prensesımı emzırıyorum yatırayım yemegımı yıcem ardından supurup sılmeye devammmmm
iyi hadi bakalim.elmali turtayi hangi ara yapican kiz?baska ne var menude ? :))
bol bol kalori yak ama yaptiklarindan fazla fazla goturupte geri alma sakin bak sonra pazartesi uzulursun canim ..
ya anca onu yapabılırım sanıırm buzluk ta da borek var onu cıkarıcam kızlarda tatlı ve slaata getırcekler tmm dıryoksa yetısmez kı ev supuruyorum da ha mutfakla salon kaldı toz alıncak veeeee utu odası dolup tastı ama hıc sepete tepıcem onları ugrasamam cunku
kahvaltida neler yedin canim?birde kondusyon bisikletiylemi yaktin 500 kalori ne kadar surdu kac dakika yani?
canım 17 yaşındayım 153 boyundayım ne yazııkki
kızlarrrr kocamann bir merhaba çıtır bayanlar nabersiniz ? ben erken çıktım dersten bu hafta misafir gelicekmiş baya ondan 3 günüm temizlik tatlı pasta ikramlar yapmakla geçicek ne güzel ben sevindim çünkü bboolllcaaa kalori yakıcamyaptığım ikramların sadece tadına bakıcam hata yapıp yapmadıgımı anlamak için fazlası yok... gerekte yok...sağlıklı anneciğimimn menüsü yeter banaa
evet haklısın canım yaşın çok genç ve şimdiden bu kilolardan kurtulman lazım ,ama yine de çok erken farketmişsin öyle abartılacak bi kilon yok maşallah verirsin sen ...
ben de 1.57 hedef 50 ama 49 -48 de falan kendimi daha iyi hissederim ama işte benim kilolar yüzden gidiyor önce kilo verdikçe yüzüm çinkinleşiyor ,o yüzden 50 de bırakıcam ,ben,m spor yapmam şart yüzüm için ama ahhhhh zamanım yok ,oysaki spor yapınca kendimi müthiş hissediyorum ...
canım yüz hareketleri yapama ben zanetmiyorum yüzünün fazladeğişeceğinin benim mesela yanaklardan gitmez o kadar selena gomez gibi ama 49 a düşünce yanacıklarım baya fark ediyo :) mesela sakız çiğne onun faydası olur diyolar sporu kimse pek sevmez ama ben bayılıyorum ama zamanım yok mesela bugün dersten geldim yemeğimi yedim evi silip süpürüyorum ki oysa gece 2 de yattım ders çalışmaktan ondan dayanamadım annemin dizinde biraz uyudum şimdi yeni kalktım :) yaşın kaç peki
canım yanlış anlaşıldım galiba ,kilo verdikçe yüzden gidiyo yani yüzüm zayıflıyo ,o yüzden aslında benim 53-54 kilo olup kalanını sporla halletmem eritmem lazım mesela üst tarafım zayıf benim problemim basenler büyük ,bacaklar kalın bide yanlar var bunlar da yoğun sporla eriyecek şeyler ama işte oğlumdan spora vakit yok ,spor yapmak zor gelmiyo aksine çok seviyorum ama yaptırmıyo çok az uyuyo uyanıkken zaten hiç bişi yaptırmıyo yaaaa işte böyle
bu arada 30 yaşındayım ,bi de Allah ıma çoookkk şükür şöyle bir avantajım var hala beni 21-22 yaşında zannediyorlar ,geçen kuaförde öğrenci zanneden bile oldu ,ben böyle yaşımı göstermezken bu avantajı kullanıp kilolu olmamam lazım zayıf olmalıyım ,fazlalıklar gitmeli ,gitmeli ,gitmeliiiiii...... olacak dimi kızlar...
ayakta olanlar nasil canim ya hic gormedim.bende almak istiyorum aslinda kondisyon bisikleti cok yerde kaplamiyor...peki kac dakikada 500 kalori yaktin canim?kahvaltı aynı canım istediğimi yedim ,yalnız bugünkü menüme orta boy tabak bulgur pilavı ekledim 15: 00 de körte yanına ne yazıkkio yüzden akşam da bişi yok bana ,sadece yoğurt var ,ceza...
canım bisikletle yaktım üzerinde kaç kalori yaktığın yazıyor ,oturarak olanlardan almadım çok araştırdım ayakta olanlar en iyileri
yalnız bişi dicem eğer dışarda yürüme şansın varsa o çooook daha iyi ve etkili en az 2 saat ,daha önce denemiştim çünkü şimdi 1,,5 yaşında oğlum var memleketten uzaktayız bırakacak kimse yok ondan aldım bisiklet ama bisikletten de memnunum ama...
bende spor yapinca kendimi cok saglikli hissediyorum vaktim olsa guzel havalarda kosmaya giderim ama nerdee...evet haklısın canım yaşın çok genç ve şimdiden bu kilolardan kurtulman lazım ,ama yine de çok erken farketmişsin öyle abartılacak bi kilon yok maşallah verirsin sen ...
