- 14 Şubat 2016
- 201
- 240
- 23
- Konu Sahibi oscarandthewolf
-
Ortada büyük bir aşk ama bir o kadar da engeller var.Sen pdr okuyorsun ve gercekten cok kariyerli bir meslek.Bemce sevgilin uzmanlığa geçsin ya da üniversite sınavına girip bir bölüm kazansin.Yoksa bu iş devam etmez aileleri karşıniza almadığiniz sürece ve son dedigimi asla yapmayin.
Bence erkek arkadasin sözünü geçirmeli.O ne öyle ya çocuk gibi,eski zaman gibi bizim istediğimizle evleneceksin falan.Cok sacma
Yazini bir solukta okudum. Ben olsam napardim? Bir kere ayrilmayi hemen dusunmezdim çünkü seviyorsun nihayetinde. Evlilik için yaşın çok küçük. Kesinlikle kesinlikle okulunu bitirmeden evlenmeyi düşünme. Sevgilinde once iyi bir işe girsin ve muhakkak universiteyi okusun. Aciktan bile okusa okusun yani. Samsuna taşınma derim ben okul bitince de ailesi sizi rahat birakacak gibi görünmüyor çünkü. Kendi ailenin yaninda kal sevgilinde is bulsun okullarinizi bitirin derim ben.
ya ben bu yoruma çok güldümAllah askına ya sen git pdr kazan köylü kızları gibi 20 yaşında evlilik peşine düş hem de lise mezunu bi adamla hem de bu kafada bi aile varken karsında allah akıl fikir versin ailene de yazık insallah kalplerine inmez
Ayriyetten burda TDK komitesinde çalışıyorum gibi bir açıklama yaptığımı hatırlamıyorum? Burda herkesin yazımına, noktasına, kelime kullanışına dikkat edersek işin içinden çıkamayız, ki kullandığım kelime "olabilite" absürd bir kelime değil. Girin bakın bir çok yerde, bir çok şekilde kullanılan bir kelime. Ve son olarak sizin herhangi bir konuya yaptığınız herhangi bir cevaba baksam emin olun çok daha berbat kelimeler bulurum. Amacınız beni yermekse lütfen konumdan uzaklaşın. Zaten sıkıntım bana yetiyor, kimseye tartışmak istemiyorum.[/QUOTE]Onu anladim da. Katletmis Türkceyi!!!
Anladığım kadarıyla sen çok akıllı bir kızsın burda bazi arkadaslar cok takintili ne yapacaksin iste bosver takma[/QUOTE]Ayriyetten burda TDK komitesinde çalışıyorum gibi bir açıklama yaptığımı hatırlamıyorum? Burda herkesin yazımına, noktasına, kelime kullanışına dikkat edersek işin içinden çıkamayız, ki kullandığım kelime "olabilite" absürd bir kelime değil. Girin bakın bir çok yerde, bir çok şekilde kullanılan bir kelime. Ve son olarak sizin herhangi bir konuya yaptığınız herhangi bir cevaba baksam emin olun çok daha berbat kelimeler bulurum. Amacınız beni yermekse lütfen konumdan uzaklaşın. Zaten sıkıntım bana yetiyor, kimseye tartışmak istemiyorum.
Anladığım kadarıyla sen çok akıllı bir kızsın burda bazi arkadaslar cok takintili ne yapacaksin iste bosver takma
ya ben bu yoruma çok güldüm
panjurlarda pembe mi acaba?
“Olabilite” kelimesinden akilli oldugunu anlamissiniz. Bravo size.
Bunun takintiyla alakasi yok. Yazan kisi egitimsizdir. Imkani olup okuyamamistir. Ya da kelimeyi yanlis yazar. Imlayi bilmiyordur. Olabilir.
Ama sen pdr okuyorsun. “ Egitimci” bi ailenin de kizisin. Kusura bakmayin da bu keyfilik. Buna takarim iste!!!
söylediğiniz yoruma katıldım anlamındaydı?kimsenin gülmediği de sizin komik bulduğunuz ne acaba
panjur ne alaka sizin kafada değilim anlayamadım
Pdr okumuyorum okuyacağım ayrıca okuyacağım bölüme göre kelimeleri kullanışıma takıyorsan şunu da ekleyeyim yüzde yüz ingilizce okuyacağım bölümü. Bakın gerçekten sabrımı zorluyorsunuz. Kafam dağınıkken kurmuş olduğum cümlelere neden takılıyorsunuz? "Olabilitesi ne yaa?" Anladin işte ne demek istediğimi gerisi önemli mi? Kendimi anlatabilmiş miyim? Evvet. Eğitimci dedim, eğitime önem veriyorlar kendileri de eğitimli insanlar demek istedim ve zaten hemen sonra belirttim doğru sıfat mı bilmiyorum diye. Sırf yaşımdan dolayı da "ergen gibi" damgası yiyorum. Burada yorum yapacaksanız direkt konu odaklı yorum yapın, o kelimesi böyle bu kelimesi şöyle diyip beni germeyin. Evvet ben bu sitenin değil ama konunun sahibiyim ve rica ediyorum sizden uzatmayın artık. İnsanların ne sıkıntılarını ne de almış oldukları eğitim seviyesini küçümseyin. Burada açtığım konu sizler için sıkıntı bile sayilmayabilir ama bu benim hayatım, ben şu an bunu yasiyorum. Ne kadar doğru ne kadar yanlış tartışılır ama nasıl bir yol izleyebilirim, siz olsanız ne yapardınız diye sormak amaçlı açmış bulundum bu konuyu. Bununla alakalı bir fikriniz varsa söyleyin yoksa gerçekten yorum yapmayı kesin. Ben türkçenin ciddi anlamda anasının ağlatıldığı hiçbir konuda "o kelime ne yaaa, turkceyi katletmissin vs." gibi cümleler görmedim yorumlarda. Herkes yardımcı olmak için en azından fikrini söylüyorlar. Siz de deneyin. Bir yeriniz incinmez inanın.
Bazı insanlara gerçekten anlam veremiyorum.. Okuyorum yorumları hayret ediyorum
Al benden de o kadar. Zeytinyağ gibi üste çıkmaya çalışanlardan yıldım artık!!
Ben yorumumu basta yapmistim zaten.
Bi yastan sonra ergen konular basimi agritiyormus. Onu farkettim senle.
Takma kafana, kim ne derse desin yaşayıp göreceksin işte, aldanma yorumlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?