Anket Birini hayatınızdan çıkartma hakkınız olsa kimi çıkarırdınız?

Birini hayatınızdan çıkartma hakkınız olsa kimi çıkarırdınız?

• Patron

OY: 77 6,2%
  • Üst komşu

OY: 83 6,7%
  • Elti

OY: 92 7,4%
  • OY: 106 8,5%
  • Görümce

OY: 107 8,6%
  • Kayınvalide

OY: 305 24,6%
  • Kardeş

OY: 45 3,6%
  • Diğer

OY: 392 31,6%
  • Gelin

OY: 33 2,7%

• Ankete Katılan
    1.240
Düşündüm düşündüm bulamadım.
Eşim ve kızım dışında kimse hayatımı etkileyebilcek kadar hayatımda değil galiba. Onların varlığına da şükürler olsun.

Malesef kardeş dedim 4 kardeşiz ikisi kiz canımı veririm onlara o kadar bağlıyız amma benden b8r yaş büyük erkek kardeş demeye dilim varmıyor hep bana düşmandı cidden doğdum doğalı annem anlatir bazen fırsat buldu mu yapıştırmış hemen nasıl bir kinse artık büyüdük hep açığımi aradı liseye giderken her an yani yuzugum takılacağı gün aptal sanki ben8 çok severmiş gibi sorum çıkardı gelemedim diye utanmaz kısaca her ani sorun asla aramaz sormaz tab8 bende her yaptığına ana baba icin affetim de en son bi şerefsizlik yaptı ki aha yağmurlu havada bir yudum su vermem oma ha sokaktan geçen adam ha o keşke sonsuza kadar görmesem

en şanslı insanlar bu yukarıdakilerin içinde bulamayan insanlar herhalde onlarında başka derdi vardır aşk detdi gibi parasızlık gibi hastalık gibi neyse yinede başkadın derdide bana ağır gelirde herhalde

Dogru soyluyor olabilirsiniz ama insan bazen ayni tiplerden olusan bir ortama dusunce durum oyle olabiliyor yani tek olup tek problemsiz siz olabikiyorsuniz bazi aileler cok problemli oluyor fakat bir tek cocugu cok farkli oluyor ve herkes bu cocuk bu aileden nasil cikmis diyebiliyor.
Herkesin aynı olduğu toplumda farklı olan anormal olup problem teşkil edebiliyorken diğerleri normal olabiliyor

Abla ideal aileye sahipsin :KK48:
He valla, elti yok, görümce yok, kayınvalide var ama hiç öyle yaka silkeceğim birşey yaşamadım, kayınpeder desen garibim haftada bir arar, mutlu olun, birbirinize sahip çıkın kızım der kapatır, kardeşim birtaneciğim, eş lokumdan hallice, komşuları da ben kafaya takmam :)))

Valla düşündüm ama suanlik hayatımdan çıkarmak istediğim bir kişi olmadığına karar verdim. Yine de kp diyim görüşmüyoruz hayatımızda bir yeri yok ama olsundu.:dondurma:

He valla, elti yok, görümce yok, kayınvalide var ama hiç öyle yaka silkeceğim birşey yaşamadım, kayınpeder desen garibim haftada bir arar, mutlu olun, birbirinize sahip çıkın kızım der kapatır, kardeşim birtaneciğim, eş lokumdan hallice, komşuları da ben kafaya takmam :)))

Aradigim kriterler abla :))
Allah mutlulugunu daim etsin :))

Back
X