canım ayrılmana üzüldüm yine bildirim yapıp aramızda devam etmeni isterim hem kilo olarak listemizdeki arkadaşlar içinde bana en yakın olman hemde ankarada yaşaman sebebiyle seni kendime yakın hissediyordum ayrıca ilk hedefim seni yakalamaktı ikinci hedefim mehay ve nazlıbahardı, canım sen bu ayrılma işini bi kere daha düşün bence seni seviyoruz sevgili mehey da biraz fevrii davranmış olabilir ama oda oğlunun rahatsızlığından dolayı biraz stresliydi anlayışlı olmak lazım böyle durumlarda.
bugün çok erken kahvaltı yaptım
öğle 2 ızgara köfte ve 1 bardak detoks ayranı içicem
akşam da şehriye çorbası ve salata yiyicem bu günlük yeter
dün yirmi dakika bisiklet yaptım 500 kalori yaktım çok hoşuma gitti ama işte her gün yapamıyorum
bende bu sabah yarim kruvasan yedim yaninda 1 sekeli cay ictim sadece...
oglusumda iyiye gidiyor keyfim yerine gelmeye basladi :)) motivasyonumada diyecek yok.tam gaz devam ediyor degmeyin keyfime bugun :))
bende sey dıye dusunuyorum yedıklerımıze yorum yapılırsa bı dahakıne daha dıkkatlı olabılırız ben mesela kalorıden hıc anlamıyorumArkadaskar kimse tek basina ustune alinmasin birsey soylemek istiyorum genele....
Eger burda motive olamayan baska arkadaslar varsa elbetteki baska topiklere gecebilirler kimseyi burda zorla tutmuyoruz..Çunku motive olamayanlar kendileri olamadiklari gibi bizimde motivasyonumuzun dusmesine ve kilo veremenize sebep oluyor...Malum biz hanimlar moralimiz bozuldumu tatlilara cikolatalara saldiriyoruz...
Giden arkadaslara ugurlar olsun kalanlarada basarilar,bol azimli kilo vermeli gunler diliyorum :))
haklisin canim birbirimizin menulerine daha fazla yorum yapmaliyizki hatalarimizi gorelimbende sey dıye dusunuyorum yedıklerımıze yorum yapılırsa bı dahakıne daha dıkkatlı olabılırız ben mesela kalorıden hıc anlamıyorum(( uyarılsam d
aha dıkkatlı olabılırım dıye dusunuyorum
oh oh aman masallah nazar degmez ınsallah darısıda benım basıma
bende sabah muslımı yedım az once bır lokma koy ekmegıne az çikolata surup attım agzıma
oğlen 2 kasık haslamıs et 2-3 kasık kuskus makarna yogurt yanına da üşenmeden ınsallah bı salata yapsam ıyı olcak
haklisin canim birbirimizin menulerine daha fazla yorum yapmaliyizki hatalarimizi gorelim)
kalori sepetine goz atmadinmi hala?
ogle yemegini biraz erken yemissin sanki canim.aksam kacta yiyorsunki?
attım da bu pc pek yavas ya beklemek zaman kaybettırıyor onun ıcın pek yapamıyorum(( bıde yedıgım sey kac gr ondan da anlamıyourm yanı ben yıne ayca kaya ıle tekrar baslamalıyım cunku bu gıdısın sonu pek hayır degıl
tamam canim sen islerine bak gorusuruz..tatlilardan hamur islerinden kopmadan kilo vermen zor canim...gunleri iptal et artik bencecanımmm benım cıkmam lazım arkadaslar aadılar aksama bana gelceklermıs 5 gıbı evı supurcektım oyalanıyordum hemen ıslerımı halledıp bıseyler hazırlayım bariiii
napim elmalı turta yapayım aksama artık((( uff haklısın sanırım mehayım benım burdan bır sure uzaklasmam lazım galıba bu sekılde asla kılo vermıycem ben
evet ben sirf bunun icin dijital mutfak terazisi aldim.yediklerimizin gramajini bilemeyince kalori sepetide dogru sonuc vermiyor cunku....
bugun arkadasim gelecek ogluma gecmis olsuna.sen bisey yapma ben borek ve sarma yaptim sen cay demle sadece dedi...lahana sarmqsi yapmis bayilirim :)
sabah cok az yedim zaten o saate kadarda fazla yemezsem sarmadan canimin istedigi kadar yiycem borekte yerim ama aksam bisey yemem meyve disinda artik... sen yine az bile aldin bunca yemeye ragmen bence hic uzulme canim sevin)
ablan kullanmiyorsa al tabi ise yaramaz olurmu?diyetteyken en iyi dostlarimdan biri o benim :))oh oh masallah benımkıler de sımdı aradılar bu arada emremı opuyorum gecmıs olsun ıns. bıda ha hasta olmazlar
benım de mutfak tartım vardı ablama verdım benım ne ısıme yarar dıye bari gerı alayım onu onda onda da durup duruyo oyle
canım ya sen kaç yaşındasın ki ,boyun kaç 45 kilo çok az değil mi?
canım 17 yaşındayım 153 boyundayım ne yazııkki
kızlarrrr kocamann bir merhaba çıtır bayanlar nabersiniz ? ben erken çıktım dersten bu hafta misafir gelicekmiş baya ondan 3 günüm temizlik tatlı pasta ikramlar yapmakla geçicek ne güzel ben sevindim çünkü bboolllcaaa kalori yakıcamyaptığım ikramların sadece tadına bakıcam hata yapıp yapmadıgımı anlamak için fazlası yok... gerekte yok...sağlıklı anneciğimimn menüsü yeter banaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?