birisi bana yardım etsin ne olur...

ben çok takıntılıyım işte...

adam anlamıyor ya anlamıyor..size bide şey sorucam bu boşanma sebebi olur mu

Hayır tabikide değil lütfen ... Önce herşeyin yolu konuşmaktan geçiyor... Bir sinir krizine bakar aslında herşey de sen bana uyma :)))) ama gerçekten boşanma konusunu gündeme getirme en azından enine boyuna konuşmadan düzeltme yoluna gitmeden böyle bişeyi aklına getirme .. Yuva kolay kurulmuyor... Konuşarak düzeltmeyi dene..

Cimrilik olur tabi ki..yani avukat değilim ama böyle olmalı..ama ilk aşmada dediklerimizi yap canım ..sen fazla yumuşak kalmışsın..dişini göster biraz..yeri geliyor aile reisi erkek..bir karısını bakamayacaksa evlenmeseymiş..annemin lafı ne kadar haklıymış

konuşarak düzelmez ben bunu çok ii biliyorum

Takıntılı olma. Bak ben enson beş yıldızlı otelde yer ayirtip emrivaki yaptım, gitmeden iki deri mont, güneş gözlüğü, iki bikini, pareo aldım, otelde masaj yaptırdım, alışveriş yaptım. He sorsan para var mı? Bilmiyorum. İkimizde eksideyiz. Ama ben şunu anladım, giden omurden gidiyor, ne yaparsan yap sonunda yapmasaydin oluyor, sen yaptığın fedakarlikla kalakaliyorsun

yemeyenin parasını yerler diye bi laf var. sende hiç acıma neye ihtiyacın varsa git al harca ama dozunda tabiki :)

zaten bundan snra tam tersi bi devir başlıyor..bi de böyle deneyelim bakalım

Hatta onun maaşından bir limit belirle direkt sana versin..mutlu değilim de yalanda değil sonuçta..hep böyle parasız olmak istemiyorum de..kararlı ol ..

D çok yakın

kesnlkle artık ben de öyle yapıcam

Hatta onun maaşından bir limit belirle direkt sana versin..mutlu değilim de yalanda değil sonuçta..hep böyle parasız olmak istemiyorum de..kararlı ol ..

zaten maaş direk bende aslnda..ben kndmce sıkıştırmak istemiyordum onu..ama sadece kendime yapıyormuşum..ama bundan snra başlicak onun evlililği

İyi yapmışsın ara sıra lazım bu erkeklere

Burda okumuştum bir keresinde..neden bizim kadınlarımız parasız kocalarına sormadan cips bile alamayan var diye ..çok mu pasif korkak yetiştiriliyoruz acaba?konu sahibiyle ilgili değil ama genel böyle galiba..

maaş zaten direk bnde para bnde yani..onun vermrsine gerek yokki..çocuk yok..1.5 senelik evliyim..henüz çocuk yok

Senin ihtiyacın varken, kuzenine uçak bileti alması çok yanlış bence de... annesi-babası yok mu kuzenin...

çocuk için acele etme, sonrasında daha çok sıkıntı yaşayabilirsin...

Burda okumuştum bir keresinde..neden bizim kadınlarımız parasız kocalarına sormadan cips bile alamayan var diye ..çok mu pasif korkak yetiştiriliyoruz acaba?konu sahibiyle ilgili değil ama genel böyle galiba..

valla bence türk kadınları genelde saf...çok düşünüyorlar kocalarını..snra da kocalar böyle tepelerine çıkıyor..

Senin ihtiyacın varken, kuzenine uçak bileti alması çok yanlış bence de... annesi-babası yok mu kuzenin...

çocuk için acele etme, sonrasında daha çok sıkıntı yaşayabilirsin...

var aynı soruyu bnde sordum..demekki onlara söyleyememiş diyor ve geçiştiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…