- 20 Kasım 2016
- 2.405
- 3.368
- 133
- Konu Sahibi Canlicenaze
-
Bile bile neden intihar edeyim . eşimi seviyorumarkadaşlar başına böyle bi şey gelen oldu mu? Bunu yapmak zorunda kaldınız mı?
Anneyi öyle görmek, babaya o bakışla bakmadığını bilmekten daha mı acı. Daha doğrusu hangisi daha acı..Annem...
Tam 24 sene önce sevdigiyle evlenememis aileler yüzünden. Sonra babamla evlenmiş.
Aynı semtteyiz o adamla. Ne zaman biyere giderken karşılaşsak annemin hala gözleri dolar. Çok acı...
Aslinda bir inat ugruna yapiliyor bu tarz hareketler. Sanki karsidakini cezalandiriyor. Oysa karsidakine birsey olmuyor. Olan evlenilen adama oluyor. Acaba konu sahibi baskasini seven birisi ile bu sekilde evlenmek ister mi? Ne kadar bencilce bir hareket. Evliligi evcilik zannediyorlar. Kendileri ile masum bir insanin hayatini da mahvediyor. Belki ileride karsi taraftakinden yesil isik gorecek ve esini aldatmaya kadar gidecek bu is. Yazık!Ay niye? İlla evlenmek zorunda mısın? Hemde başkasını severken? Hadi kendi hayatını geçtin başkasını niye yakıyorsun?
Ne çok erkeksiz yaşayamayan var yahu.
Ve beni isteyen birisi var. Uzaktan bi akrabamız. Çocuğu o kadar methettiler ki. Anne babası değil çevrenin anlattığına göre dört dörtlük bi insan. Annesine senin seçtiğin kızla evleneceğim anne demiş. Annesi de beni uygun görmüş. İki aydır sürekli arıyorlar geliyorlar gidiyorlar. Aileme söyleyemiyorum kendi durumumu. Kötü şeyler olur çünkü. Bunaldım artık her şeyden. Kabul edip bu şehirden gidesim var. Ama asla bi şey hissetmezsem bunu da yapamam
Eski sevgili adı koymak da ayrı pisikopatlık tabi . Adam yapsa burda linç ederiz .Kıvrandıracagınıza şunu baştan yazsaydınız keşke.
İki ilişkinin zamanı birbiri üstüne bindiğinde ben sağlıklı olduğunu düşünmüyorum.
Sırf seni seviyor ve sen ona merhamet besliyorsun diye evlenilmez.
Ayrılmaya cesaretin Yok, korkaksın.
Ayrılırsam mahvolur diyorsun ama evlenip başka şehire gitme planları yapıyorsun.
O da daha görmediğin bir adamla.
Önce cesaretini topla. Sevgilinden ayrıl.
Sonra da en az 6 ay kimseyle görüşme
Sen bu karışıklıkla bir kaç kişiyi felakete sürükleyeceksin yoksa.
Bir arkadaşım benzer durumdaydı.
Üniversitede 4 yıl biriyle çıktı. Aileler yüzünden oluru yoktu. Zamanla acabalar başladı.
Hem oluru yoktu hem bırakamıyordu.
Kız sevgilisi için ağladığının ertesi haftası başka biri ile nişanlandı.
Nişanlısı zengindi. Oyalanırım sandı.
Şimdi iki çocuğu var. Birinin adı eski sevgilisinin adı. Hikayeyi biliyoruz diye bizimle görüşmeye yüzü Yok. Kendisi aynaya nasıl bakıyor merak ediyorum.
Kaç kişinin hayatını mahvetti aldığı aptal kararla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?