- 19 Kasım 2017
- 3.561
- 8.959
- 108
- Konu Sahibi Paretooptimal
-
Ornegin kayinvalideme gittigimde onlar da oturmuyorlar cunku deri koltuga oturuyorum sonra o arkamdan siliyor :) ama bu sorun degil yani birbirimizi bildigimiz icin ona gore davraniyoruz. Siz oturuyorsaniz ben de otururum ama sizinde oturmadiginizi biliyorsam ona gore bir yol cizerim. Dedigim gibi bunu benim arkadaslarim bilmez yansitmam yani. O sekilde takintili ve insanlari rahatsiz eden tiplerden de hoslanmam.peki siz bana gelirseniz ne yapıyorsunuz
yani sonuçta kendi evinizde kendiniz oturmuyorsunuz ama beni alıyorsunuz evinize ve benim evimde de dışarıdan gelseniz de oturuyorsunuz
bana bu makul gelmedi
yani evet ben de eve gelince üstümü değiştiririm zira ev kıyafetlerim dışarı kıyafetlerimden daha rahattır vs vs ama dışarı kıyafetleri ile koltuğa oturulmaz diye düşünmek aklımın ucundan geçmez hatta bol bol da otururum
Merhaba arkadaşlar
Eskiden çok takmadığım ama artık gittikçe takıntı olma yolunda ilerleyen bir huyum var siz bu tarz şeylerle nasıl baş ediyorsunuz. Mide bulandırıcı diyecek olanları baştan uyarayım okumasınlar.
Sorun şu ki etrafımda sokakta evde misafirlikte vs görüyorum bazıları tuvaletten çıkar el yıkamaz özellikle yaşlı ve çocuklar . Burunlarıyla oynar dururlar parmaklarını ağzına sokar yok dişine birşey kaçmış vs e kürdan yokmu dayı ! İzlemekten zaten tiksiniyorum birde o pis elleriyle kumanda olsun kapı kolu olsun lamba düğmesi olsun dokunuyorlar illa ki. Birşey de diyemiyorum saygısızlık olmasın diye.
Son zamanlarda çekilmez bir hale geldi kapı kollarını düğmeleri hep peçeteyle yada uzun kollu şeyler giyip onunla acıyorum. Temizlemekle nereye kadar eve giren çıkan eksik değil gittiğim yerlerde ne yapacağım.
Biri ekmeği bölüp uzatınca yiyemiyorum. Sofraya zeytin çekirdeği çıkarıp koyanlardan ayrı öğreniyorum peçeteye koy tabak yoksa önünde arkadaş bunu genci yaşlısı herkes yapıyor hayretle izliyorum ya ne bileyim o çekirdekler alınıp nemli bezle siliyorlar tamam yetiyor mu yani o . O masaya neler koyuluyor sonra temiz diye.
Off off öyle titizlik hastası biri de değilim ama bu konular böyle nasıl görmezden gelcem ya da var mı çözüm
Ben galiba aşırı pisin ötesi bir varlığım. Daha evime çamaşır suyu veya dezenfekde ilaci almış değilimdir. Sadece hastaneye girmeden ve cikdikdan sonra ellerimi dezenfekte ederim. Tuvaletden sonra yikarim.
Yemek pişirmeden önce yine yikarim okadar.
30 yaşıma geldim. Ne bir mantar, ne herpes, nede hakiki grip oldum.
2 senede bir nezle olurum oda kışın bile acik camla yattığım icindir.
Bence aşırı abarti yaaaaa...
Haha çok geçmiş olsun. Benzeri başka bir konuda benim başıma gelmişti günlerce kasinmajtan uyuyamadım. Benim eşimin akar alerjisi var. Akar ne dersen İngilizcesi mite bir tür gözle görülmeyecek kadar minicik bir böcek. Neyse çeşitli alerji sitelerinde animasyon videoları falan var. Onlar beni hiç rahatsız hissetmiyor. Ama bir gün youtube da mikroskop altındaki görüntülere denk geldim. Aman allahım bit tiksindim anlatamam. İsin kötüsü her yerimizi sarmislar. Yüzümüz elimiz bunlarla dolu. Yatağımız çarşafımız. Neyse 2-3 gün uyuyamadım. Tabiki sürdürülebilir birşey değil geçti gitti. Pislikten kork ma. Neden tiksiniyorsun ki. Et yemiyor musun. Yumurta yemiyor musun. Yoğurt dediğin başka bir canlının diskisi aslında. Yani çok şey yapmamak lazım. Ama bir kere başladıysan üstüne git kurtarmaya çalış kendini yoksa kafayı yersin.
Benim ki tiksinti mide bulantısı mikrop sorunu değil ki. Mikroplar her yerde zararlı olsa hepsi çoktan dünyanın sonu gelmişti.
