- 2 Eylül 2017
- 3.866
- 8.447
- 158
- Konu Sahibi Paretooptimal
-
Ay bunu ben de görünce çok şaşırdım. Öylece aldı tabağa koydu. Bir de demez mi kabuklu zaten yıkarsam su israfı olur diye.
Maalesef bu konularda ben de hassasım. Gerçi herkes hassas olsa hiç sıkıntı olmaz. Wc den sonra el yıkamamak nedir yani? Ama çocuklar olduktan sonra genişledim biraz. Mecburen.
Neden? Uzakta kalınca insanlarla konuşulmuyor mu? Yaşadığım yerde insan kıtlığı mı var yada konuşma yetimi mi kaybettim? Sana cevap verebiliyorsam pekala bu konuda iyiym demektir. Hâlâ dikime dikime konusuyorsun yok evine kimse gelmediği için bilemezsin tabi yok uzakta kala kala bilmem ne. Sen beni hayatımı ne biliyosunda böyle ezbere konusuyosun? Evet bi sen titizsin. Geri kalan herkes pasaklı. El ayak yıkamıyo kimse! Madem bu kadar rahatsızsın konu komşu yada akraba, gidip gelme evine alma. Gidiyosanda emanet gibi otur kalk evine git. Tekrar söylüyorum çabuk yaşlanacaksın. Belkide yaşlandın, ondan bu huysuzluğun. :)Güzelim durduk yere saldıran sensin bi sen titizsin falan laf sokarak cevap vermeler :) sen uzakta kalınca insanlara normal konuşmayı eleştirmeyi unutmuşsun sanırım. Yaşıt arkadaşlarımı kendim seçtiğim için kafam göre seçiyorum ama malesef akraba komşu vs öyle olmuyor evine git arada anlarsın :)
Hele bide ogretmenseniz yandiniz sinifin kapi kolunu bi tutuyorum ipislak tuvaletten ciktigi gibi kosuyolar sinifa delirmemek elde degil artik onlugumle yada peceyle aciyorum sinifin kapisini yada kapiya vuruyorum onlar aciyor arrik bana ne diyolar bilmiyorum
Tabi dalından koparmak ayrı birşey. Ben daha zirai ilaçtan daha çok onu toplayan insanın elinin pisliğine odaklanıyorum yada pazarda görüyoruz yere düşen şeyler geri tezgaha koyuluyor kim bilir tarladan pazara gelene kadar neler değiyordur sebzelere falan amann cidden düşündükçe insan herşeyden tiksinecekKızlar muz yıkanır mı hiç? Sanki normali buymuş gibi gazlamayın birbirinizi çok rica ediyorum.
Zaten meyvelerin yıkanmasındaki neden bakterilerden korunmak değil. Zirai ilaçlardan arındırmak. Organik tarım yapılan bir bahçede dalından kopartıp yiyebilirsiniz gayet hiçbirşey olmaz.
Ay belirtmemisim kusura bakmayın. Aslında ben mandilana ve portakalı kastetmiştim. Muzu zaten elimizle tek olarak yersek yıkamıyoruz ama tabak içine yikanmislarla karışık da koymam.Kızlar muz yıkanır mı hiç? Sanki normali buymuş gibi gazlamayın birbirinizi çok rica ediyorum.
Zaten meyvelerin yıkanmasındaki neden bakterilerden korunmak değil. Zirai ilaçlardan arındırmak. Organik tarım yapılan bir bahçede dalından kopartıp yiyebilirsiniz gayet hiçbirşey olmaz.
Insan yanlız olmadığını görünce bi nebze mutlu oluyor sanki:)) bizde konfeksiyon atölyesinde çalışırken bi tane su bardağı vardı kulplu herkes onunla su içerdi. Ben tam kulp kısmıyla icerdim temiz diye meğer herkes ordan iciyormusBende kendim takıntılıyım sanıyordum ama bu kadar değilmişim :)
Benim de en ufak şeyden midem bulanır. Asla başkasının çatalını kullanamam( acaba almış mıdır benim çatalımı diye düşünerek yenisiyle değiştiriyorum o derecede)
Başkasının bardağından su içemem,1 kez su içtiysem o bardaktan bir daha içmem :) gibi gibi.. ama kapı kolları filan biraz abartı olmuş. Çok detay var hepsini düşünürseniz hasta olursunuz.
Zaten biraz mikroba da ihtiyacımız var açıkçası :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?