Birinin dediği yere gerçekten gidip gitmediği

Beraber çalıştığı arkadasının adını biliyordu..onu aradı....mobilyacı gibi aradık ama izinde mi görevde mi ağzından alamadık sadece geleceği günü söyledi...işyerine birini yollayamaz içeri yabancı alınmayan bir yer

Adam gitmiş

İş için gitse ne değişir izin alıp gitse ne değişir

"***** Bey,iyi günler,Size bi paket vardı **** kargodan arıyorum,iş yerindeyseniz bırakacağım,alma imkanınız var mı?" Diyerek. Başkasına aratın:olamaz:

Arkadaşınız sanırım aldattığını düşünüyor da adam sırf bunun için başka şehire gidecek kadar abaza değildir herhalde, aldatacak olan adam kendi şehrinde de aldatır. Bu kadar güvensizliğin olduğu yerde ilişki yürümez.

Isyerinden, isyerinde olan birinden, aynı isyerinde arkadaşı varsa orda işi olup olmadığını öğrenebilir. Kalacağı yeri yada oteli biliyor mu?

Bir arkadaşına evini aratsın
Ona birşey göndereceğim nerede diye sorsun.
Boşa çaba ama bu iş yürümez.

Burda akıllı kadın çok.
Arkadaşım adına soruyorum.
Sevgilisi iş için istanbul'a gittiğini söyledi. Araları biraz bozuktu giderken arayamıyor şu an daha doğrusu kendisini kırdıgı için aramak istemiyor.
Gerçekten iş için mi yoksa başka bi sebeple mi gitti nasıl anlayabiliriz bunu sizce.

Güvenmiyorsa boşversin demeyin merak ediyor işte..lütfen aklına fikir gelenler yazabilir mi
valla istediği kadar kırsın
hesap soramıyor mu yani? ben olsam ağzını burnunu kırarım gidecek ve nereye ne zaman ne için gittiğini söylemeyecek

Burda akıllı kadın çok.
Arkadaşım adına soruyorum.
Sevgilisi iş için istanbul'a gittiğini söyledi. Araları biraz bozuktu giderken arayamıyor şu an daha doğrusu kendisini kırdıgı için aramak istemiyor.
Gerçekten iş için mi yoksa başka bi sebeple mi gitti nasıl anlayabiliriz bunu sizce.

Güvenmiyorsa boşversin demeyin merak ediyor işte..lütfen aklına fikir gelenler yazabilir mi

Hep bos muhabbet yapılmış. Android telefon kullanıyorsa. Google Maps'i aç. ordan sağ üst köşede menu var aç. Bendeki ingilizce Your Places türkçesi Yerlerniz olsa gerek. Buna bas ve açılan menuden VISITED yani ziyaret edilmiş menüyü seç. GPS'i açmışsa sokak seviyesinde bile görürsün. Başarılar :)

böyle şeyleri merak edip kafasına takacak insan öyle kırıldım triplerine girmeyecek bir kere. ilk fikir olarak bunu yazayım.

Hep bos muhabbet yapılmış. Android telefon kullanıyorsa. Google Maps'i aç. ordan sağ üst köşede menu var aç. Bendeki ingilizce Your Places türkçesi Yerlerniz olsa gerek. Buna bas ve açılan menuden VISITED yani ziyaret edilmiş menüyü seç. GPS'i açmışsa sokak seviyesinde bile görürsün. Başarılar :)
adamın bilgilerini farklı yerde açtığı google maps'ten nasıl görecek ki

Onun telefonu elimde mi ki göreyim..kendi mapsimden nasıl görücem ki

Back
X