Ağız, burun ve tuvaletle ilgili şeyler içimi kaldırıyor. Çocuğum olsa nasıl bez değiştireceğim bilemiyorum :)
Zeytin çekirdekleri hassas noktam ekmekli ekmekli ben yutuyorum.Merhaba arkadaşlar
Eskiden çok takmadığım ama artık gittikçe takıntı olma yolunda ilerleyen bir huyum var siz bu tarz şeylerle nasıl baş ediyorsunuz. Mide bulandırıcı diyecek olanları baştan uyarayım okumasınlar.
Sorun şu ki etrafımda sokakta evde misafirlikte vs görüyorum bazıları tuvaletten çıkar el yıkamaz özellikle yaşlı ve çocuklar . Burunlarıyla oynar dururlar parmaklarını ağzına sokar yok dişine birşey kaçmış vs e kürdan yokmu dayı ! İzlemekten zaten tiksiniyorum birde o pis elleriyle kumanda olsun kapı kolu olsun lamba düğmesi olsun dokunuyorlar illa ki. Birşey de diyemiyorum saygısızlık olmasın diye.
Son zamanlarda çekilmez bir hale geldi kapı kollarını düğmeleri hep peçeteyle yada uzun kollu şeyler giyip onunla acıyorum. Temizlemekle nereye kadar eve giren çıkan eksik değil gittiğim yerlerde ne yapacağım.
Biri ekmeği bölüp uzatınca yiyemiyorum. Sofraya zeytin çekirdeği çıkarıp koyanlardan ayrı öğreniyorum peçeteye koy tabak yoksa önünde arkadaş bunu genci yaşlısı herkes yapıyor hayretle izliyorum ya ne bileyim o çekirdekler alınıp nemli bezle siliyorlar tamam yetiyor mu yani o . O masaya neler koyuluyor sonra temiz diye.
Off off öyle titizlik hastası biri de değilim ama bu konular böyle nasıl görmezden gelcem ya da var mı çözüm
O hariçŞimdi anladım. Öpüşme, fanfini işini nasil yapıyorsun?
Ter, tükürük ve diger sekretler? Bence sen yavaş yavaş alıştır kendini... mesela birinin bardağından usulca bir yudum al :) şaka biryana kendini gercekdende kasma okb filan olursun
Ben kendi evime çıkınca asla çekirdekli zeytin almam :) misafirlerde yemeyi versin :)Zeytin çekirdekleri hassas noktam ekmekli ekmekli ben yutuyorum.
Ekmekler konusunda Allah tan babam çok hassas kestirip getiriyor.
Ama onun dışında bende çok insanların mıncırdığı şeyleri yiyemiyorum.
Ben kendi evime çıkınca asla çekirdekli zeytin almam :) misafirlerde yemeyi versin :)Zeytin çekirdekleri hassas noktam ekmekli ekmekli ben yutuyorum.
Ekmekler konusunda Allah tan babam çok hassas kestirip getiriyor.
Ama onun dışında bende çok insanların mıncırdığı şeyleri yiyemiyorum.
:)Ben kendi evime çıkınca asla çekirdekli zeytin almam :) misafirlerde yemeyi versin :)
O hariçerkek arkadaşımdan niyeyse tiksiniyorum. Onunla aynı şişeden bile dikiyorum yani :)
Ben de tıpkı sizin gibiyim, maalesef insanlar çok dikkatsiz umursamıyorlar böyle şeyleri, hatta bazıları da alınıyor sanki kendisine hastalıklı gözüyle baktığımı sanıyor oysa mesele mikrop korkusu değil, eliyle dişini karıştıran birinin elini yıkamadan dokunduğu her yer iğrenç geliyor bana. Ekmek satan kişiler ekmeği saracağı kağıdı alırken parmaklarını yalayıp o eliyle ekmek tutuyorlar yahu ben mecbur muyum senin tükürük kalıntılarının olduğu ekmeği yemeye... Üstelik akşama kadar paraya dokunan elini nasıl ağzına götürebilir bir insan anlamıyorum marketlerde de görüyorum poşet açmak için parmaklarını tükürükle ıslatanları, işin tuhafı sizin ve benim gibi düşünenler maalesef dışlanıyor sanki pislik normal bir şey biz temizlik hastayız onlara göre. Bana göre de olması gereken bizim gibi düşünmek diğerlerinin yaptığı maalesef pislik.Merhaba arkadaşlar
SüpersinizzzYok ya makinaya atarlar muhakkak. Ufak yerlerde olabilir dediğiniz ama :) börekçi tarzı ufak yerler gibi :) öyle birşey varsa daha da içemem dışarda ama ben genelde bardaklar çizik mı diye bakıyorum :))))
Çizikse hijyenlidir
Hahahah o adet bizde de var. Pühf küçükken koku gelmişti bana yaşlı teyze ağzı kokusu
Haha anneme söylediğimde de çok gülmüştü ama ımm ne biliyim inşallah yaşlanınca temiz kokan teyzoşlardan oluruz.yaşlı teyze ağzı kokusu, valla ben de o kadar hassasım kokulara karşı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?