Birkaç günde diyetimi bozmam diyenlerin diyet günlügü

hehehehe hepimiz zaman zaman kacamaklarin kadini olmuyormuyuz zaten :)))
yok canim denemedim tadi nasil?

fena değil ama from çaylarından daha etkiliymiş ki ben o form çaylarıyla 7-8 kilo verdim denemeye değer ki birde anneme danışayımm o bitki çayları konusunda uzmandır

fena değil ama from çaylarından daha etkiliymiş ki ben o form çaylarıyla 7-8 kilo verdim denemeye değer ki birde anneme danışayımm o bitki çayları konusunda uzmandır

Sekerdiz iciyorsun degilmi?birde su kokulari kotu olmasa daha kolay icilecekde iste ah su kokular (

Sekerdiz iciyorsun degilmi?birde su kokulari kotu olmasa daha kolay icilecekde iste ah su kokular (

ablacım bence o kadar kötü değil bizi annem küçüklükten beri bitki çayı içmeye alıştırdığı için mi bilmem ama ben seviyorum ve ben asla şeker kullanmam çaylara ama yok öyle içimem dersen esmer şeker alıp onu kullan ama bence en güzeli biraz balla tatlandırmak :)

birde ben yarın oruç tutucam Allah nasip ederse şimdi bir ekmeği kızartıp peynirle yicem ve yatıcam birazdan

Ballada olur evet ama ben bitkisel tatlandirici kullaniyorum 2 aydir canim.simdilik kalmadigi icin seker kullaniyorum.alicam yakinda cok cay kahve iciyorum boyle sekerle olmuyor...
birde ben yarın oruç tutucam Allah nasip ederse şimdi bir ekmeği kızartıp peynirle yicem ve yatıcam birazdan
Ne orucu bu canim?Allah kabul etsin guzelim :)

günaydın kızlar, bugün yine kahvaltımda krep var yine bir kk kadar tulum ve beyaz peynir (toplam),birer tane domates salatalık ve biber,bir yeşil zeytin,yeşil çay

Altis Zone Eliptik Kondisyon Bisikleti canım eğer google a bunu yazarsan gittigidiyor da ,hızlıal falan çıkıyor ki ben hızlıal dan aldım ,bi de sauna şort aldım mutlaka sporu onunla yap acayip terletiyo ,vala yorumları çok okumuştum herkes memnun ben de memnunum,jullian yaparken de dambel ları çok işe yarıyo ayrıca almama gerek kalmadı üzerinde gelince ,sakın otumalı alma böyle olsun ,bi bak bakalım :)

bu arada kahvaltımı yaptım ,öğlen çorba salata yicem ,akşam arkadaşa gidicez maalesef az da olsa tatlı yicem o yüzden akşam bişi yok ,hatta erken gidip hakkımı önceden yemek istiyorum ki geç vakte kalmayayım,bu kadar bu günlük ...

Ballada olur evet ama ben bitkisel tatlandirici kullaniyorum 2 aydir canim.simdilik kalmadigi icin seker kullaniyorum.alicam yakinda cok cay kahve iciyorum boyle sekerle olmuyor...

Ne orucu bu canim?Allah kabul etsin guzelim :)

teşekkür ederim :) benim 1 aya yakın borcum var annem okul zamanında tutturmuyordu borclarımı bende dün ani bir kararla tutmaya başladım ama gece ekmek yedim ya ama form çayı içip yattım metabolizmayı hızlandırsın diye

ay canım ya benim de var borçlarım keşke bende tutsam maşallah sana

Selam kizlar bu sabah super bir kahvalti yaptim esimle...bankada isim vardi ordan donuste turk marketine ugrayip dut pekmezi ve tahin aldim cok canim istiyordu nr zamandir...evet tahinin kalorisi cok ama yedim cunku yemeyeli coookk uzun zaman olmustu.3 dilim ekmek biraz labne peyniri ve 8 zeytin yemisim tam...
Ara olarak 1 kelligs barre yedim.
Artik aksam yerim kizlar tika basa doluyum birde kahve ictim demin istahim tamamen kapandi :))
Aksama corba ve taze fasulye yaptim ama ne kadar yerim bilmem.yazarim size )

