birileri bana akıl versin

mevsimim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2010
42
0
86
Diğer
arakadaşlar bi şeyler söyleyin bana yol gösterin çaresiz ve bu durum karşısında ne yapcağımızı bilmiyoruz lütfen bize yol gösterin amcamın kızı erkek arkadaşınla ilişkiye girmiş daha 19 yaşında hiç bi yere salmazlardı az birazda saftır zaten hep kollarlardı ama o arkadaşına gidiyorum diye evden çıkıp karşı komşularına diye yani çocukla buluşurmuş arabasına binerken görmüşler dün bi komşu beni uyardı bende bi konuşayım dedim önce iyilikle aldım karşıma iyilikle konuştum güzel güzel herşeyi anlattı daha sonra bana biraz sıkıştırdım bişey oldumu bişey yapmak istedimi sana zorla diye baştan yok falan dedi ama ondan önce arkadşınla konuşmuştum o dediki bana bi akşam gidip geldiğinde wc ye gitti o sırada çocuktan msj gelmişti ben baktım çocuk buna gttiğin gibi wc ye git bak bakalım gelmişmi kan yazmış diye bana anlatmıştı ben baştan inanmadım daha sona açıkça dedim sen wc deyken msj gelmiş sana okumuş arkadaşın böyle bişey sana söylememiş doğrumu diye soramamış şimdi bana ne olduysa anlat ona göre bi çağresine bakalım gibilerinden güven verdim ve anlattı arkadaşlar gerçektende çocukla ilişkiye girmişler ve kanda gelmiş şimdi ne yapmalıyım çok çağresizim anneme anlattım durumu oda olurunca annesine söylemiş bu gün öğlende eve gittiğimde herkes bi taraflarda ağlıyordu sadece biz biliyoruz durumu şimdi ne olmalı çocuk benle ciddi diyo ben kaçıcam diyo en temizi artık bu diyo bakamam artık sizin yüzünüze diyo kendine bişey yapmasındanda korktuğumuz için üzerinede fazla gitmedik dövmedik falan sadece konuştuk şimdi ne yapmalıyız kızlar daha 19 yaşında bundan sonra ben ne yaparım diyo görüşme onla dedim akşam ben artık kimle evlenirim kim alır beni diyo vermeye kalksak babasına ne deyecezde verdirecez daha çok ufak sizce ne yapmalıyız biz lütfen yardım edin bişeyler söyleyin

Seviyorlar mı birbirlerini?
Eğer seviyorlarsa nişan falan yapılır
Beklerler ne yaplılır bilmem ki fisfisfis

ilişkiye girdiği çocuk nasıl biri o kaç yaşında alırmı sizin kızınızı.
olmadı gidin oğlanın ailesi ile konuşun istemeye gelsinler nişan olsun ardından düğün madem öyle kızın başı bağlansın küçük falan ama şeey etmeyi bilmiş...alsanaalsanasmile

arkadaşım artık böyle bir durum karşısında evlenmekten başka çaresi yok yaşı küçük ama en azından reşit olmuş eğer okulu falanda yoksa babasına söyleyin annesi falan ikna etmeye çalışın inşAllah ciddi biridir çocukta yani olurunu düşünemiyorum başka hadi okadar ileri gitmeden olsa böyle bir şey neyse diycem ama ileri derecede bir ilişki geçirdikleri için evlenmeleri en doğrusu babasını ikna edebilicek birileri önderlik etmeli.. ALLAH sabır versin canım yaa zorr gerçekten..

Son düzenleme:
Olmuşla ölene çare yokmuş
önemli olan bundan sonrası dilerim iyi bir çocuktur ve bununla evlenirler
bu olmasa bile bundan sonra adımlarına çok dikkat etmeli
herkesin aile yapısı farklı nasıl bi yorum yapsakta ailesi istediği gibi tavır alacaktır.

artık olmus bitmiş bundan sonrasına bakılmalı sırf bu yüzdende karsıkdaki cocuk namussuz kötü bi insansa kızı kucagına atmayn sakın bunuda göz önüne alın::::CADIARZU

ayy arkadaşlar hiç tanımıyoruz çocuğu 26 yaşındaymış ciddiyiz diyo ama ne kadr ciddi bu çocuk onla onuda bilmiyoruz babsı şimdi durduk yere istmeye gelecekler desek nerden çıktı deyecek çünkü daha kimse böyle bişeyi düşünmüyor şokk olduk resmen bide açıkça sordum zorlamı diye değil dedi bende istedim dedi bu gençlikl nereye gidiyor böyle hiç anlamadım

O çocuk o kızla evlenirse iyidir.İnşallah çocukta ciddidir.Babasına da olmadı birbirlerini seviyorlarmış dersiniz.Daha sonra başka şeyleride öğrenmesinden iyidir.

