- 9 Aralık 2009
- 17.195
- 54.855
- 1.123
- Konu Sahibi oscarandthewolf
-
Şu dakikadan itibaren ne yapmam gerektiğine emin olamıyorum. Beni aradığında bu konu harici şeyler konuşacağız biliyorum. Dağıtım izni için gelene kadar hiçbir şey olmamış gibi konuşmaya devam edip geldiğinde mi halletmeye çalışsak sence yoksa direkt bitsin mi? Hele ki o askerdeyken bitirmek istemiyorum ama 1 sene sonra babasının fikri devam ederse ve birlikte olmamız işleri daha da zora sokarsa boşu boşuna beklemiş olucam hem kendimi hem onu boş umutlarla, büyük hayalkırıklığıyla baş başa birakicam. Bi de bugun dersteyken aradı acamadim konusamadik:/
söylediğiniz yoruma katıldım anlamındaydı?
hayır duygularımı ifade etmişsiniz cok güldüm o yüzden.Pardon o zaman burda genelde gülünce laf sokuyolar da
hayır duygularımı ifade etmişsiniz cok güldüm o yüzden.
daha bu yaşta ortada fol yumurta yok evlilik düsüncesi diye demişsiniz bende ona istinaeden pembe panjurları da varmıymıs dedim
Ben Samsuna tasinma derken. Evlendikten sonra da gitme anlaminda dedim.Ailesi senu uzer gibi geldi bir an. Baskıcı bir aile gibi çünkü. Ben olsam ayrılmazdim ve zamana birakirdim sanırım.Taşınacak olan o ve ailesi, ben değilim. Okul bitirmeden evlenmeyi hiçbir zaman düşünmedim. Her zaman düşüncem okul bitene kadar birlikte olmak ve sonrasında ailelere niyetleri söylemekti. Şimdi askerden geldikten sonra samsuna taşınıp bir düzen kursa bile ailesi kendi istediği biriyle evlendirmeyi istiyor. Sevgilim, Sevgilim var diyip anlatmaya başlasa bile dengi dengine gibi cümleler kurmuş. Bilmiyorum ne yapacağımı. Ayrılmak en mantıklısı galiba bilmiyorum
Konu ucmus, okuyamadik ki
Yasak amaEvvet sildim. Bu kadar yorum kafi :)
Yasak ama
Konu silmek yasak. Yonetime bildirdim birazdan geri getirirler konunuzu.Konu kilit.
konu silmek yasak ,imsanlarla dalga mı geçiyosun yazıp yazıp sonra silerek baştan düşünsene ,konunun kapatılmasını isteyebilirsin ancakYasak derken?
konu silmek yasak ,imsanlarla dalga mı geçiyosun yazıp yazıp sonra silerek baştan düşünsene ,konunun kapatılmasını isteyebilirsin ancak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?