merhaba kızlar, bir abla beni biriyle tanıştırmak istiyor fotoğrafını gösterdi ama eski sözlüme çok benziyor tip olarak. Ablaya da söyledim "çok benziyor, bakınca ona bakıyorum sanki. Kendimi de kötü hissediyorum dedim." o da "belki de olacaktır o yüzden sen benzetmişsindir" falan dedi ama başka kişilerle de görüştürmek isteyenler olmuştu onları benzetmemiştim bu çok benziyor. "yine de bi görüşün" dedi, ben de artık bir şey diyemedim "tamam ama, bunu da bil" dedim. Numarasını verdi, benimkini de ona verdi. Aradı beni o kişi. Sesinden hissettiğim iyi, pozitif birine benziyor. Eğlenceli gibi. Buluşup bi görüşelim dedi tamam dedim ama görüştükten sonra hayır demek çok zor olur, ve ben büyük ihtimalle hayır dicem çünkü gerçekten de eskiyi hatırlatıyo ve huzursuz oluyorum. Bu yüzden yine bugun iyice bi düşündüm, o kadına istemediğimi söylemeyi düşündüm ama adama ayıp olur mu? Hiç görüşmeden bitsin bitecekse, görüştükten sonra yolda görsek tanıycaz artık birbirimizi. Kafam çok karışık, benden 5 yaş büyük bu arada. Ne dersiniz kızlar? Ablaya söyleyip konuyu kapatayım mı yoksa bir görüşeyim mi? Olmayacak gözüyle baktığım biriyle görüşmek de içime sinmiyor açıkçası... Ama ablayı da kıramıyorum, dahası adamla da konuştuk hevesli görünüyor ya kötü hissederse..
canım aynı sıkıntıyı 4 ay önce bende yaşadım görüşmemiz konusunda çok ısrar edildi ama ben istemiyordum herkes de amaan nolcak bi kere görüşmekten dyodu :26: bence niyetinde yoksa içinden gelmiyorsa boş yere görüşme ne olacağı belli olmaz zaten nasibinde varsa aradan yıllar dahi geçse bulursunuz birbirinizi..
hayır tabiki ben biraz nette araştırdım kendisini ve arkadaş-flört bulma siteleri oluyor orda üye olduğunu gördüm kendini biraz farklı tanıtmışgörüştün mü peki canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?