ya neden o cocukla evlenmek zorunda? insanlar hata yapabilir. simdi onla iliskiye girdi diye, bu kizin baska sansi yok mu ondan baska? bu nasil bir zihniyet? bu kiz 19sa cocuk da o civarlardadir. bu yasta onlari zorla evlendirirlerse mutlu olamazlar ki... ikisi de mahvolan hayatlarindan birbirini sorumlu tutar. daha cok gencler. hayat ne firsatlar cikartir karsilarina. bir hata yaptilar diye hayatlarini degistirecek sonuclara mahkum edilmemeliler..

ayrica neden ailesine soylediniz anlamadim. 19 yasinda resit bir kiz o. simdi herkes duydu daha mi iyi oldu? cok yanlis yapmissiniz...

bu gün çocukla konuşuyorlardı gittim dinledim gel kaçır beni demiş çocuk izin almış çalıştığı yerden geleyim diyordu ama o da bilemiyor nasıl olur kaçırsam mı iyi olur yoks elle günlemi gelelim isteyelim diyodu duydum tabi ilk başta ben bunu duyduğumda aynı şeyi bende düşündüm almaz bu çocuk bunu kullandı bırakır dedim ama hazırla kimliğini geliyorum dedi neyse ben çıktım annesine gittim duyduklarımı anlattım zaten yarı baygın şekilde yengem saçını başını yoluyo kadın gitmeee diye bağırmayua başladı geldi sarıldı annesine giyinmiş çantasını hazırlamış ama salmadık bilmiyorum yollasamıydık en temizi bumuydu hiç bilemiyorum kimse istemez hiç kıyamıyoruz ama elle günlede olacak iş değil bunun ki çünkü amcam nerden çıktı bu deyip vermezde zaten biliyorum nasıl ikna edecez hayatta olmaz duysa öldürür onu

ayy arkadaşlar hiç tanımıyoruz çocuğu 26 yaşındaymış ciddiyiz diyo ama ne kadr ciddi bu çocuk onla onuda bilmiyoruz babsı şimdi durduk yere istmeye gelecekler desek nerden çıktı deyecek çünkü daha kimse böyle bişeyi düşünmüyor şokk olduk resmen bide açıkça sordum zorlamı diye değil dedi bende istedim dedi bu gençlikl nereye gidiyor böyle hiç anlamadım

Sanki her kız isteyenler kız aileleri cevresi aş yiyip kaşık değiştiriyor.
söz nişan evresi neden var söylermisiniz!

adamın kuzeninizi almakdan başka bi cıkar yolu yok.
zaten sizde bulsaydınız burda olmazdınız.
bundan başkada cıkar yol yok.
ya evlencek yada evlencek:delphin:

bu gün çocukla konuşuyorlardı gittim dinledim gel kaçır beni demiş çocuk izin almış çalıştığı yerden geleyim diyordu ama o da bilemiyor nasıl olur kaçırsam mı iyi olur yoks elle günlemi gelelim isteyelim diyodu duydum tabi ilk başta ben bunu duyduğumda aynı şeyi bende düşündüm almaz bu çocuk bunu kullandı bırakır dedim ama hazırla kimliğini geliyorum dedi neyse ben çıktım annesine gittim duyduklarımı anlattım zaten yarı baygın şekilde yengem saçını başını yoluyo kadın gitmeee diye bağırmayua başladı geldi sarıldı annesine giyinmiş çantasını hazırlamış ama salmadık bilmiyorum yollasamıydık en temizi bumuydu hiç bilemiyorum kimse istemez hiç kıyamıyoruz ama elle günlede olacak iş değil bunun ki çünkü amcam nerden çıktı bu deyip vermezde zaten biliyorum nasıl ikna edecez hayatta olmaz duysa öldürür onu

kacması amcanız için dahamı? hayırlı dahamı? iç acıcı
kız kacar gider. o yaşadıkları yerde kalıcak olan babası annesi
onun bunun yüzüne nasıl bakıcaklar
cahilmisiniz siz yahu???

ne demek kacmak. kacmalarına izin vermek?

yok yok bu insanlarımız cahil kalmaya bayılıyor galiba:kızgın:

söylemek zorunda kaldık çünkü bizden başka herkes biliyo bizi uyardılar bu konuda hiç söylemeseydik daha kötü olacaktı bu böyle devam edecekti hiç bilmiyorum akşamdan beri kendimde değilim aklım durdu hiç bişey düşünemiyorum neyin doğru neyin yanlış olduğunu

ya neden o cocukla evlenmek zorunda? insanlar hata yapabilir. simdi onla iliskiye girdi diye, bu kizin baska sansi yok mu ondan baska? bu nasil bir zihniyet? bu kiz 19sa cocuk da o civarlardadir. bu yasta onlari zorla evlendirirlerse mutlu olamazlar ki... ikisi de mahvolan hayatlarindan birbirini sorumlu tutar. daha cok gencler. hayat ne firsatlar cikartir karsilarina. bir hata yaptilar diye hayatlarini degistirecek sonuclara mahkum edilmemeliler..

ayrica neden ailesine soylediniz anlamadim. 19 yasinda resit bir kiz o. simdi herkes duydu daha mi iyi oldu? cok yanlis yapmissiniz...

