Bende anneme ilşkimi söylerken çok zorlanmıştım. 4 ay snra bi anda söylemiştim. söylerken nası söylediğimi bile anlamamıştım. çok zorlanmıştım. bende annemle arkadaş gibiyim. gezeriz dolaşırız herşeyi konuşuruz. ama bu konularda bende garip bi şekilde çok çekiniyodum. bende söylediğimde annem kimdir nedir ws ws bi dünya soru sordu. o da aynı şekilde senin annen gibi ben seni kimselere veremem ws dedi. ilk zmnlar bende çok çekiniyodum bişeler sorunca. onunla ilgili bişeler sormasından çekinip rahatsız oluyodum. geçen ay da annemle erkek arkadaşımı tanıştırdım. o da çok sevdi çok beğendi. böylece bende rahatladım. biraz zaman geçsin bu garip duyguyu sende atıcaksın üzerinden cnm
söylemekle bencede en iyisini yapmışsın.
bende anneme herşeyimi anlatırım.
ozaman kendimi daha bi huzurlu hissediyorum.
daha yeni paylaştığın için olabilir canım. olumsuz şeyler düşünme söylemekle iyi etmişsin şimdi seni huzursuz eden ielrisini düşünmek olsa gerek.. zamana bırak yanlış şeyler yapmayacağına göre herşey daha güzel olacaktır bundan sonra inşallah..
Bence de bu huzursuzluk annenle böyle konuları konuşmaya alışkın olmamandan kaynaklanıyor. Bir de belki daha önce söylemek istedin, söyleyemedin, onun ezikliği de şimdiye yansımış olabilir. Ailen ve sevgilinle mutluluklar a.s.
Not: O yaşlarda sevgilimden anneme bahsedince benim annemin de sorulardan sonra ilk söylediği şey "Ben seni kimselere veremem" olmuştu! :dance: Anneler hiç kıyamıyor kızlarına!
Bence için rahat olsun, söyleyerek en doğrusunu yapmışsın...
söylemekle çok iyi etmişsin bence cnm
huzursuzluğun annenin şimdiye kadar neden söylemediki diye düşüneceğini zannetmen olabilir mi acabaa.s
bende annemden bişey saklamam ohh çok rahat böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?