Birisi var

Ben de yalnızlığımı seviyorum. Özellikle ilk ayrıldığım zaman bu durumun ne kadar güzel bir şey olduğunu anladım. Bana kusur bulan eleştiren , her hafta sonu kaynana evine götürülme denen bir şey yok. İş yerimdekiler daha mutlusun felan dediler hatta. Ama benim çevremde bazı kişiler benim yanımda kaç kere evde kaldık, bir yere gezmeye gittik misal koca bulalım diye dua edelim diyordu. Benim yanımda felan böyle konuşulunca , yalnız da hissedince görüşeyim felan dedim

Çevremdeki insanlar evliliğe takıntılı, ay herkes evlendi biz kaldık diyordu sürekli arkadaşım. İnstagramdan arkadaşımın burnunun güzelliğini gösterirken, çocuğunu göstermiş bulundum. Hemen ay kıza bak çocuğu var, çok da genç bize bak felan demesi. Bir yere gidince aa o da nişanlanmış bizim çocuğumuz olmaz artık söylemleri galiba beni etkiledi.

Evet olabilir. Bir kere görüşmüştük daha sonra çiçek felan gönderdi işte ben de reddettim sonra tekrar ısrar etti tekrar buluştuk öyle
Çiçek göndermesi,ilgisi,ısrarı bugün için hoşuna gitmiş olabilir ama yarın boşanmak istediği için ölüm tehdidiyle karşı karşıya kalan bir kadın olabilirsin.Allah korusun tabi.Adam öyle biridir de demiyorum.Fakat ısrar etmesi hoş bir şey değil.

Haklısınız aslında ısrar etmesi takıntlı olduğunu gösterir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…