ben de 1.57 hedef 50 ama 49 -48 de falan kendimi daha iyi hissederim ama işte benim kilolar yüzden gidiyor önce kilo verdikçe yüzüm çinkinleşiyor ,o yüzden 50 de bırakıcam ,ben,m spor yapmam şart yüzüm için ama ahhhhh zamanım yok ,oysaki spor yapınca kendimi müthiş hissediyorum ...
kızlar iyi akşamlar nerelerdesiniz biraz durgun mu burası hee ?
işlerimi bitirdim menümüde yazayım
sabah 1 dilim çavdarlı ekmek 2 peynir ekmeğim her zaman ki gibi kızarmış
ders arasında acıktım 1 sütlü simit aldım
öğle yemeğim 1 çorba tabağı mercimekli bulgur pilavı yoğurt ve biraz salata
6 gibi akşam yemeğimi yedim ama kahvaltı yaptım ne yazııkki boşa gitti yumurtaya alerjim oldugu için yiyemiyorum ama çokta seviyorum bende dayanamayıp yedim güzelceee 1 çavdarlı ekmekle birde üşütmüşüm yumurtayıda yiyince midem fena oldu yani anlıycağınız açım midem bomboşakşam ders çalışırken biraz meyve yerim sonra kahve içerim ayılmam lazım uykum çok var ama derslerden bir o kadar çok
gecmis olsun canimdokunuyorsa yememeye calis...
bugun kizlardan ses yok gercekten kacamaklarin kadini oldular sanirsam
olabilir ben buna bisey demedim zaten...baglanti yoktu arkadasim o yuzden geciktim gecerli bir sebebim vardi deyip bunu belirtseydi geri eklerdim zaten...anlayissizlik yaptigimi soylemesi kirdi beni...
varsa cok sabirli ,anlayisli ve samimiyetle listeyi hic aksamadan yapabilecek buyursun yapsin...cok mutlu olurum bende...
gecmis olsun canimdokunuyorsa yememeye calis...
bugun kizlardan ses yok gercekten kacamaklarin kadini oldular sanirsam
ahaha bu güzel bi kelime oldu kaçamakların kadınııı
ablacım yasaklar hep tatlı gelmiştirfunda çayını hiç denedin mi ?
tamam canim boyle dusunmene sevindim.kaldigimiz yerden devam o haldeBiz senden memnunuz hayatim boyle devam edelim. Bana gelince bugun kahvaltida : tam bugday unu ile yapilmis iki tane krep, beyaz peynir, bir yesil zeytin, yarim salatalik,yarim domates,bir biber,finalde bir cay kasigi findik ezmesi. Oglensaat 3 gibi)bir kucuk ev acmasi,iki minik peynirli borek, bir salatalik tursusu,sekersiz cay. Ara:saat 6 gibi 3 top dondurma Aksam bir kasik kiymali yogurtlu makarna bir salatalik (aslinda o bir kasigi da yemeyecektim ama ilac yuzunden aldim). Ve bir saat yurudum pc acmadim gec oldu diye telden yaziyorum kimler var goremiyorum bu yuzden hepinizi cok opuyorum iyi aksamlar diliyorum
amma gezgincisin sende heeCanim yok oglene kadar kizim hastaydi okula gitmedi bilgisayardan beyaz showa baktik oglende ben evden bir ciktim yurudum bir saat sonra sohbete gittim ordanda arkadaslarla avm gezdik eve geldigimde saat 8e geliyodu anca oglani doyur ust bas degis yeni oturup size yaziyorum. Ayrica gordugunuz gibi butun kacamaklarimi da yazdim ama artik daha dikkatli olmam lazim sanki kilo vermem biraz yavasladi gibi hissediyorum yada adet oncesi siskinligi beni boyle hissettirdi
ayakta olanlar nasil canim ya hic gormedim.bende almak istiyorum aslinda kondisyon bisikleti cok yerde kaplamiyor...peki kac dakikada 500 kalori yaktin canim?
bende spor yapinca kendimi cok saglikli hissediyorum vaktim olsa guzel havalarda kosmaya giderim ama nerdee...
cocuklardan vakitmi
kaliyor bize oglumu okula birakiyorum 3 satte yemek temizlik derken geciyor.ogleden sonra ekstra isim yoksa spor yapabiliyorum bende(
ayyyyy kusura bakma ya dakikasını yazmayı unutmuşum 20 dk da 500 kalori hız da 25-26
şöyle yapalım ben en kısa zamanda benimkinin markasını modelini yazayım sana bir incele olur mu ekranı falan var süper kaç km yürüdüğünü,ayrıca kol da çalıştırıyosun nabız atışını,aynı zamanda dambel ları da var :) 4 tane,kaç kalori kaç dakikada yaktığını hepsini yazıyor ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?