- 14 Eylül 2012
- 5.242
- 1.854
- 448
kahvaltımı yaptım ,bir bardak taze sıkılmış portakal suyumu içtim ,öğlen metabolizma hızlandırıcı çorba içicem,akşam küçücük bir tabak tavuklu kabak yemeği yanına salata ,gece de yoğurt bu kadar ...
caniiimm gordum fotolarini cok tatli cok sirin bir kizsin masallah....çokta hanimefendi gorunuyorsun canim benimkızlar nerdesiniz yaa
caniiimm gordum fotolarini cok tatli cok sirin bir kizsin masallah....çokta hanimefendi gorunuyorsun canim benim
tesekkür ederiim :) kilom hakkında yorumlarınızı alayım
tatlım metazbolizma hızlandırı çorba nasıl ? birde form çaylarını herkese tavsiye ederim
öğlen ve akşam metabolizma hızlandırıcı çorba içicem tarifi;
2 orta boy kabak (artık dayanamadım aldım kabak zamanı olmadığı için almıyordum)
1 orta boy domates
1 orta boy tatlı kırmızı biber
1 küçük boy kuru soğan
yarım demet maydanoz
1 yemek kaşığı sıvıyağ
malzemelerin hepsini sevdiğiniz kıvama göre düdüklü tencerede pişirin,soğumaya yakın yarım demet taze nane ile blenderdan geçirerek için
bu Selahattin Dönmez tarifidir,kitabını aldım ,malzeme eksik veya fazla veya başka bir malzeme kullanmayın diyor bunlar özellikle denenmiş,uğraşılmış bulunmuş miktarlar ve malzemelermiş
kitaptan ara ara tarifler paylaşıcam arkadaşlar hedef aynı birbirimize destek olmalıyız kızlar
daha önce paylaşmıştım onu buldum kopyala yapıştır yaptım canım
öğlen ve akşam metabolizma hızlandırıcı çorba içicem tarifi;
2 orta boy kabak (artık dayanamadım aldım kabak zamanı olmadığı için almıyordum)
1 orta boy domates
1 orta boy tatlı kırmızı biber
1 küçük boy kuru soğan
yarım demet maydanoz
1 yemek kaşığı sıvıyağ
malzemelerin hepsini sevdiğiniz kıvama göre düdüklü tencerede pişirin,soğumaya yakın yarım demet taze nane ile blenderdan geçirerek için
bu Selahattin Dönmez tarifidir,kitabını aldım ,malzeme eksik veya fazla veya başka bir malzeme kullanmayın diyor bunlar özellikle denenmiş,uğraşılmış bulunmuş miktarlar ve malzemelermiş
kitaptan ara ara tarifler paylaşıcam arkadaşlar hedef aynı birbirimize destek olmalıyız kızlar
canım bu çorbanın faydasını gördün mü? sanırım daha öncede denemiştin sen
daha önce paylaşmıştım onu buldum kopyala yapıştır yaptım canım
canım bu çorbanın faydasını gördün mü? sanırım daha öncede denemiştin sen
yok daha önce hiç denemedim zaten sürekli her gün içmiyosun bunu haftada 3 gün içiyosun başka bişi yemeden ,ama ben kahvaltımı normal yapıyorum öğle ve akşam bunu içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?