Canfunerda baktim canim senin bisikletin ayak kismi benim stepperin aynisi canim almama gerek kalmadi :)

Hehehe ne kadar erken yersem o kadar erken eritirim diyorsun he benim gibi :))
Allah kabul etsin kolay gelsin canim.benim hic bircum yok cok sukur.ramazanin ardindan hemen tutarim ben :)
ara iri bir çilek
öğlen müsli bir bardak sütle

Supeerrr iste buu :))

Bugun iyice sapittim kizlar oglende 3 kasik fasulye yemegi,4 zeytin,2-3 tatli kasigi tahinli pekmez ve 2 dilim ekmek yedim ve hala acim ( biri bana dur desin yaa...

Bu sabah aslinda ayca kaya diyetine baslayacaktim ama kahvaltiyi esimle yapinca vazgectim.
Yarin aya kayanin ayda 8 kilo verdiren diyetinin 1.beslenme listesine basliycam pazartesiye kadar...pazarteside 1.beslenme listesine baslicam...

ay canım ya benim de var borçlarım keşke bende tutsam maşallah sana

teşekkürlerrr :)

Hehehe ne kadar erken yersem o kadar erken eritirim diyorsun he benim gibi :))

Allah kabul etsin kolay gelsin canim.benim hic bircum yok cok sukur.ramazanin ardindan hemen tutarim ben :)

Supeerrr iste buu :))

Bugun iyice sapittim kizlar oglende 3 kasik fasulye yemegi,4 zeytin,2-3 tatli kasigi tahinli pekmez ve 2 dilim ekmek yedim ve hala acim ( biri bana dur desin yaa...
annemde öyle yapar ama bana tutturmaz sınavlarım olunca :)
mehayy ablacım nazar deydiler saanaaa bi oku üfle kendini sürünün başı nereye sürü oraya olur mu öyle topla kendini bak bakalım kaç kalori yemişsin bugün saydıkların hele tahin ve pekmez aman Alahhııım bombaa bomba kalori bombasıı!!!!

Son düzenleme:
kızlar orucumu actım fakat yediklerim fazla oldu bana kalsaydı sadece çorba içip kalkıcaktım ama öyle olmadı
1 porsiyon tarhana çorbası (hazır knorrun)
biraz yoğurt 3-4 kaşık kadar
1 çorba tabağı sucuklu makarna
ve avucumun içi kadar fırında makarna 2 dilim balıgın yanında pişmiş patates ve 2-3 tane zeytinyağlı domates şimdi form çayımı ve funda çayımı içiyorum ders çalışıyorum bundan başka bişey yemem yarın oruç değilim kızlarla çıkıcaz oruc olursam mahvederler beni
ha unutmadan yazayım hareket olarak yarınki misafirlere pasta yapacağım yarın işim kolaylaşır zaten mutfağı toplamak hele birde benim dağıttığım mutfağı toplamamk çok büyük marifet

kızlar bakın ne bulduum hazine hazineee !!
biz regl dönemimizde daha çok yemek istiyoruz değil mi ? bazılarımız tatlı çikolata vs. vs. hele ben kalkar kalkmaz babamdan çiğköfte almasını istediğim günü hatırlıyorum şimdi ben pirinç lapası diyetini uyguladım ve 1.5 2 kilo kadar verdim ve dikkat ettiğim sürece almadım gerçekten ve bu regl döneminde yapılırsa çok daha fazla kilo veriliyormuş ve yeme isteğimizde yok oluyo niye çünkü sadece 2 gün yapıcaz ve garanti 2 kilo vereceğiz ne dersiniz kızlar ? pirinç lapasının yanoında diyet kola diyet içecekler soda meyve haslanmış sebze yiyebiliyoruz fazla almamak şartıyla ve saat 8de bitiyo yeme işi ben 6 da bitiriyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…