birisi bana yardım etsin ne olur...

Niye sormayacak bekara avrat boşamak ne kadar kolay demi ¿¿¿
+1
Ayrıca bir yıldır eşini gezmeye götürmeyen her fırsatta para yok diyen adam bir zahmet annesine de vermesin ! O kadını ne diye alıyor o zaman es diye ? Kadın iş bulamıyor ne yapsın ? Millet ne kadar rahat konuşuyor gerçekten şaşırtıcı ... Sen anasının koynundan al mis gibi kızı koy eve sonra para yok diye tık eve ama başkalarına gelince dansöz görmüş gibi saç paraları... Oldu !

Böyle geçim olmaz kocan seni takmıyor gibi oluyor
Ne bileyim annesi sonuçta. Şahsen ben sormazdım. Ayrıca bu benim görüşüm siz neden sorgulamak ihtiyacı duydunuz ki ?
Kadın çalışmıyor diye koca nasıl olsa benim param diye herkese para versin karısını çalışmıyor diye hiç takmasın ,burada çalışmayan kadınları çok küçük duruma düşürüyorsun

konuştum ve çok duygusal olduğumdan ağladım bile aslnda dayanamaz ağlamama...ama hala pişman değilim diyor
Bir zamandan sonra aglamak karsi tarafi etkilemiyor bana gore .ciddi bir sekilde konubilirseniz.Zor bir durum empati yapip sizi anlamasi gerekiyor.
Insallah is bulursunuz.

Aynen kqtılıyorum size çok doğru

o her ay gideriz diyor bi şekilde...ben bi de salak gibi elimiz bollaştığı zaman gideriz diyordum...ama bundan snra çok yakıcam canını

Siz calismak zorunda degilsiniz.evet calisan bir bayanim.bayanlarin calismasi taraftariyim kesinlikle erkegin eline bakmamali.ama bazi noktalar varki is irda kadina kalmali.calismayabilirsiniz ve kocaniz size bakmak zorunda.onun parasida sizin paraniz.bunun hesabini size vermek zorunda.kardesi anlarim anneyi babayi anlarimda kuzen ne alaka.

yalnız şunu düzelteyim burada söz konusu herkes değil annesi

Canım eğer sen sıkıntı çekiyorsan başkasına para vermemeli sonuçta..ne yap biliyor musun?
Masraf yaptır ..altın bilezik işte..kıyafet işte..kuaföre git..çok bunaldığını söyle devamlı..bu kadar sessiz olma lütfen..gitsin kredi kartıyla altın alsın sana..hiç acıma..alışsın bu harcamalara bak parası kalmayınca nasıl hayır diyor..

Eşiniz sizi en basından ev hanımı olarak kabul ediyor ve evleniyor siz çalışmıyorsunuz diye ona buna kafasına göre para gönderemez, siz çalışmak zorunda değilsiniz ama Eşiniz size bakmak zorunda.millete gelince kabak gülü gibi acilsın Eşiniz size gelince para yok enayi gibi hisseder insan kendini valla ben böyle kocaya hiç ama hiç iyi davranmazdım alırdım kredi kartını harcardım o da nasıl ödüyor sa öderdi yemeyenin malını yedirir dim ona..

Bir sefer iki sefer..hastalık olsa tamam da ..bir aşamadan sonra patlarsın valla..varlık içinde yokluk mu çekilir?bir tatile bir sinemaya mı gidilmez?hayret valla..sesini çıkar kuzum..herkes ayni şeyi söyleyecektir

çok haklısın..ya geçende düğün vardı kuaför gitmiyim masraf olmasın dedim..saçımı kendim yaptım inanabiliyormsn..
ama artık o devir kesinlkle bitti

Allah büyük umarım birgün o da anlar
Ben çalışıyorum, eskiden elim sikiydi, altın alır kenara koyardim, maasimizdan eksiye düşsek kocamla kavga eder, sinir olurdum. Baktım hayat böyle geçmez, gecsede kıymet bilinmez. Artık sallamiyorum. Maaslarimiz kac ekside onu bile bilmiyorum. Kafam rahat, ben rahatım, ben rahat olunca kocam mutlu, kocam muu olunca ben mutlu. Bu böyle bir kısır döngü

kesinnlikle acımak yok...benim kendi param var aslnda birikimim var..gezemesem bile alıcam parasını kendime birikim yapıcam
Üzüldüm şahsen ... Aynı şeyi eşim yapsa aynı tepkileri verirdim... Zorunlu çalışmıyorum 1-2 seneye kalmaz inşallah kendi işimin sahibi olucam ama buna güvendirip böyle bir küstahlk yaptırmam o yüzden sende birikimine güvendirip ezdirme kendini

çok haklısın..ya geçende düğün vardı kuaför gitmiyim masraf olmasın dedim..saçımı kendim yaptım inanabiliyormsn..
ama artık o devir kesinlkle bitti
Aman zaten sana yapmasaydın derler sonunda..bu erkek ailelerinin huyu mu ne devamlı para istemek..ne kadar konu var böyle..dediklerimi yap canım ne stres yapıyorsun..

kredi kartınıda al sakla lazım olmadıkca verme bi iki kez sinirlenir sonra susar ben öyle yapıyorum. bide blöf yap mesela böyle devam edersen gidicem çekemem seni falan de belki anlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…