arakadaşlar bi şeyler söyleyin bana yol gösterin çaresiz ve bu durum karşısında ne yapcağımızı bilmiyoruz lütfen bize yol gösterin amcamın kızı erkek arkadaşınla ilişkiye girmiş daha 19 yaşında hiç bi yere salmazlardı az birazda saftır zaten hep kollarlardı ama o arkadaşına gidiyorum diye evden çıkıp karşı komşularına diye yani çocukla buluşurmuş arabasına binerken görmüşler dün bi komşu beni uyardı bende bi konuşayım dedim önce iyilikle aldım karşıma iyilikle konuştum güzel güzel herşeyi anlattı daha sonra bana biraz sıkıştırdım bişey oldumu bişey yapmak istedimi sana zorla diye baştan yok falan dedi ama ondan önce arkadşınla konuşmuştum o dediki bana bi akşam gidip geldiğinde wc ye gitti o sırada çocuktan msj gelmişti ben baktım çocuk buna gttiğin gibi wc ye git bak bakalım gelmişmi kan yazmış diye bana anlatmıştı ben baştan inanmadım daha sona açıkça dedim sen wc deyken msj gelmiş sana okumuş arkadaşın böyle bişey sana söylememiş doğrumu diye soramamış şimdi bana ne olduysa anlat ona göre bi çağresine bakalım gibilerinden güven verdim ve anlattı arkadaşlar gerçektende çocukla ilişkiye girmişler ve kanda gelmiş şimdi ne yapmalıyım çok çağresizim anneme anlattım durumu oda olurunca annesine söylemiş bu gün öğlende eve gittiğimde herkes bi taraflarda ağlıyordu sadece biz biliyoruz durumu şimdi ne olmalı çocuk benle ciddi diyo ben kaçıcam diyo en temizi artık bu diyo bakamam artık sizin yüzünüze diyo kendine bişey yapmasındanda korktuğumuz için üzerinede fazla gitmedik dövmedik falan sadece konuştuk şimdi ne yapmalıyız kızlar daha 19 yaşında bundan sonra ben ne yaparım diyo görüşme onla dedim akşam ben artık kimle evlenirim kim alır beni diyo vermeye kalksak babasına ne deyecezde verdirecez daha çok ufak sizce ne yapmalıyız biz lütfen yardım edin bişeyler söyleyin