Birilerine anlatmazsam kafayı yerdim :/

Türkan Şoray ve Ediz Hun'un başrollerini paylaştığı " Asker Yolu" filmi 26 Şubat'ta sinemalarda

Cok zor bir soru olmus bu bilemiyorum ben askimdan vazgecmezdim. Sana bunu soyleyebilirim sadece. Karar senin ileriyi dusun ona gore karar ver

Ben Samsuna tasinma derken. Evlendikten sonra da gitme anlaminda dedim.Ailesi senu uzer gibi geldi bir an. Baskıcı bir aile gibi çünkü. Ben olsam ayrılmazdim ve zamana birakirdim sanırım.

Canım yorumların hepsini okumadim nacizane düşüncemi belirtecegim kırılma lutfen . Ailelerin tanışması için acele etme derim ben simdi herşey toz pembe görünüyor sana farkındaym gerek yaşından gerek yasanmamisliklarindan ötürü sen okulunu bi oku ilerlet mezun ol baktin hala istiyorsun ozaman giriş bu işlere çünkü Üniv.mezunu kadın ile lise mezunu erkek anlaşamaz binlerce örnek var bununla ilgili erkekler genelde bu durumu sindiremiyorlar hem eminim sen ilerleyen yıllarda farklı düşüneceksin belki o sana katilmayacak garipseyecek bi bekle derim ben acele etme gencsin daha

konu silmek yasak ,imsanlarla dalga mı geçiyosun yazıp yazıp sonra silerek baştan düşünsene ,konunun kapatılmasını isteyebilirsin ancak

Dalga gecmekle ne alakasi var artık okunup yorum yapilmasini istemedigim için dün sildim. Yasak olduğunu bilmiyordum ben de yeni üye sayılırım ayrıca konumun silinmesini istediğimi bildirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…