- Konu Sahibi Canlicenaze
-
Sakın yapma öyle bşy sevmediğin adamla evlenme hayat eziyet gibi gelir ypk yere hiç Günahsız birinin hayatını da yakmış olursun .Bunun eşiğine geldim. Çok kötü hissediyorum.
Mutlu mu pekiEn yakın arkadaşım yaşadı bu durumu
Son ana kadar aynı filmlerdeki gibi nikah masasından kacirsin diye bekledi ama
Olmadı şimdi 1 evladı var başkası ile evli
Ben yapmadim. Ama beni çok seven bi çocuk vardi. Annesi yuzunden aramiz cok iyiyken pat diye bitirdim. Benden ayrildiktan hemen sonra nisanlandi bir ay icinde. Dusunebiliyor musunuz kiza kac defa yanlislikla benim ismimle hitap etmis. Cocuk face sifresini degistirmemisti. Ben de girip bakiyordum facesine:) Her Allah in gunu beni aratirdi. Nisanliyken bana mesajlar atti cevap yazmadim. Tabi ben de unutamamistim onu. 1 yil nisanli kaldi, dugune 3 hafta kala ayrilmis ben yapamicam diye. Insanin aklinda baskasi olunca zor yani. Ben onun gibi yapmadim karsima cikanlari kabul etmedim ayrildigim donemde. Uzun sure unutamadim. O da unutamadi. Face sifresi hala ayni:) hala beni aratir ondan biliyorum:) ayy neyse gece gece anilarim aklima geldiarkadaşlar başına böyle bi şey gelen oldu mu? Bunu yapmak zorunda kaldınız mı?
Benimki zorunda kalmak değilde kendi isteğimle oldu öyle bişey. Tabi üzerinden 10 sene geçti . Eşimi çok çok seviyorum saygı duyuyorum onu çocuklarımın babası olarak yakıştırdım zaten evlenmeden. Diğeriyle konu çok farklıydı çok deli dolu bir lise aşkı sonunda lise biter ayrı şehirlere göçülür. Sonra onun gelip gitmesini bekledim iki üç ay boyunca hiç uğraşmayınca bende bıraktım gitti.arkadaşlar başına böyle bi şey gelen oldu mu? Bunu yapmak zorunda kaldınız mı?
arkadaşlar başına böyle bi şey gelen oldu mu? Bunu yapmak zorunda kaldınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?