Sana dogru ne zaman genisleyecek acaba gonlu? Bir bilet de sana alsin uzaklara git.
+1Niye sormayacak bekara avrat boşamak ne kadar kolay demi ¿¿¿
Kadın çalışmıyor diye koca nasıl olsa benim param diye herkese para versin karısını çalışmıyor diye hiç takmasın ,burada çalışmayan kadınları çok küçük duruma düşürüyorsunNe bileyim annesi sonuçta. Şahsen ben sormazdım. Ayrıca bu benim görüşüm siz neden sorgulamak ihtiyacı duydunuz ki ?
Bir zamandan sonra aglamak karsi tarafi etkilemiyor bana gore .ciddi bir sekilde konubilirseniz.Zor bir durum empati yapip sizi anlamasi gerekiyor.konuştum ve çok duygusal olduğumdan ağladım bile aslnda dayanamaz ağlamama...ama hala pişman değilim diyor
Aynen kqtılıyorum size çok doğru+1
Ayrıca bir yıldır eşini gezmeye götürmeyen her fırsatta para yok diyen adam bir zahmet annesine de vermesin ! O kadını ne diye alıyor o zaman es diye ? Kadın iş bulamıyor ne yapsın ? Millet ne kadar rahat konuşuyor gerçekten şaşırtıcı ... Sen anasının koynundan al mis gibi kızı koy eve sonra para yok diye tık eve ama başkalarına gelince dansöz görmüş gibi saç paraları... Oldu !
+1
Ayrıca bir yıldır eşini gezmeye götürmeyen her fırsatta para yok diyen adam bir zahmet annesine de vermesin ! O kadını ne diye alıyor o zaman es diye ? Kadın iş bulamıyor ne yapsın ? Millet ne kadar rahat konuşuyor gerçekten şaşırtıcı ... Sen anasının koynundan al mis gibi kızı koy eve sonra para yok diye tık eve ama başkalarına gelince dansöz görmüş gibi saç paraları... Oldu !
Acıma ...o her ay gideriz diyor bi şekilde...ben bi de salak gibi elimiz bollaştığı zaman gideriz diyordum...ama bundan snra çok yakıcam canını
Bir zamandan sonra aglamak karsi tarafi etkilemiyor bana gore .ciddi bir sekilde konubilirseniz.Zor bir durum empati yapip sizi anlamasi gerekiyor.
yalnız şunu düzelteyim burada söz konusu herkes değil annesiBöyle geçim olmaz kocan seni takmıyor gibi oluyor
Kadın çalışmıyor diye koca nasıl olsa benim param diye herkese para versin karısını çalışmıyor diye hiç takmasın ,burada çalışmayan kadınları çok küçük duruma düşürüyorsun
Acıma ...
Olsun annesine de habersiz veremezyalnız şunu düzelteyim burada söz konusu herkes değil annesi
Canım eğer sen sıkıntı çekiyorsan başkasına para vermemeli sonuçta..ne yap biliyor musun?
Masraf yaptır ..altın bilezik işte..kıyafet işte..kuaföre git..çok bunaldığını söyle devamlı..bu kadar sessiz olma lütfen..gitsin kredi kartıyla altın alsın sana..hiç acıma..alışsın bu harcamalara bak parası kalmayınca nasıl hayır diyor..
Ben çalışıyorum, eskiden elim sikiydi, altın alır kenara koyardim, maasimizdan eksiye düşsek kocamla kavga eder, sinir olurdum. Baktım hayat böyle geçmez, gecsede kıymet bilinmez. Artık sallamiyorum. Maaslarimiz kac ekside onu bile bilmiyorum. Kafam rahat, ben rahatım, ben rahat olunca kocam mutlu, kocam muu olunca ben mutlu. Bu böyle bir kısır döngüAllah büyük umarım birgün o da anlar
Üzüldüm şahsen ... Aynı şeyi eşim yapsa aynı tepkileri verirdim... Zorunlu çalışmıyorum 1-2 seneye kalmaz inşallah kendi işimin sahibi olucam ama buna güvendirip böyle bir küstahlk yaptırmam o yüzden sende birikimine güvendirip ezdirme kendinikesinnlikle acımak yok...benim kendi param var aslnda birikimim var..gezemesem bile alıcam parasını kendime birikim yapıcam
Aman zaten sana yapmasaydın derler sonunda..bu erkek ailelerinin huyu mu ne devamlı para istemek..ne kadar konu var böyle..dediklerimi yap canım ne stres yapıyorsun..çok haklısın..ya geçende düğün vardı kuaför gitmiyim masraf olmasın dedim..saçımı kendim yaptım inanabiliyormsn..
ama artık o devir kesinlkle bitti
kredi kartınıda al sakla lazım olmadıkca verme bi iki kez sinirlenir sonra susar ben öyle yapıyorum. bide blöf yap mesela böyle devam edersen gidicem çekemem seni falan de belki anlarmerhaba arkadaslar...acil yardımınıza ihtiyacım war...
ben daha önceki konularımada bakarsınız eşimin daha önce annesine para verdiğinden benim de bundan rahatsız olduğumu belirtmişimdir...
şimdi ki konu ise yine aynı ...ben çalışmıyorum daha doğrusu iş istiyorum ama bulamıyorum..ayrıca kiramız ar ve kredmiz var..önceden d.gaz da vardı ve hep diyordukki yaz gelsin faturalar azalsın...ve biz nerdeyse 1 sene boyunca hiç gezemedik sinemaya bile gidemedik...ama eşim bugün bana mesaj atıyor 230 tl askerde olan kuzenime uçak bileti aldım..ve gezmeye gidicektik diye sorduğumdada hayat işte bak yine olmadı benim gönlüm bol diye cvplar veriyor....benim eşimin hayır diyememe sorunu var..
Allah aşkına söyleyin ben ne yapıyım..boşanmak bile geliyor aklıma o kadar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?