cok saolun kizlar evet aynen oyle. herseyin basi saglik,saglik yoksa ne huzur var ne nese var nede baska bisey.hayat tatsiz tuzsuz oluyor ne yazikkidun aksam cik kotu oldu oglum defalarca feci sekilde kustu.oksuruk desen cabasi nefes aldirmiyor cocuga ( gittik doktora bir posetin doludu ilac ve antibiyotiklerle donduk...
insallah birkac gune iylesir....
listeyi ogleden sonra musait olunca yapicam,bu hafta o kadar dikkat ettim,spir yaptim ac gezdim desem yeridir sadece 600 gr gitmis( bugun doktorda bekleme salonunda beklerken midem bir guruldadi odada cok sessizdi resmen isyan etti midrm vallahi...agzi olsa konusacakti sanki herkes bana bakti hayret dolu gozlerle.nasil utandim anlatamam...ama gelgelelim yine verememisim yine verememisim nazar degdi bana sanirim (
Sabahtan beri internet olmadığı için giremedim malesef ve gördümki listeden silinmişim..Ki ben her zaman kilo bildirimimi düzenli yapmış olmama rağmen..daha anlayışlı davranmanı beklerdim mehay(sebebini bilmeden) neyse ben ayrılıyorum yeni listeniz hayırlı olsun mamelek seni ayrıca tebrik ederim...
canım sonuç olarak vermişsin ,almamışsın hem bazen duruyor kilo kaybı olayı,bi süre veremyorsun ben de böyle bi dönem yaşamıştım ki sen veriyorsun azar azar vermek en iyisi inan bu şekilde verince kilolar geri dönmüyor ...
1-8 Nisan diyet yarismasinda bulunanlar
Mehay.......................64.5...............63.9............600 gr vermis
Nazlibahar..................64.1................64.5..........400 gr almis
Mamelek....................91..................89.8...........1.2 kilo vermis
Lalezar......................79 ...?? ..........kilo bildirimine gelmedigi için listeden silindi...
Dilvin.......................53.1................51.7.............1.4 gr vermis
Canfunerda..............59.2.................58.7.............500 gr vermis
Birinci olan arkadasimiz " dilvin" i tebrik ediyor basarilarinin ve azminin devamini diliyorum...
8-15 Nisan diyet yarismasinda bulunanlar
Mehay.......................63.9
Nazlibahar..................64.5
Mamelek....................89.8
Dilvin.......................51.7
Canfunerda..............58.7
En yeni en hafif listemizle yeni bir haftaya merhabaaaa
Basarilar kizlar....
bundan sonra kendimi anneme emanet ettim çünkü bi alıp bi veriyorum bu hiç iyi olmuyo annem bana sabahtan programımı sordu ona göre verdi yemeğimi bugün hep sınavım oldugu için oturdum yani o yüzden az verdi porsiyonumu ve ders çalışırken kahve değilde kekik çayı yapıp getiriyo arada öyle şeyler söylüyo ki iştahım kapanıyo öyle bi arttı ki motivasyonum mesela bugün ders arasında 1 pogaca ve 1 kruvasan yedim annem git o zaman marketten alınacakları al deyip 3 markete yolladı erit yediklerini diye
annen akilli kadin vesselam tebrik ediyorum kendisini :))
Sabahtan beri internet olmadığı için giremedim malesef ve gördümki listeden silinmişim..Ki ben her zaman kilo bildirimimi düzenli yapmış olmama rağmen..daha anlayışlı davranmanı beklerdim mehay(sebebini bilmeden) neyse ben ayrılıyorum yeni listeniz hayırlı olsun mamelek seni ayrıca tebrik ederim...
teşekkür ediyorum selamı var ablacım :) ben hatayı annemi dinlememekle yapmışım şimdi öyle tok ve zindeyim ki sadece uykum varfazla yemek yemeyince de insanda bi hafiflik oluyo ya
canım ayrılmana üzüldüm yine bildirim yapıp aramızda devam etmeni isterim hem kilo olarak listemizdeki arkadaşlar içinde bana en yakın olman hemde ankarada yaşaman sebebiyle seni kendime yakın hissediyordum ayrıca ilk hedefim seni yakalamaktı ikinci hedefim mehay ve nazlıbahardı, canım sen bu ayrılma işini bi kere daha düşün bence seni seviyoruz sevgili mehey da biraz fevrii davranmış olabilir ama oda oğlunun rahatsızlığından dolayı biraz stresliydi anlayışlı olmak lazım böyle durumlarda.
teşekkür ediyorum selamı var ablacım :) ben hatayı annemi dinlememekle yapmışım şimdi öyle tok ve zindeyim ki sadece uykum varfazla yemek yemeyince de insanda bi hafiflik oluyo ya
evet biliyorum duzenli olarak bildirirdin ama benimde ilgilenmem gereken bir evladim var internet basinda saatlerce vakit geçiremiyorum...bak oglum hastalandi dun ama buna ragmen bugun yerine getirmek için az da olsa kendime vakit yaratmaya calistim ve listeyi hazirladim...senden de ayni hassasiyeti beklerdim bende...
ben senin problemlerini bilemem ,internet varmi yokmu onu da bilemem...boyle bir durumun varsa aksamdan da bildirebilirdin kilonu arkadasim sorun etmezdim ben...haftalarca kilo bildirimi konusunda ricalarda bulundum sizden ve her hafta bulunuyorum bu konuda lutfen benim kadar sizde hassas ve sorumluluk sahibi olun zamaninda bildirim yapin diye...ben herkesin kilosunu farkli bir gunde ekleyemem ki listeye...bildirime gelmeyecegini dusunerekten sildim bende seni dogal olarak...
bundan sonraki haftalarda zamaninda bildirim yapacaksan seni seve seve listeye geri alirim ,ama belli olmaz benim bildirim gunlerim dersen sen bilirsin o zaman benim elimden baska bisey gelmez...
olabilir ben buna bisey demedim zaten...baglanti yoktu arkadasim o yuzden geciktim gecerli bir sebebim vardi deyip bunu belirtseydi geri eklerdim zaten...anlayissizlik yaptigimi soylemesi kirdi beni...Mehaycim burda ankarada yani bazi semtlerde ikindi vaktine kadar telefonlar dolayisiyla internet baglantisi yoktu yonetim onceden de haber vermedi (batikentte annemler oturuyo ondan biliyorum) bu duruma baska bir cozum bulmak lazim sanirim belki iki ya da uc hafta ust uste bildirilmezse listeden cikarilma olabilir ya da baska bir cozum de dusunulebilir ay ben hepinizi cok seviyorum boyle seyler yasamayalim kizlar lutfen
tatlım elinde nasıl bir nimet var kıymetini bil.anneni bende tebrik ediyorum ayrıca seni kutluyorum hedefine az kaldı sanırım
sende selam soyle canim...
Mehaycim burda ankarada yani bazi semtlerde ikindi vaktine kadar telefonlar dolayisiyla internet baglantisi yoktu yonetim onceden de haber vermedi (batikentte annemler oturuyo ondan biliyorum) bu duruma baska bir cozum bulmak lazim sanirim belki iki ya da uc hafta ust uste bildirilmezse listeden cikarilma olabilir ya da baska bir cozum de dusunulebilir ay ben hepinizi cok seviyorum boyle seyler yasamayalim kizlar lutfen
hayatım daha 5 buçuk kilom var üzgünüm daha çok var
emiriniz başım üstüne sultanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?