Birkaç günde diyetimi bozmam diyenlerin diyet günlügü

Canimben hic yapmadim bu diyeti ama mehay ve nazlibahar bu konuda uzmanlar anladigim kadariyla onceki senelerde cok yapmislar onlardan ayrintilarini ogren istersen onlar bu kanudan bahsederkenbende yapmayi dusundum bir ara, ama sonra kilo vermem durursa hizlandirmak icinyaparim diye dusundum sen nasil yapaksin ayrintilarini paylasirmisin. Bu arada saat 9 da bir dilim portakal,bir cilek,bir elmanin dortte biri ni yedim meyve yemem lazim degilmi ama

canım ben yaptıgım zaman sadece pirinç lapası yemiştim ve bir elmanın çeyreğini yemiştim yasak sanmıştım ama değilmiş ve ilk ne zaman adet olursam o zaman ilk 2gün yapacağım ben bu diyeti 2 sefer yaptım ve her seferinde de süper sonuç aldım. yaptığım zaman ayrıntılarını paylaşırım ne yediysem harfi harfine yazarım ve çok faydası varmış bu diyetin adet zamanında yapılırsa annemle araştırdık annem bile tamam o zaman yap dedi

Gunaydiiiin guzel bir gun olur ins.
Bu arada regl olmusum onca yemelerimin sonucu ama iki gundur guzel gidiyor)) bu arada hemen bir lapa yapmaliyim yrn olabilir belki

selam fistiktan dogma fistik olma fistiklar nasilsiniz??
dunku cebellesmeden bugun ben galip ciktim...kaldigim yerden devam....
hos dun yediklerim gunluk ihtiyacim olan kaloriyi gecmemisti ama alisinca az yemeye ihtiyacim olan kalori bile cok gelir oldu....
amma velakin bir sorunum var kizlar:26::26:

ben pazartesi 63.9 gelmistim bugun tartildim kilo almisim ki bu hafta en cok dun yedim ondada asiri kalori almadim ihtiyacimi geçmedim yani gece de ac uyudum sabah mide gurultusuyla uyandim....anlamadim gitti ben eskiden bu kadar yesem her hafta 1.5-2 kilo giderdi simdi ne olduda kilom sabit kaliyor yada aliyorum...bosa kurek cekiyormusum gibi hissedip uzuluyorum, sizce neden olabilir bu durum???
:44::44:

mehay ablacım nerdesiiin ??

burdayim canim dun yogundum giremedim fazla...
gelgelelim sorunun cevabina...
evet daha onceki senelerde yapip guzel sonuc aldigim bir odem atici diyet lapa diyeti....3 gun yapiliyor normalde ama biz hep iki gun yaptik cunku ilk 2 gunden sonra kilo gitmiyor 3. gun eziyet yani , bosuna...
bu arada lapa diyeti yaparken kesinlikle yasak olanlar...yag, tuz, yogurt...meyve suyu taze SIKILMIS içebilirsin ama sekerli hazir meyve suyu veya diyette olsa kola içme...asitli cunu siskinlik yapar burda amaç zaten siskinligi gidermek!
ama lapani nane , kekik ve pulbiberle tatlandir ustune marul ve salatalik dogra birazda donates olabilir, ustune az limon SIK karistir ohh mis...aksama kadar tok tutar seni hemde tadi mukemmel oluyor bu sekilde salata gibi...ben boyle yapiyorum hep...

mehaycım yine bir duraklama dönemine girmiş olabilirsin zaten aşırı bir kilon yok bir müddet sabredersen yine vermeye başlarsın bence

mehaycım yine bir duraklama dönemine girmiş olabilirsin zaten aşırı bir kilon yok bir müddet sabredersen yine vermeye başlarsın bence

haklisin canim bende oyle dusunmustum zaten...benim duraklama donemide baya uzunsurdu bu sefer sabretmek zor ama omrum sabretmekle geçiyor zaten çikari yok sabredicez artik...
en azindan kendim için sabrettigim bisey bu

sabah: 1 dilim çavdar ekmegi,5 zeytin, 1 domates , yarim salatalik, 20 gr labne peyniri ve cay...
yerken az geliyor da yazarken yaz yaz bitmiyor , roman gibi valla

onca yemelerimin sonucu iki gundur guzel gidiyor demek yav:44:
örttmeniiiimmm duzgun cumle kur anlamiyoruuumm
Aynen cnm ya bu aralar bi dunya kafa ile dolasiyyorum ablamda tutmus bana yuksek lisans yap diyor bu kafayla gec yuksek lisansi dun ne yedigimi unutuyorum

darısı bana davullar gibi hissediyorum kendimi ,tartıyla da aram bozuk şu bir kaç gün geçseydi
oy oyyy ins. Guzel atlatiriz ((

haklisin canim bende oyle dusunmustum zaten...benim duraklama donemide baya uzunsurdu bu sefer sabretmek zor ama omrum sabretmekle geçiyor zaten çikari yok sabredicez artik...
en azindan kendim için sabrettigim bisey bu
aynen cnm ya hayatimiz sabretmekle geciyor

sabah: 1 dilim çavdar ekmegi,5 zeytin, 1 domates , yarim salatalik, 20 gr labne peyniri ve cay...
yerken az geliyor da yazarken yaz yaz bitmiyor , roman gibi valla
cok gzl

guya spor yapacaktim sporda yapmadim bugun...bari utulerime basliyayim onlar bitsin vakit kaybi olmasin
benimde dunya kadar utu bekliyor ama bugun mwcbur yapicam yrn a ahmet keremin ogretmeni aradi kiyafet istedi onlar utusuz (( onlara baslayinca gerisi gelir artik camlari sileyim bugun evdeyken cekmeceleri dolaplari toparlayim bari :)))

Sbh:2dilim sucuk yrn dilim ekmek 2zeytin 2catal peynir iki lokma ekmegimi bala bandim ve domates salatalik of ya ne yemisim bende

Bu arada Kizlar bir iki aya kadar ev degistiriyoruz ve benim yeni degisik bir dekorasyona ihtiyacim var burdaki bolumlare baktim ama pek bulamadim bildiginiz yerler varmi nette yararlanabilecegim

Canim daha soramadim yrn gelcek ins bi aksilik olmazsa bana 3 gundur hasta biraz 23 nisanda da koye gidicekler artik 6 ay koyde6 ay burada yasiyorlar bbm emekli oldu ya gelsin yrn sorarim ins ok

Emdigi icin sanirim onca yemeye fazla almadim bu sabah 64.8 di bunu degerlendirmem lazimbenim emerken bu isten kurtulmaliyim
Ya pc net yok telden yaziyorum oda hic zevk vermiyor

sorma ya cepten okumakta yazmakta zevk vermiyor smileyde koyamiyoruz rakamlari bilmeyince
tamam canim sen annene sor yapabilirse yapar yapamazsa cani saolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…