Çalışan eşiniz? Annesine verdiği parayı size soracak hali yok
ha okeyşu an konu annesine verdiği para değil
Para sende dursun. Sen idare et o beceremiyor demekki. Güzelce anlat para idaresi bende olsun birikim yapabilmemiz için vs vs de
Niye sormayacak bekara avrat boşamak ne kadar kolay demi ¿¿¿Çalışan eşiniz? Annesine verdiği parayı size soracak hali yok
Ay tövbeSana dogru ne zaman genisleyecek acaba gonlu? Bir bilet de sana alsin uzaklara git.
Senin gönlün elaleme bol oldukca benim gönlüm sana sifirlaniyor bil istersen de.
Evli değilim ama yine de sinir bozucu bir durum olduğunu fark edebiliyorum.Pardon ama kuzeninin kendi kardeşleri ailesi Yok mu?Eşiniz niye alıyor.Daha önce açık açık konuştunuz mu?Bence tavrınızı net olarak ortaya koyun.Siz çalışmıyor olsanız bile artık bir ailesiniz böyle üçüncü şahıslar için yapılacak harcamalar ortak karar verilmeli bence...
Öyle bir dünya yok malesef. Çalışabilir ama cekirdek ailesi var. Esine sormadan o parayı ona buna veremez.Çalışan eşiniz? Annesine verdiği parayı size soracak hali yok
Ne bileyim annesi sonuçta. Şahsen ben sormazdım. Ayrıca bu benim görüşüm siz neden sorgulamak ihtiyacı duydunuz ki ?Niye sormayacak bekara avrat boşamak ne kadar kolay demi ¿¿¿
Çalışma şansın var mı
Çalış ve paranı gönlüne göre harca madem öyle, birikim de yap
Eşin bu saatten sonra düzelmez
Bu şekilde para harcamaya alışan kolay kolay vazgeçemiyor
Hayir diyemedigini bildiklerini bildigi icin esinizden istiyorlar galiba.
Annesine yardim edebilir sizi zor durumda birakmayacaksa ama kuzenine bilet almak abarti gercekten.
1 sene boyunca bir yere gidememissiniz esinizin dusunmesi gerekiyor aslinda
Karsiniza alip sakince konustunuz mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?