- 14 Eylül 2012
- 5.242
- 1.854
- 448
hehehehe hepimiz zaman zaman kacamaklarin kadini olmuyormuyuz zaten :)))
yok canim denemedim tadi nasil?
fena değil ama from çaylarından daha etkiliymiş ki ben o form çaylarıyla 7-8 kilo verdim denemeye değer ki birde anneme danışayımm o bitki çayları konusunda uzmandır
Sekerdiz iciyorsun degilmi?birde su kokulari kotu olmasa daha kolay icilecekde iste ah su kokular(
Ballada olur evet ama ben bitkisel tatlandirici kullaniyorum 2 aydir canim.simdilik kalmadigi icin seker kullaniyorum.alicam yakinda cok cay kahve iciyorum boyle sekerle olmuyor...ablacım bence o kadar kötü değil bizi annem küçüklükten beri bitki çayı içmeye alıştırdığı için mi bilmem ama ben seviyorum ve ben asla şeker kullanmam çaylara ama yok öyle içimem dersen esmer şeker alıp onu kullan ama bence en güzeli biraz balla tatlandırmak :)
Ne orucu bu canim?Allah kabul etsin guzelim :)birde ben yarın oruç tutucam Allah nasip ederse şimdi bir ekmeği kızartıp peynirle yicem ve yatıcam birazdan
ay super ya.ama 20 dakikada 500 kalori cok fazla geldi bana...benim stepperim var 20 dakikada en zor tempoda ve hizli ayarda 140 kalori yakiyorum ancak.su ter icinde ve nefes nefese kaliyorum ama buna ragmen bu kadar yakabiliyorum.seninki biraz fazla hesapliyor gibi....
Ama yinede anlattiklarin hosuma gitti fiyatini markasini herseyini yaz.hatta netten aynisini bulup link verirsen sevinirim canim iyice inceliyeyim :))
Ballada olur evet ama ben bitkisel tatlandirici kullaniyorum 2 aydir canim.simdilik kalmadigi icin seker kullaniyorum.alicam yakinda cok cay kahve iciyorum boyle sekerle olmuyor...
Ne orucu bu canim?Allah kabul etsin guzelim :)
teşekkür ederim :) benim 1 aya yakın borcum var annem okul zamanında tutturmuyordu borclarımı bende dün ani bir kararla tutmaya başladım ama gece ekmek yedim yaama form çayı içip yattım metabolizmayı hızlandırsın diye
Hehehe ne kadar erken yersem o kadar erken eritirim diyorsun he benim gibi :))bu arada kahvaltımı yaptım ,öğlen çorba salata yicem ,akşam arkadaşa gidicez maalesef az da olsa tatlı yicem o yüzden akşam bişi yok ,hatta erken gidip hakkımı önceden yemek istiyorum ki geç vakte kalmayayım,bu kadar bu günlük ...
Allah kabul etsin kolay gelsin canim.benim hic bircum yok cok sukur.ramazanin ardindan hemen tutarim ben :)teşekkür ederim :) benim 1 aya yakın borcum var annem okul zamanında tutturmuyordu borclarımı bende dün ani bir kararla tutmaya başladım ama gece ekmek yedim yaama form çayı içip yattım metabolizmayı hızlandırsın diye
ara iri bir çilek
öğlen müsli bir bardak sütle
ay canım ya benim de var borçlarım keşke bende tutsam maşallah sana
Hehehe ne kadar erken yersem o kadar erken eritirim diyorsun he benim gibi :))
Allah kabul etsin kolay gelsin canim.benim hic bircum yok cok sukur.ramazanin ardindan hemen tutarim ben :)
Supeerrr iste buu :))
annemde öyle yapar ama bana tutturmaz sınavlarım olunca :)Bugun iyice sapittim kizlar oglende 3 kasik fasulye yemegi,4 zeytin,2-3 tatli kasigi tahinli pekmez ve 2 dilim ekmek yedim ve hala acim( biri bana dur desin yaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?