Birkaç günde diyetimi bozmam diyenlerin diyet günlügü

kızlar valla artık benim aklım başıma geldi şükür 1 buçuk ay kala şimdiye kadar yedikde yedik noldu bol bol kat kat triplex yağ katlarımız oldu anca şimdi herşeyden biraz yesek tadımlık zayıflasak herkes bize baksa aa ne güzel olmuşsun dese bazıları kıııızzz sen zayıfladın mı eskiden daha güzeldin yüzün çökmüş kilo verince dese kıskançlıktan fenaa mı olurr bizde kikir kikir gülsek manken gibi gezsek herşeyi giysek en önemliside az yiyince daha bi hafif zinde oluyoruz bunun farkında mısınız daha enerjik daha hareketli oluyoruz yoooo yoooo ben artık zayıflıcam aklım başımaa geldii

kahvaltımı yaptım ,bir bardak taze sıkılmış portakal suyumu içtim ,öğlen metabolizma hızlandırıcı çorba içicem,akşam küçücük bir tabak tavuklu kabak yemeği yanına salata ,gece de yoğurt bu kadar ...

tatlım metazbolizma hızlandırı çorba nasıl ? birde form çaylarını herkese tavsiye ederim

[1] Çikolatalı Bisküvi 30 GRAM 163.5
[2] Ekmek (beyaz) 40 GRAM 101.6
[3] Dost Yoğurt 125 GRAM 99.25
[4] Pirinçli Ispanak 1 PORSİYON 94
[5] Ekmek (beyaz) 30 GRAM 76.2
[6] Mozarella Peyniri 30 GRAM 123.9
[7] Çay 1 ADET 5
[8] Şeker (küp) 2 ADET 39
[9] Kahve 1 ADET 4
[10] Şeker (küp) 2 ADET 39
[11] Kellogs Special Tam Tahıllı 1.4 PORSİYON 214.2

Toplam : 959.65 kal.

beybilerr yediklerimi yazıyorum sabah kalkar kalkmaz 1,5 litre suya 1 paket tank yaptım limonatalı olandan sonra 1 dilim kepekli ekmeği iyice kızarttım 2 dilim peynir yedim çay kaşığının ucu kadar reçel ve bal sonra öğlen 1 küçük dilim kepeklili ekmeğği yine kızarttım iyice onuda 1 yemek kaşığı taze fasulye ve 1 kaşık yogurt 2 kaşıkta salatyla yedim gün içinde acıkınca 15 tane parmağınızın yarısı kadar kepekli yagsız çubuklar almıştım pastaneden onlardan yedim birazdan meyve yerim form çayımı içip hareketimide yaparım ardından ders çalışırım ve 40 dakika kadar yürüdüm

bütün fotograflarım bozulan hafıza kartımın içinde heder oldu ne yaptıysam kurtaramadım içindekileri neyse çekinirsem atarım :) kızlar yarın aman ha diyeyim dikkatli olunnn!!

Gunaydiiiin benim de dun gunum vardi ben baya goturmusum mamalari onun icin hic yazmayim ama aksam dokuzlu cayimi ictim ve yarim bardak yogurt suyu ictim baska bi sey yok bugunde daha kahvalti yapmadim kizimin uyanmasini bekliyorum samirim ogleye yakin olur

tatlım metazbolizma hızlandırı çorba nasıl ? birde form çaylarını herkese tavsiye ederim

daha önce paylaşmıştım onu buldum kopyala yapıştır yaptım canım

Valla bugun 'kuvvetli' bi kahvalti yaptim iki dilim tambugday ekmegi, bir kk beyaz peynir,iki yesil zeytin,iki kizarmis yarim kizarmamis biber,bir kupa yesil cay,bir kupa sut,yarim kizarmis patates uf uf liste cok kabarik ara ogun yok bana oglen bile yemesem yeridir

selam kizlar benim bugun yediklerimde soyle:

sabah: 1 kk peynir,4 yesil zeytin,1domates,1salatalik, 1,5 dilim ekmek ve cay...
ara:1 yogurt ,yarim dilimden az kek
oglen:kellogs k yiycem sutle
aksamda sadece ton balikli salata ve 2 dilim ekmek dusunuyorum...bakalim artik :))

kizlar eger yarin 63.5 altina inmis olursam onumuzdeki hafta bir gun kendime izin vericem sali yada carsamba gunu...cunku bu hafta cok dikkatliydim hic bozmadim ,fazla kalori almadim ve hep spor yaptim...eger guzel kiloda vermissem eh artik bir gun izini hakettim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…