- 17 Kasım 2022
- 2.420
- 4.448
- 63
- 31
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
-
Zaten öyle bir ilişki içine girdiğinizde cinsellik yaşamamızı tavsiye ediyorum. Böylelikle gerçek niyetini görürsünüz.Evet ben de o yüzden kararsız kalıyorum tekrar hata yapmak istemiyorum. Belki evlenecek gibi başlayacak sonra cinsellik bekleyip işte malesef kullanma tabirini sevmiyorum ama onu da yapıp ailem istemiyor diyecek.
Peki böyle temasa hızlı geçiyorsa ya da öpme vsZaten öyle bir ilişki içine girdiğinizde cinsellik yaşamamızı tavsiye ediyorum. Böylelikle gerçek niyetini görürsünüz.
sevgiye mi açsın canım. biten bir evliliğin olmuş fakat yine benzer kişiye çekiliyorsun bunu görmeni isterim. hayatında benzer kişiye cekilmek cok önemli bir mesajdır. bu evlilik kesinlikle olmaz adam da sana lovebombing yapıyor. elde edene kadar yani. psikoterapi almanı öneriyorumKızlar iyi geceler görev yaptığım şehirden, birisi var. Mali müşavirlik yapıyor , iş yeri burda ilçede. Merkeze taşınacak ileriki yıllarda. Bekar , ben evlenip ayrıldım bunları konuştuk. Ama işte benim görev yaptığım yer benim kültürümden farklı. Adam 31 yaşında olgun gibi. Ama inanın çok korkuyorum, çok reddettim. Çok ısrar etti işte iş yerime her gün çiçek ve hediye vs gönderdi. Bu akşam buluştuk, konuştuk. Ailem dışardan yani farklı bir kültürden tekrar evlenmeme olumlu bakmaz gibi, ilk evlendiğim kişi farklı bir kültürdendi. Ben kıyısı olan bir yerde yaşadım bu kişi Arap kökenli yani şehir ismi belirtemiyorum. İşte bir yanım görüş diyor bir yanım kültür farklılığı çok önemli. Artık tekrar üzülmek istemiyorum. Zaten şuan sadece arladaşız sevgili olmak istiyor bilmiyorum.
bu kilit cümle. evet aynı bahsettiğiniz gibi olucak. tanıdık gelen bir insandan kaçmanız gerekiyor. çünkü insan bilinmeyen mutluluktansa tanıdık acıya gitmek istiyor. şemaları bi araştırın ve mutlaka psikoterapi alın.evlendikten sonra o kişi tamamen değişip bana kötü davranacak gibi geliyor. İlk evliliğim öyleydi,
sevgiye mi açsın canım. biten bir evliliğin olmuş fakat yine benzer kişiye çekiliyorsun bunu görmeni isterim. hayatında benzer kişiye cekilmek cok önemli bir mesajdır. bu evlilik kesinlikle olmaz adam da sana lovebombing yapıyor. elde edene kadar yani. psikoterapi almanı öneriyorum
Gerçekten mi neden böyle hatalar yapıyorum evlenmeden önce her şeye çok dikkat ederdim yani olamayacak birisi ise asla buluşmazdım ama ayrılınca tüm hayallerim yıkılınca o kadar masum hayallerle gittim sonu böyle oldu şimdi de salıyor gibiyim. Sonra kendimi eve gelince suçluyorum. Sen böyle birisi değilsin diyorum off özelden konuşabilir miyiz sizinle müsaitsenizsevgiye mi açsın canım. biten bir evliliğin olmuş fakat yine benzer kişiye çekiliyorsun bunu görmeni isterim. hayatında benzer kişiye cekilmek cok önemli bir mesajdır. bu evlilik kesinlikle olmaz adam da sana lovebombing yapıyor. elde edene kadar yani. psikoterapi almanı öneriyorum
tabiki canım konuşabiliriz. neden böyle hatalar yapıyorsun bilmiyorum cok cesitli sebepleri olabilir. ama bunun bi hata olduğunu anlamana çok sevindim. evet sen böyle biri değilsin ama dediğimi yanlış anlama böyle giderse cinsellik anlamında da kendini kullandırmaya başlarsın ve kendini daha çok suçlayacaksın bunun sonu gelmeyecek. Bu yüzden bu kişiden ve benzer kişilerden uzaklaşman gerekiyor içindeki sesi dinle ve kendine değer ver.Gerçekten mi neden böyle hatalar yapıyorum evlenmeden önce her şeye çok dikkat ederdim yani olamayacak birisi ise asla buluşmazdım ama ayrılınca tüm hayallerim yıkılınca o kadar masum hayallerle gittim sonu böyle oldu şimdi de salıyor gibiyim. Sonra kendimi eve gelince suçluyorum. Sen böyle birisi değilsin diyorum off özelden konuşabilir miyiz sizinle müsaitseniz
Yapmayın hiçbir şekilde. Zaten daha tanıma aşamasındasınız. Ama siz biraz saf, aşırı hoşgörülü bir insana benziyorsunuz. Böyle insanlar için açık hedefsiniz, kolay manipüle edilebilirsiniz. Lütfen dikkatli olun.Peki böyle temasa hızlı geçiyorsa ya da öpme vs
Evet bu içimdeki boşluktan oluyor galibatabiki canım konuşabiliriz. neden böyle hatalar yapıyorsun bilmiyorum cok cesitli sebepleri olabilir. ama bunun bi hata olduğunu anlamana çok sevindim. evet sen böyle biri değilsin ama dediğimi yanlış anlama böyle giderse cinsellik anlamında da kendini kullandırmaya başlarsın ve kendini daha çok suçlayacaksın bunun sonu gelmeyecek. Bu yüzden bu kişiden ve benzer kişilerden uzaklaşman gerekiyor içindeki sesi dinle ve kendine değer ver.
