- 30 Mayıs 2015
- 14.300
- 13.967
- 298
- Konu Sahibi Paretooptimal
-
Insan yanlız olmadığını görünce bi nebze mutlu oluyor sanki:)) bizde konfeksiyon atölyesinde çalışırken bi tane su bardağı vardı kulplu herkes onunla su içerdi. Ben tam kulp kısmıyla icerdim temiz diye meğer herkes ordan iciyormussonra pet siseyle çözüm buldum.
Tamamen aynı saplantılar bende de var. Bir de tokalaşamaz oldum ben artık. Direk el yıkıyorum ilk fırsatta.. Çok zor bir durum ama elimde değil. Bende koku hassasiyeti de var tabi. Çekilmez oluyorum bazen.. Ben bile çekemiyorum kendimi..Merhaba arkadaşlar
Eskiden çok takmadığım ama artık gittikçe takıntı olma yolunda ilerleyen bir huyum var siz bu tarz şeylerle nasıl baş ediyorsunuz. Mide bulandırıcı diyecek olanları baştan uyarayım okumasınlar.
Sorun şu ki etrafımda sokakta evde misafirlikte vs görüyorum bazıları tuvaletten çıkar el yıkamaz özellikle yaşlı ve çocuklar . Burunlarıyla oynar dururlar parmaklarını ağzına sokar yok dişine birşey kaçmış vs e kürdan yokmu dayı ! İzlemekten zaten tiksiniyorum birde o pis elleriyle kumanda olsun kapı kolu olsun lamba düğmesi olsun dokunuyorlar illa ki. Birşey de diyemiyorum saygısızlık olmasın diye.
Son zamanlarda çekilmez bir hale geldi kapı kollarını düğmeleri hep peçeteyle yada uzun kollu şeyler giyip onunla acıyorum. Temizlemekle nereye kadar eve giren çıkan eksik değil gittiğim yerlerde ne yapacağım.
Biri ekmeği bölüp uzatınca yiyemiyorum. Sofraya zeytin çekirdeği çıkarıp koyanlardan ayrı öğreniyorum peçeteye koy tabak yoksa önünde arkadaş bunu genci yaşlısı herkes yapıyor hayretle izliyorum ya ne bileyim o çekirdekler alınıp nemli bezle siliyorlar tamam yetiyor mu yani o . O masaya neler koyuluyor sonra temiz diye.
Off off öyle titizlik hastası biri de değilim ama bu konular böyle nasıl görmezden gelcem ya da var mı çözüm
Ben de aynı dertten muzdaribim. Elime ne alsam hemen yıkama ihtiyacı duyarım. Ellerim bilekten itibaren renk değiştirdi. Benim en büyük yardimcim sirke bu konuda. Tuvalet ve banyo hariç evin diğer bölümlerini hep sirke ile dezenfekte ediyorum. Çalıştığım yerde ise kapı kolları, lamba anahtarları ne varsa peçete ile tutarım.
Bende oyleyim biriyle tokalassam elimi yikarim hemen disarida wc ye girmissem asla hicbir seye dokunmam musluk varsa yalniz elimi yikarim kapilari peceteyle acarim. Misafirlige gittigimde wc ye oturamam ya da pecete sererim uzerine... kandi evime de gelen olmussa ve wc yi kullanmislarsa hemen cifle ovar guzelce yikarim. Asla cantami posetimi yere koymam bir kere kadinin biri wc de yere koydu... yere degen poset halinin uzerine birakilmaz direkt balkona...disarida giydigimiz kiyafetle tasa falan oturmayiz ama eve geldigimizde de asla koltuga oturmayiz. Bence bunlar temizlik takinti degil. Ben bunlari kimseye yansitmam oluru budur yani annemden boyle gordum.
Farkettiyseniz kimseye yansitmam demistim :) tabii ki alirim ama kendim oturmamHepsini anladım da dışarıdan gelinen kıyafetle koltuğa oturmamak Nasıl olacak
Sabah işe gittim akşam sana oturmaya geleceğim arada da otobüs metrobüs Allah ne verdi ise bineceğim
Ya da sadece sana geleceğim
Ama iki araç değiştirdim geldim
Evine almayacak mısın beni
Farkettiyseniz kimseye yansitmam demistim :) tabii ki alirim ama kendim oturmam
Bazıları misafir gittikten sonra da komple ev temizliği yapıyor. Bundan sebep olsa gerek.Hepsini anladım da dışarıdan gelinen kıyafetle koltuğa oturmamak Nasıl olacak
Sabah işe gittim akşam sana oturmaya geleceğim arada da otobüs metrobüs Allah ne verdi ise bineceğim
Ya da sadece sana geleceğim
Ama iki araç değiştirdim geldim
Evine almayacak mısın beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?