Sevmedigin biriyle sakin evlenme. Kocami cok seviyorum ki bazen ona ragmen daraldigim konular oluyor ama sevdigim icin tolere ediyorum. Sevmeseydim elli kere bosanmistim oyle diyim. Ve sana sunuda soyliyim kocam benim 2. Erkek arkadasimdi. 1. Si 6 senelik iliskiydi ve unutmam 4 senemi almisti.Yani toplamda 10 sene dile kolay. Ama kendime soz vermistim kimseyi yara bandi yapmayacaktim. 4 sene hayatima kimseyi almadim universitemde bitmisti kendimi ise verdim. Ingilizce kursuna spora ve dansa yazildim arkadaslarimla disari ciktim. Mesailere kaldik kisacasi hem bedenimi hem beynimi yordum. Sonra esimin beni sevdigini ogrendim ama esim herseyimi biliyordu. Kendini bana birak dedi once kactim eskisi aklimda oldugu icin degil erkeklere guvenmiyordum. 4 sene kimseyle mesajlasmamistim bile flort bile etmemistim korkuyordum. Nasil oldu bilmiyorum esimle basladik ve hayattaki en buyuk sansimmis o benim sukurler olsun ki iyki benim. Demek istedigim her yasadigimiz seyin bir nedeni var. Unutmam 4 senemi aldi diyorum oyle boyle sevmemistim ama simdi dusunuyorum da aslinda oyle hissetmisim sadece. Cunku esime hissettiklerim bambaska yeniden bahar actim sanki. Ornek olsun diye yazdim. Dikkat edin kendinize.