Kizlar 2 çocuğum var biri 1, diğeri de 3 yaşına girecek. 27 yaşındayım. Tarih öğretmenliği mezunuyum. 4 yıl oldu üniversiteden mezun olalı. Mezun olduğum sene evlendim zaten.
Eşim in ailesiyle yakın oturuyoruz sürekli problem halindeyiz.Esim sırf onlara yakın olabilmek için başka ilde yaşıyorken tayinini yine onların olduğu şehire aldı. Şimdi de çok pişman. Bu yüzden çok problem yaşıyoruz. Eşim de bana tek seçenek olarak sen kpss ye iyi çalış atan ancak o zaman rahatlayabiliriz diyor.Ama bilen bilir bizim bölümde çok yüksek puan almak gerekiyor. Bende bu sene sıfırdan başlamayı düşünüyorum. Bu sırada da başka bir bölüm okumak istiyorum. Istanbul ünv uzaktan eğitim programında çocuk gelişimi lisans programı varmış, Bana sıcak geldi açıkçası.Sizce okumalı miyim? Çocuklarım için, kendim için biseyler yapmak istiyorum. Kendi bolumum olmazsa alternatif bir bolumum olmasını istiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Daha önce istanbul ünv de açıktan okuyan var mi? Süreç nasıl ilerliyor? Sınavlar vs nasıl oluyor? Muafiyet oluyor mu ikinci ünv olarak okunduğunda? (Telefondan yazıyorum çok düzenli olmayabilir onun için k.bakmayin) Fikirleriniz benim için çok değerli. Şimdiden teşekkürler )