Birileriyle konuşmaya ihtiyacım var..İyi mi yaptım, kötü mü?

söylemekle çok iyi etmişsin bence cnm

huzursuzluğun annenin şimdiye kadar neden söylemediki diye düşüneceğini zannetmen olabilir mi acabaa.s

bende annemden bişey saklamam ohh çok rahat böyle

Canım iyi yapmıssın söylemekle huzuzsuzluğun belki anneden hala kötü bir tepki gelir diye bekliyosun ondan olabilir ama bence için rahat olsun iyi karşılamış herşeyi zamana bırak canım iyi tanıyın biirbirinizi herşeyin hayırlısı olsun senin için canım aşkla :asigim:sewğiyle kala.s.

söylemekle bencede en iyisini yapmışsın.
bende anneme herşeyimi anlatırım.
ozaman kendimi daha bi huzurlu hissediyorum.

Bence için rahat olsun, söyleyerek en doğrusunu yapmışsın...

söylemekle çok iyi etmişsin bence cnm

huzursuzluğun annenin şimdiye kadar neden söylemediki diye düşüneceğini zannetmen olabilir mi acabaa.s

bende annemden bişey saklamam ohh çok rahat böyle

saolunn kızlar yaa
o kdr mutlu oluyorum ki sizler böyle yazınca..
bi kaç hafta geçsin üstünden cok rahatlicamdaa

annen bişi dememiş ki sana..bu yüzden huzursuz olmamalısın..sanırım senin huzursuz olmanın sebebi şu.bizim toplumumuzda erkek arkadaş ayıptır..erkekler ailelerine der ama kızlar diyemez..kızlar üstünede bir baskı vardır..belki senin ailen böyle değil ama çevreden etkilenmiş olabilirsin..birazda utangaçlıktan kaynaklanabilir bu durum..bence söylemekle iyi yapmışsın

Ahhh gençliğim ahhh dicem şimdi kaydirigubbakcemile3
ılk sevgilimi arkadaşım anneme söylemişti :1shok: Çok kötü hissetmiştim kendimi.Ama anneciğim gayet normal karşılamıştı :asigim:
Huzursuz olabilirsin, ilk kez açmışsın bu konuyu ona.Ama emin ol annen mutlu olmuştur, dürüst davrandığın için.
Şanslısınki anlayışlı bir annen var..
Ama bir konuda dikkatli olman lazım tatlım;
Şimdi değil ama birkaç ay sonra annenle bu konuları daha rahat konuşmaya başlayacaksın, arkadaşın gibi dertleşmek isteyeceksin.Ama erkek arkadaşınla aranda geçen her sorunu anlatma ve annene kavga ettiğinizde üzüldüğünü belli etme emi? Anneler yavrularını üzen erkeklere pek iyi gözle bakmaslar :jeyyar:
Öpüyorum anneni buradan ayyy ne tatlı konuşmuş kadın yaa a.s.

nesrincimm saol cnm yorumun için :)baskıdan değilde sırf beni düşündügü için bana baskı fln yapar diye çekiniyorumm..
dünden beri telimi elime alamıyorum pek :) bişey demesin diee:)

azelyaacmm :))
bende bugün onu düşündümm valaa
kavga fln edersek hiiiiiiiiç çaktırmicam annemee :)))

iyi yapmışsın kesinlikle canım
ben eşimle çıkmaya başladığımda söylemiştim sonra babam bütün akrabalarım öğrendi evlenene kadar zaten
gizli saklı iş yapmak daha kötü
en iyisini yapmışsın

bende senin gibi olmuştum..utanmıştım ve dediğin gibi teli elime bile alamazdım ,dışarı bile çıkmazdım..sonuçta ilk defa söylemişim..ne biliyim utanç verici bişi gibi geliyordu işte.)) sanki ne yaptıysam,kötü yola mı düşmüştüm ki.)) alt tarafı birisini sevmiştim.)) geçer geçer alışırsın

Bence de en doğrusunu yapmışsın canım, annelerden hiç birşey saklanmaz..! 1hug:

kızlar cook tatlısınızz saolunn :))
şölee bi kaç hafta geçsin gelcemde kendime :)
o zamana kadar siizin desteğinizle devam edicem a.s.

yeni söyledin ya annene erkek arkadaşını,bi de pek bişeyi saklamıyodun.ondan bu huzursuzluğun
bi süre sonra geçer bunu takma kafana
hem şimdi söylemesen bi süre sonra kesin söylicektin şimdi olması daha iyi olmuş
bi de..anneler böyle ya:) benimki de bi sürü soru sorar, her şeyini sorar
ama merak ediyolar onlar da haklılar
neyse sonuçta sen iyi yaptın kafanı takma

ahh canım sen doğru olanı yapmışsın. lütfen doğrularımızdan değil yalanlarımızdan utanalım...

bence iyi yapmışsın bilmesi iyi olmuş
sonuçta bigün öğrenicekti ve senden duyması iyi olmuş
öbür türlü gizlemeyle saklamayla olmaz.hem kızmamışta böyle daha çok rahat edersin diye düşünüyorum ben :1hug:

canım ben 5 senedir biriyle beraberim ve 6 ay kadar önce açıkladım anneme :) ama daha önceden tanıyorlardı, bildikleri biriydi fakat sade arkadaş [ =) ] diye biliyorlardı. her dışarı çıkışımda yalan söylüyordum,her hediye geldiğinde kendim aldım diyordum aynı senin gibi, mesajlaşırken en yakın kız arkadaşımı söylüyordum falan filan :)) yani bayağı bir yalan borcum günahım birikmişti. artık tak etti canıma aynı senin gibi ve bir anda açıkladım her şeyi. şimdi o kadar rahatım ki..benim annem de aynı seninki gibi onay verdi, asla olumsuz bir tepkisi olmadı, tek pişmanlığım keşke daha önceden söyleseymişim! bu kadar yalan atmak zorunda kalmazdım en azından. şimdi her çıkışımda kimle olduğumu biliyor, onun hakkında oturup kahve sohbetleri bile yapıyoruz, hediyesini birlikte alıyoruz her şey böyle çok çok daha güzel, emin ol anlayacaksın sen de (; kocaman mutluluklar bu arada

için rahat olsun önceki huzursuzlukların içini heycana bürümüştür sen daha alışamamışsındır
Sen annele paylaş ve devam et paylaşmaya zamanla geçer bende annem bişey sormasın isterdim ama sorardı çok merak eder endişelenirdi
İçin rahat olsun zamanla alışırsın sorulara falan

ayy benim anneciğim gibiymiş annen..
bende arkadaş gibiydim herşeyimi söylerdim..
ama ilk kez söylediğimde bende çok utanmıştım...
bir tuhaf olmuştum...
bu ilk olduğu için böylesin canım..
ama annenle paylaşmak en doğru karar sıkma canını hiç :)

saolunn güzel yorumlarınız içinn okudukçaa içim daha bi rahat edioo :))

Seni ve anneni takdir ettim. Sizin gibi olmak isteyen ne kadar arkadaşımız vardır kimbilir bunlrdan biride benim...

iyi ki söylemişsin..neden sakladın bugüne kadar? asıl saklasaydın daha fazla huzursuz olacaktın.
canını sıkacak bişi yok bence.

Bence gizli yapacağına annenin haberi olsun.
Erkek arkadaşının olması kadar normal birşey yok.
Canının sıkılması değil rahatlamış olman gerekli:::::::::::::::

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…