Benim boğazımdan kısıp yemeyin içmediğim sırf seninle daha güzel vakit geçireyim diye herşeyden kıstığım bi hayatı sen kalkıpta başkalarına veremezsin de.. hayır demeyi bilmiyorsan yakındır benim sana hayırlarla gelmem de. O zaman bende düşüncesizlik yapıp hiçbirşeye dikkat etmeyen bi kadın olayım o zaman gör belanı de geç. Esas ta yaramıyor bu erkeklere benim eşimde eli boldur. Baktım o dikkat etmiyor bende dikkat etmedim bana ney dedim. Harcamasına dikkat etmeyen adam bi anda kısmaya başladı. Hep bizim suçumuz fedakar olucaz diye öldürüyoruz kendimizi sanki Oskar ödülü verecekler neyimizeyseannem memlekete gidiyor ve düşünüoyorum onunla gitmeyi
Ne yani? Evde para getirenin mi sözü geçer? Bu nasıl bi kafa ya? Size soracak hali yok falan ne ayıp sözler bunlar. İş bulamıyomuş hanımefendi-ki keyfinden de çalışmıyo olsa bile kese ortaktır eşler beraber karar verir. Anasına bakıp eşini mağdur edecek kadınlar da erkekler de evlenmesin!Çalışan eşiniz? Annesine verdiği parayı size soracak hali yok
Evlilikte boyle bi mantik yok. parasi olanin soz hakki mi var yani?kadin da evde calisiyor.o maasta hakki var.erkek once evin ihtiyaclarini karsilamakla sorumludur.annesi babasi sonra gelir o da evini magdur etmeyecek durumdaysa.Çalışan eşiniz? Annesine verdiği parayı size soracak hali yok
derken ağzına kürekle vurup dişlerini kırar defolur giderdim.Ahanda o evlilikten hayır gelmez daha.uçağa da binmeyiversin haspammerhaba arkadaslar...acil yardımınıza ihtiyacım war...
ben daha önceki konularımada bakarsınız eşimin daha önce annesine para verdiğinden benim de bundan rahatsız olduğumu belirtmişimdir...
şimdi ki konu ise yine aynı ...ben çalışmıyorum daha doğrusu iş istiyorum ama bulamıyorum..ayrıca kiramız ar ve kredmiz var..önceden d.gaz da vardı ve hep diyordukki yaz gelsin faturalar azalsın...ve biz nerdeyse 1 sene boyunca hiç gezemedik sinemaya bile gidemedik...ama eşim bugün bana mesaj atıyor 230 tl askerde olan kuzenime uçak bileti aldım..ve gezmeye gidicektik diye sorduğumdada hayat işte bak yine olmadı benim gönlüm bol diye cvplar veriyor....benim eşimin hayır diyememe sorunu var..
Allah aşkına söyleyin ben ne yapıyım..boşanmak bile geliyor aklıma o kadar...
merhaba arkadaslar...acil yardımınıza ihtiyacım war...
ben daha önceki konularımada bakarsınız eşimin daha önce annesine para verdiğinden benim de bundan rahatsız olduğumu belirtmişimdir...
şimdi ki konu ise yine aynı ...ben çalışmıyorum daha doğrusu iş istiyorum ama bulamıyorum..ayrıca kiramız ar ve kredmiz var..önceden d.gaz da vardı ve hep diyordukki yaz gelsin faturalar azalsın...ve biz nerdeyse 1 sene boyunca hiç gezemedik sinemaya bile gidemedik...ama eşim bugün bana mesaj atıyor 230 tl askerde olan kuzenime uçak bileti aldım..ve gezmeye gidicektik diye sorduğumdada hayat işte bak yine olmadı benim gönlüm bol diye cvplar veriyor....benim eşimin hayır diyememe sorunu var..
Allah aşkına söyleyin ben ne yapıyım..boşanmak bile geliyor aklıma o kadar...
