Biriyle birlikte olmak istiyorum?

Aklıma geliyo valla acaip fikirler ama hem banlanıcam diye hemde gülmekten yazamıyorum. Bence kapının önüne çıkıp ortaya söyleyebilirsin. Geri dönüş olur.

Kapının önüne çıkıp ortaya söylemek

Yazım dilinize bayıldım, çok yaşayın emi

Kısmetimizi buradaki dayanışmayla arıyoruz n'apalım. =((((

asdfghjklş.
Ayyy kaddr ortagim canim arkadasimi mune abla kodese tıkmis yoksa onunla beraver bizde burda kismetimizi arardik ne guzelo vakit ben diraya girim ipeqbojuqu de sonraki siraya uygun mudur

Eminim şu ana kadar birisi fake üyelik açıp özelden mesaj atmıştır. Buldun diye düşünüyorum hadi geçmiş olsun.

Bu sekilde kadin tavlamaya calisan sapigi da ilk kez gordum haa

yatmak icin erkek aranacak en son yer kk.burasi kadinla dolu bacim.sen sokaga cik bagir veya sohbet sitelerinde tek gecelik kadin arayan cok.veya ilan ver.ama burada yok
Kadın kimliği ile kaydolan erkek üyelerimiz ozelden damlamistir bile

Ben de yerimi aldım, konuyu takipteyim

Peki neden?
Yani bir insanın kız olsun, erkek olsun yegane amacı sevişmek olmamalı. Çünkü biz tavşan değiliz.
He illa yol yordam soruyorsan, git herhangi birine sor. Kolay kolay hiçbir erkek hayır demez.
Tabi bunlar bir kız için geçerli. Sen erkek olduğun için, dayak yeme olasılığın yüksek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…