- 16 Kasım 2017
- 463
- -642
- 98
- 30
- Konu Sahibi Dogangunes1
-
Anlayamazsınız nasıl anlayacaksınız, ama bunlarla kafanızı bulandırmayın eğer boşanmak istemiyorsanız bir çift terapisti ile görüşün problemleriniz üzerine bu şekilde eğilinEsımle bosanma asamasındayız çevremdeki herkes büyü yapmıs olabilirler sıze diyor. Bunu anlamanın kesın yolu nedir?
Bırının bıze buyu yapıp yapmadıgı nı nasıl anlarız?
Zaten biriyle kusseniz büyü varEsımle bosanma asamasındayız çevremdeki herkes büyü yapmıs olabilirler sıze diyor. Bunu anlamanın kesın yolu nedir?
Esımle bosanma asamasındayız çevremdeki herkes büyü yapmıs olabilirler sıze diyor. Bunu anlamanın kesın yolu nedir?
Evet benımbugun baska konu açıp barismayi düşünmüyorum bosancam ama eşim pişman olsun olur mu diye soran siz değil miydiniz.
Oylemıymıs. dBüyü yapana dönüyormuş, size bi şey olmaz merak etmeyin
Tabii hiç duymadın mıOylemıymıs. d
Bana da tanıdık gelmiştibugun baska konu açıp barismayi düşünmüyorum bosancam ama eşim pişman olsun olur mu diye soran siz değil miydiniz.
Tükürüklü su da gönder bir kavanoz hayrına. Onun parasını alma.Elemtere fiş kem gözlere şiş.
Tamam sizin işi hallettim burdan ben ne büyü kaldı ne bişey iban gönderiyorum özelden
Hanfendı benım evlılıgmde neler yasadgmu ve dusmanlarimzn olup olmadığını bılemezsnz oyzden bence bos muhabbet yapmayın
Dersin ki bir dizide yaşıyor düşman aile falan var.E siz evliliginizde ne yasadiginizi biliyorsunuz, dusmanlarinizin olup olmadigini biliyorsunuz da neden forum uyelerine soruyorsunuz?
Hanfendı benım evlılıgmde neler yasadgmu ve dusmanlarimzn olup olmadığını bılemezsnz oyzden bence bos muhabbet yapmayın
Supaneke çok aminBu büyücülük de yeni moda oldu ,kocalarını affetmek için
Düşman ailenin oğlu size aşık olup büyü yapmış olabilir mi? Olur da sizi bir konu konuşmak bahanesiyle evine cagirirsa kocanızdan gizli gitmeyin çünkü gerçekler elbet açığa çıkar sonra kötü siz olursunuz.Hanfendı benım evlılıgmde neler yasadgmu ve dusmanlarimzn olup olmadığını bılemezsnz oyzden bence bos muhabbet yapmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?