Demin bir sürü şey yazdım ama size bir örnek daha vereyim. Benim çok yakın olduğum bir kuzenim ki çok kardeşler ve çoğunun durumu iyi ama askerden geldikten sonra sevgilisinin okuduğu şehre gitmek için parası çıkışmamış ve ailesinden de abilerinden ablalarından da çeşitli nedenlerden isteyememiş benden istemişti. Üstelik düğün arefem sıkışık bir dönemimdi ama yine de gönderdim. Çünkü zor durumda kalmasa istemezdi. Ve biz o kuzenimi kısa bir süre önce hem de o kızla nişan için ayarladıkları tarihten 2 gün önce bir trafik kazasında kaybettik. Nişanlarının olacağı gün mevlidi vardı. 3 günlük dünya insana sevdikleriyle geçirdiği vakitler kalıyor. Şu ara özellikle hassas bi dönemimde olduğum için kuzene bu kadar laf edilmesi benim çok ağırıma gitti. Anne babası da vardır belki ama durduk yere ondan istediyse vardır bi nedeni mesela kredi kartıyla online olarak alınması gerekiyorsa biletin anne baba yapamıyordur kuzenden istemiştir. Askerden gelince belki ödemek isteyecek. ya da ödemese nolur. Kronik bir sorun değil. Bi kerelik bişey. Allah eşinize daha çok versin.
Kadın çalışmıyorsa erkek parasini istediği gibi harcar olayına karşıyım. Kadın da evde çalışıyor. Eve temizlik tutsaniz tüm gün çamaşır, bulaşık, yemek, ütü vs yapsa ayda en az 2bin maaş ister. Erkegin kazandığı maasta, bayanin evde yaptığı iş de aileleri için. O yüzden bayanin da o maaş da söz hakkı olmali. Tabiki erkek ara sira ailesine yardim edebilir ama önceliği eşi çocukları olmali, onlarin ihtiyaclarini tamamladıktan sonra etrafa yardim etsin.
Konu sahibesi şehir dışı bi yere gidicek olsa eminim uçak biletleri cok pahali otobusle git olurdu olay ama kuzene o kadar paraya uçak bileti alinmasi yanlış, otobus bileti alsa 50-100 liraya yine hafifletici etken olurdu
Benim boğazımdan kısıp yemeyin içmediğim sırf seninle daha güzel vakit geçireyim diye herşeyden kıstığım bi hayatı sen kalkıpta başkalarına veremezsin de.. hayır demeyi bilmiyorsan yakındır benim sana hayırlarla gelmem de. O zaman bende düşüncesizlik yapıp hiçbirşeye dikkat etmeyen bi kadın olayım o zaman gör belanı de geç. Esas ta yaramıyor bu erkeklere benim eşimde eli boldur. Baktım o dikkat etmiyor bende dikkat etmedim bana ney dedim. Harcamasına dikkat etmeyen adam bi anda kısmaya başladı. Hep bizim suçumuz fedakar olucaz diye öldürüyoruz kendimizi sanki Oskar ödülü verecekler neyimizeyse
Hadi kuzeni büyük ihtimalle tehlikeli bir yerdedir yada izin sayısı azdır uçak bileti almış olabilir asker sonuçta..ama bu erkekleri alıştırmaya da gelmiyor doğrusu..kimse madalya takmıyor ..baştan nasıl alıştırırsan öyle gider..ev hanımı olsa da bir adam karısını pulsuz parasız bırakmamalı..bir sinema kaç lira ki Allah aşkına?zamanla siz istedikçe kızar böyle alıştırmayın lütfen..
Is bulamiyor musunuz yoksa is begenmiyor musunuz? Yapacagim yorum buna gore degisir. Köyde yaşamiyorsaniz is bulmanin zor olduguna inanmiyorum. Sinemadan bahsettiginize gore de koyde yasadiginizi sanmiyorum.
Onlar artık kendi ailelerinden bağımsız farklı bir aile heralde soracak. Bnce yanlış düşünüyorsunuz. Hanımefendi calismiyor diye eve giren parada hakkı yok mu ?Çalışan eşiniz? Annesine verdiği parayı size soracak hali yok
Hakkı yok demedim. Annesine verdiği para bu kadar batmamalı gözüne. Bunu demek istedim aslında ama yanlış anlaşıldım.Onlar artık kendi ailelerinden bağımsız farklı bir aile heralde soracak. Bnce yanlış düşünüyorsunuz. Hanımefendi calismiyor diye eve giren parada hakkı yok mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?