Birkaç günde diyetimi bozmam diyenlerin diyet günlügü

1-8 Nisan diyet yarismasinda bulunanlar

Mehay.......................64.5...............63.9............600 gr vermis

Nazlibahar..................64.1................64.5..........400 gr almis

Mamelek....................91..................89.8...........1.2 kilo vermis

Lalezar......................79 ...?? ..........kilo bildirimine gelmedigi için listeden silindi...

Dilvin.......................53.1................51.7.............1.4 gr vermis

Canfunerda..............59.2.................58.7.............500 gr vermis

Birinci olan arkadasimiz " dilvin" i tebrik ediyor basarilarinin ve azminin devamini diliyorum...

Son düzenleme:
8-15 Nisan diyet yarismasinda bulunanlar

Mehay.......................63.9

Nazlibahar..................64.5

Mamelek....................89.8

Dilvin.......................51.7

Canfunerda..............58.7

En yeni en hafif listemizle yeni bir haftaya merhabaaaa
Basarilar kizlar....

Son düzenleme:

canım sonuç olarak vermişsin ,almamışsın hem bazen duruyor kilo kaybı olayı,bi süre veremyorsun ben de böyle bi dönem yaşamıştım ki sen veriyorsun azar azar vermek en iyisi inan bu şekilde verince kilolar geri dönmüyor ...

Sabahtan beri internet olmadığı için giremedim malesef ve gördümki listeden silinmişim..Ki ben her zaman kilo bildirimimi düzenli yapmış olmama rağmen..daha anlayışlı davranmanı beklerdim mehay(sebebini bilmeden) neyse ben ayrılıyorum yeni listeniz hayırlı olsun mamelek seni ayrıca tebrik ederim...

evet biliyorum duzenli olarak bildirirdin ama benimde ilgilenmem gereken bir evladim var internet basinda saatlerce vakit geçiremiyorum...bak oglum hastalandi dun ama buna ragmen bugun yerine getirmek için az da olsa kendime vakit yaratmaya calistim ve listeyi hazirladim...senden de ayni hassasiyeti beklerdim bende...
ben senin problemlerini bilemem ,internet varmi yokmu onu da bilemem...boyle bir durumun varsa aksamdan da bildirebilirdin kilonu arkadasim sorun etmezdim ben...haftalarca kilo bildirimi konusunda ricalarda bulundum sizden ve her hafta bulunuyorum bu konuda lutfen benim kadar sizde hassas ve sorumluluk sahibi olun zamaninda bildirim yapin diye...ben herkesin kilosunu farkli bir gunde ekleyemem ki listeye...bildirime gelmeyecegini dusunerekten sildim bende seni dogal olarak...
bundan sonraki haftalarda zamaninda bildirim yapacaksan seni seve seve listeye geri alirim ,ama belli olmaz benim bildirim gunlerim dersen sen bilirsin o zaman benim elimden baska bisey gelmez...

Son düzenleme:

evet canim ama zor verdim bu sekilde devam edersem onumuzdeki hafta yada sonraki hafta ani kilo kaybi bekliyorum (miktarca fazla) umarim veririm:26:

bundan sonra kendimi anneme emanet ettim çünkü bi alıp bi veriyorum bu hiç iyi olmuyo annem bana sabahtan programımı sordu ona göre verdi yemeğimi bugün hep sınavım oldugu için oturdum yani o yüzden az verdi porsiyonumu ve ders çalışırken kahve değilde kekik çayı yapıp getiriyo arada öyle şeyler söylüyo ki iştahım kapanıyo öyle bi arttı ki motivasyonum mesela bugün ders arasında 1 pogaca ve 1 kruvasan yedim annem git o zaman marketten alınacakları al deyip 3 markete yolladı erit yediklerini diye

annen akilli kadin vesselam tebrik ediyorum kendisini :))

bugun fazla yedim sanirim aksam bir dilim ekmek yemeyi planlarken dilimi 3 katina cikarip icine biraz mayonez surup kizarmis tavuk koyup yedim
sabahta krallara layik bir kahvalti yapmistim sanirim 1350 -1400 kalori aldim bugun....

annen akilli kadin vesselam tebrik ediyorum kendisini :))

teşekkür ediyorum selamı var ablacım :) ben hatayı annemi dinlememekle yapmışım şimdi öyle tok ve zindeyim ki sadece uykum var fazla yemek yemeyince de insanda bi hafiflik oluyo ya

canım ayrılmana üzüldüm yine bildirim yapıp aramızda devam etmeni isterim hem kilo olarak listemizdeki arkadaşlar içinde bana en yakın olman hemde ankarada yaşaman sebebiyle seni kendime yakın hissediyordum ayrıca ilk hedefim seni yakalamaktı ikinci hedefim mehay ve nazlıbahardı, canım sen bu ayrılma işini bi kere daha düşün bence seni seviyoruz sevgili mehey da biraz fevrii davranmış olabilir ama oda oğlunun rahatsızlığından dolayı biraz stresliydi anlayışlı olmak lazım böyle durumlarda.

teşekkür ediyorum selamı var ablacım :) ben hatayı annemi dinlememekle yapmışım şimdi öyle tok ve zindeyim ki sadece uykum var fazla yemek yemeyince de insanda bi hafiflik oluyo ya

tatlım elinde nasıl bir nimet var kıymetini bil.anneni bende tebrik ediyorum ayrıca seni kutluyorum hedefine az kaldı sanırım

hayir fevri davranmadim her hafta ben uyarmiyormuyum sizi bildirim yapmayan listeden silinir diye? ask olsun yani...çok uzuyorsunuz beni birakicam su liste isini artik bunaldim iyice...insanlarla ugrasmak zor,birde ustune kotu oluyorum...

Mehaycim burda ankarada yani bazi semtlerde ikindi vaktine kadar telefonlar dolayisiyla internet baglantisi yoktu yonetim onceden de haber vermedi (batikentte annemler oturuyo ondan biliyorum) bu duruma baska bir cozum bulmak lazim sanirim belki iki ya da uc hafta ust uste bildirilmezse listeden cikarilma olabilir ya da baska bir cozum de dusunulebilir ay ben hepinizi cok seviyorum boyle seyler yasamayalim kizlar lutfen

olabilir ben buna bisey demedim zaten...baglanti yoktu arkadasim o yuzden geciktim gecerli bir sebebim vardi deyip bunu belirtseydi geri eklerdim zaten...anlayissizlik yaptigimi soylemesi kirdi beni...
varsa cok sabirli ,anlayisli ve samimiyetle listeyi hic aksamadan yapabilecek buyursun yapsin...cok mutlu olurum bende...

Son düzenleme:

evet ya dun sabah saat 10 gıbı tel hattı gıttı aksam 6 gıbı geldı ben sahıdım bızde odev yapamadık bu yuzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…