İkinci buluşmamızda öpmek felan istedi reddettim sonra biz bayadır konuşmuyorduk kendimi yanlış ifade ettim tekrar şans verelim dedi ısrar etti. Sonra da buluştuk, güzel gidiyordu ama öptü beni çok kötü oldum eve gelinceYapmayın hiçbir şekilde. Zaten daha tanıma aşamasındasınız. Ama siz biraz saf, aşırı hoşgörülü bir insana benziyorsunuz. Böyle insanlar için açık hedefsiniz, kolay manipüle edilebilirsiniz. Lütfen dikkatli olun.
Ayrıca bu adamla da ilgili belli ki içinize sinmeyen başka şeyler olmuş.
Size mesaj atamıyorumtabiki canım konuşabiliriz. neden böyle hatalar yapıyorsun bilmiyorum cok cesitli sebepleri olabilir. ama bunun bi hata olduğunu anlamana çok sevindim. evet sen böyle biri değilsin ama dediğimi yanlış anlama böyle giderse cinsellik anlamında da kendini kullandırmaya başlarsın ve kendini daha çok suçlayacaksın bunun sonu gelmeyecek. Bu yüzden bu kişiden ve benzer kişilerden uzaklaşman gerekiyor içindeki sesi dinle ve kendine değer ver.
Bence dikkat edin kendinize, niyeti farklı da olabilir. Boşanmış kadınlara biraz farklı gözle de bakıyor oradaki insanlar.İkinci buluşmamızda öpmek felan istedi reddettim sonra biz bayadır konuşmuyorduk kendimi yanlış ifade ettim tekrar şans verelim dedi ısrar etti. Sonra da buluştuk, güzel gidiyordu ama öptü beni çok kötü oldum eve gelince
Kendimi kötü hissettim zaten bugün öesaj atıp engelleyeceğim kendisinience dikkat edin kendinize, niyeti farklı da olabilir. Boşanmış kadınlara biraz farklı gözle de bakıyor oradaki insanlar.
ben gönderdim canımSize mesaj atamıyorum
bu cok güzel bir adım sanki kalbimde çiçekler yeşerdi seni tebrik ediyorumKendimi kötü hissettim zaten bugün öesaj atıp engelleyeceğim kendisini
Daha yeni ilişkiye hazır değilsiniz bence. Bende boşanıyorum. Çekişmeli dava sürecim var. Davam bitse bile eski eşime olan, evliliğime olan tüm duygularım nötr olmadan başka bir ilişkiye başlamayı düşünmüyorum. Özellikle olumsuz duyguların sizi çok etkilememesi lazım. Şu an etkileniyorsunuz.İlaç kullanıyorum, terapi aldım ama içimdeki o hayal kırıklığı, üzüntü bitmiyor nerdeyse 1 buçuk yılı geçti.
Bence dikkat edin kendinize, niyeti farklı da olabilir. Boşanmış kadınlara biraz farklı gözle de bakıyor oradaki insa
Evet haklısınız ilişkiye hiç başlamamam gerekiyorDaha yeni ilişkiye hazır değilsiniz bence. Bende boşanıyorum. Çekişmeli dava sürecim var. Davam bitse bile eski eşime olan, evliliğime olan tüm duygularım nötr olmadan başka bir ilişkiye başlamayı düşünmüyorum. Özellikle olumsuz duyguların sizi çok etkilememesi lazım. Şu an etkileniyorsunuz.
Benimde 1 yıl geçti. Eski eşimi artık sevmiyorum. Ama ona olan olumsuz duygularım bitmedi. Eski eşime karşı nötr değilim. Buna daha en az birkaç yıl var gibi. Duygular hop diye bitmiyor. Süreç alıyor. İlla ki bir gün tamamen nötr olacaksınız. Kendinize zaman verin..Sakın tekrar evlenmem lazım diye acele etmeyin. Eğer tekrar evlenmek için acele ederseniz yanlış biriyle evlenirsiniz.
Asla olmaz. Bu mesajınızı sonra gördüm..Peki böyle temasa hızlı geçiyorsa ya da öpme vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?