi evde 5 pc kasasi olur mu ya icerde kaybolursun
İzletiyorum onları. Ama kendininÖnce eşinize bunun bir hastalık olduğunu kabul ettirmelisiniz
İstifçi belgesellerinden evlerini arındıran ve sonra daha mutlu olanları seçip izletin
Bu aşamalardan sonra uzman yardımı almaya ikna edebilirsiniz umarım
Bende şaşıyorum ama hiç böcek olmadı şimdiye kadar.At gitsin ya, senin çöpe atmalarınla nasıl başa çıkacak, öff nasıl böcek olmuyor orası hayret
Nasil bir baglanti kurmus freud amca acabaÇocuklukta tuvalet eğitimi çok kati bir süreç geçirenlerde görülen bir durum freud'a göre...
Nasil bir baglanti kurmus freud amca acaba
psikoloji okuyanlar daha iyi bilir aslinda benim pek yorum yapmam dogru olmasa da $u durum var 0-6 yas cok önemli ona göre ve ne yasarsak orada kaydediliyor bütün yasamimizi etkiliyor ve geri dönüsü yok düzeltme anlaminda kendisi hipnoz telkin terapilerle bilinc disina iniyormus..Nasil bir baglanti kurmus freud amca acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?