yanlış yerde açtın konuyu. facebookta açsan çok gönüllü bulursun.Normal hayatta sessiz sakin bir tipim erkeklerle de çok uzağım. Fakat bir erkekle yatmak istiyorum. Ne yapabilirim?
Akşam 8den sonra mini etekle dışarı bi çık, bi adres sor 50 kişi aynı anda gösterelim anam der sen de emeğine kat be kat ulaşmış olursunNormal hayatta sessiz sakin bir tipim erkeklerle de çok uzağım. Fakat bir erkekle yatmak istiyorum. Ne yapabilirim?
Yooo aslında burası da kamuya açık bir platform.yatmak icin erkek aranacak en son yer kk.burasi kadinla dolu bacim.sen sokaga cik bagir veya sohbet sitelerinde tek gecelik kadin arayan cok.veya ilan ver.ama burada yok
Ayyy kaddr ortagim canim arkadasimi mune abla kodese tıkmis yoksa onunla beraver bizde burda kismetimizi arardik ne guzelo vakit ben diraya girim @ipeqbojuqu de sonraki siraya uygun mudur [/
Burada biraz vakit geçirin, elde ettiğiniz networking ile burdaki arkadaşlar size birkaç kısmet bulabilirler. Ama tek gecelik kısmet için ne derler bilemiyorum. En sonra @prayforlosers hanım bana evlilik için birini bulmuştu ama olmadı evrimsel açıdan uygun değildi bana. Belki o kişiyi size yönlendirebilir.
Normal hayatta sessiz sakin bir tipim erkeklerle de çok uzağım. Fakat bir erkekle yatmak istiyorum. Ne yapabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?