Kız kaçıcam diyormuş ama evlendirmek bu durumda en iyisi geldi bana.Evet ailesi duyduysa kızın kız mantıklı düşünümez zaten de.Amcanız kızı kaçsa daha mı mutlu olacak bence ilk başta söyleyin vermiyorsa o zaman kaçsın kız.Doğru değil ama bi kere kaçmayı kafasına koyduysa onu kimse tutamaz.En güzeli adabıyla olması bence madem çocuğun niyeti var ve birbirlerini seviyorlar

kafasına koymuş zaten o onu kaçıcam diyo biz kala kaldık tutulduk neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilmiyoruz arkadaşlar gidiyorum ben gelio deyince yenegem salmadı biz kala kaldık sarıldılar birbirlerine ayy bilmiyorum kızlar kendimde deilim nasıl çıkacaz bu işin içinden küçük yerde yaşıyoruz bide off allhım sen bize sabır ver

saçmalamayın ne demek kaçması en temizi
nasıl bi zihniyet bu ya :kızgın:
kirlendi o kız şimdi di mi ilişkiye girdi diye..kaçsın namusunuzu temizlesin öyle mi?
bu daha mı hoş?gelir isterler sonra nişanlı kalırlar bir süre zamanı gelince de evlenirler
hamile değil bişey değil niye hemen evlendirmek için bu kadar acele ediliyo anlamadım
çocuk bırakır da başkası almaz diye düşünüyosanız ben bu düşünce tarzına çook uzak olduğum için yorum dahi yapamam

genelde hep sakin yorumlar yaparım ama celallendim birden sempatiksalakcinni

Son düzenleme:
kirlendi diye düşünmüyorum arkadaşım bedne senin gibi namus iki bacak arasında olmadığınıda biliyorum ama bu artık duyuldu en yakın arkadaşı başka bi arkadaşına anlatıyor o başkasına banada bi başkası anlattıyor bizim şu durumda tek korkumuz babasının duyması yoksa yaşatmaz babası zaten insalar maf oldular yıkıldırlar artık ben ona mecburum diyor ben artık bu evde kalamam diyor yüzünüze bakamam diyor kaçıcam diyor biz ona kaç git demiyoruz ama iyiliklede vermeyecektir babası of bilmiyorum hiç bilmiyorum

saçmalamayın ne demek kaçmasın en temizi
nasıl bi zihniyet bu ya :kızgın:
kirlendi o kız şimdi di mi ilişkiye girdi diye..kaçsın namusunuzu temizlesin öyle mi?
bu daha mı hoş?gelir isterler sonra nişanlı kalırlar bir süre zamanı gelince de evlenirler
hamile değil bişey değil niye hemen evlendirmek için bu kadar acele ediliyo anlamadım
çocuk bırakır da başkası almaz diye düşünüyosanız ben bu düşünce tarzına çook uzak olduğum için yorum dahi yapamam

genelde hep sakin yorumlar yaparım ama celallendim birden sempatiksalakcinni

Dediklerinizde çok haklısınız bence de öyle de .Kızı tutmasalar kaçacakmış.Onlar evlendirmek için uğraşmıyorki.Zaten evlenmek günahı temizler namus temizlenir diye de birşey yok olmuş bitmiş.Birbirlerini seviyorlarsa babası kızı kaçıpta rezil olacağına zaten etrafı sarmış dedikodu güzel güzel adabıyla evlendirsin.Kızdaki acele neden onu anlamadım ama o da haklı herhalde psikolojisi bozuldu insanlar duydukça.Utanç duygusu çok kötü

nasıl yaklaşmalız ona azda bu konuda fikir verin lütfen hatadır olmuş tamam hiç bişey senden önemli değil dedim oldu bitti tamam unut artık görüşme dedim konuşma onlada dedim çocuktan soğurtmalımıyız bilemiyorum ki annem al git dr belki bişey olmamıştır diyor ama onla akşam konuştuğumuzda kan geldi dedi belki olmamıştır deyip onu vicdanen rahatlatmak istedim zaten bi kez olmuş ama bu da ne kadr doğru bi yol onuda bilmiyorum bundan sonra ben ne yaparım nasıl yaşarım diyor bu seferde hiç bilmiyorum kızlar

nasıl yaklaşmalız ona azda bu konuda fikir verin lütfen hatadır olmuş tamam hiç bişey senden önemli değil dedim oldu bitti tamam unut artık görüşme dedim konuşma onlada dedim çocuktan soğurtmalımıyız bilemiyorum ki annem al git dr belki bişey olmamıştır diyor ama onla akşam konuştuğumuzda kan geldi dedi belki olmamıştır deyip onu vicdanen rahatlatmak istedim zaten bi kez olmuş ama bu da ne kadr doğru bi yol onuda bilmiyorum bundan sonra ben ne yaparım nasıl yaşarım diyor bu seferde hiç bilmiyorum kızlar

Kız zaten sarsılmış.Bir de doktora götürüp eziyet etmeyin yazıktır.

Back
X