- 14 Ağustos 2013
- 954
- 1.106
- 113
- Konu Sahibi Canlicenaze
-
Ohoo siz zaten ikinciye meyillisiniz. Sevdiği kişiyle evlenemeyen durumu yok ki burda bence çoktan sevgilinizden geçmiş gönlünüz. Vicdan yapıyorsunuz şu an sadece. Yazık adama, ayrılın. Benim sevgilime bir kız önerecekler de o da o kızla ilgili iyi biri vs diyecek acaba evlensem mi diyecek, bu bariz aldatma benim için.
Esimle asik olmadan evlenseydik evliligimizin omru bi ay dahi olamazdi.arkadaşlar başına böyle bi şey gelen oldu mu? Bunu yapmak zorunda kaldınız mı?
Arkadaşım bu hatayı yaptı, evliliklerinin 4. ayında annesinin evine döndü ve bir yıl dolduktan sonra anlaşmalı biçimde boşandılar. Damat çok çok çok iyi dört dörtlük bir adamdı fakat ne yaptıysa kıza bir türlü yaranamadı. Sonuç damadın kalbi fena halde kırık ve aradan çok zaman geçmesine rağmen zavallım kendini hala yetersiz görerek suçluyor ki adamın bu durumda hiç bir kabahati yok, şirazesi bozuk olan bizim kızdı. Kendinizi düşünmüyorsanız bari başkasının başını yakmayın.
Aslında ne kadar büyük bir kötülük yapıyorlar karşı tarafa bunun hakkı çok ağır yani madem olmayacak neden zorlayıp başkası ile evleniyorsun ki bak sonuç daha da kötü olmuş cidden üzücü ama arkadasini merak ettim hiç vicdan azabı çekmiyor muArkadaşım bu hatayı yaptı, evliliklerinin 4. ayında annesinin evine döndü ve bir yıl dolduktan sonra anlaşmalı biçimde boşandılar. Damat çok çok çok iyi dört dörtlük bir adamdı fakat ne yaptıysa kıza bir türlü yaranamadı. Sonuç damadın kalbi fena halde kırık ve aradan çok zaman geçmesine rağmen zavallım kendini hala yetersiz görerek suçluyor ki adamın bu durumda hiç bir kabahati yok, şirazesi bozuk olan bizim kızdı. Kendinizi düşünmüyorsanız bari başkasının başını yakmayın.
Ilk zamanlar herkes her zaman onu sevecegim zanneder.. zamanla unutulurArkadaşlar ben bugün ayrılıp yarın onunla evleneceğim demiyorum. Yapamam bunu zaten. Ama bi sene sonra da olsa sonuçta onu seveceğim
Unutulur belki ama içinde ukte kalır galibaIlk zamanlar herkes her zaman onu sevecegim zanneder.. zamanla unutulur
O daha cok terkedildigin durumlarda ve bircok hayal kurup yarim kaldiginda oluyor... terkedilsen dahi zamanla birsey de kalmiyo icinde onemli olan terkedildikten sonraki o birkac aylik boslukta yanlis seylwr yapmamak... terkedilsende terketsende kendine bir sure zaman verip bu zamani yalniz gecirirsen ukte mukte kalmaz...Unutulur belki ama içinde ukte kalır galiba
Umarım adamcağız mutluluğu bulur en kısa zamanda nasıl bir bencillik adamın hayatını mahvetmiş. çok üzüldüm.
Aslında ne kadar büyük bir kötülük yapıyorlar karşı tarafa bunun hakkı çok ağır yani madem olmayacak neden zorlayıp başkası ile evleniyorsun ki bak sonuç daha da kötü olmuş cidden üzücü ama arkadasini merak ettim hiç vicdan azabı çekmiyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?