birisi bana yardım etsin ne olur...

ahmtmne

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2011
167
123
103
İstanbul
merhaba arkadaslar...acil yardımınıza ihtiyacım war...

ben daha önceki konularımada bakarsınız eşimin daha önce annesine para verdiğinden benim de bundan rahatsız olduğumu belirtmişimdir...

şimdi ki konu ise yine aynı ...ben çalışmıyorum daha doğrusu iş istiyorum ama bulamıyorum..ayrıca kiramız ar ve kredmiz var..önceden d.gaz da vardı ve hep diyordukki yaz gelsin faturalar azalsın...ve biz nerdeyse 1 sene boyunca hiç gezemedik sinemaya bile gidemedik...ama eşim bugün bana mesaj atıyor 230 tl askerde olan kuzenime uçak bileti aldım..ve gezmeye gidicektik diye sorduğumdada hayat işte bak yine olmadı benim gönlüm bol diye cvplar veriyor....benim eşimin hayır diyememe sorunu var..

Allah aşkına söyleyin ben ne yapıyım..boşanmak bile geliyor aklıma o kadar...

Evli değilim ama yine de sinir bozucu bir durum olduğunu fark edebiliyorum.Pardon ama kuzeninin kendi kardeşleri ailesi Yok mu?Eşiniz niye alıyor.Daha önce açık açık konuştunuz mu?Bence tavrınızı net olarak ortaya koyun.Siz çalışmıyor olsanız bile artık bir ailesiniz böyle üçüncü şahıslar için yapılacak harcamalar ortak karar verilmeli bence...

Çalışma şansın var mı
Çalış ve paranı gönlüne göre harca madem öyle, birikim de yap
Eşin bu saatten sonra düzelmez
Bu şekilde para harcamaya alışan kolay kolay vazgeçemiyor

Bence de para yönetimi sende olsun. Bu şekilde sizin gezmenize hiç sıra gelmeyecek gibi görünüyor. Bunalmakta haklısın.

Annesine para vermesi sürekli degilse normaldir ama kuzene degil tabi ona borc verdigini saniyorum.

Senin gönlün elaleme bol oldukca benim gönlüm sana sifirlaniyor bil istersen de.

iyiymiş..az önce karşısında ağladım ama hala pişman değilim diyor

bunu ona bnnde söyledim..konuyu saptırıyor var babası ama bana söyledi bnde hayır diyemedim falan

Hayir diyemedigini bildiklerini bildigi icin esinizden istiyorlar galiba.

Annesine yardim edebilir sizi zor durumda birakmayacaksa ama kuzenine bilet almak abarti gercekten.

1 sene boyunca bir yere gidememissiniz esinizin dusunmesi gerekiyor aslinda

Karsiniza alip sakince konustunuz mu?

konuştum ve çok duygusal olduğumdan ağladım bile aslnda dayanamaz ağlamama...ama hala pişman değilim diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…