Birkaç günde diyetimi bozmam diyenlerin diyet günlügü

çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için...bende seni her zaman kendime yakın hissetmişimdir özellikle... ben burda motive olamıyacağımı düşünüyorum canım başka bir topiğe geçebilirim istersen sende gelirsin oradan yarışırız özelden mesajlaşırız

bugün çok erken kahvaltı yaptım
öğle 2 ızgara köfte ve 1 bardak detoks ayranı içicem
akşam da şehriye çorbası ve salata yiyicem bu günlük yeter

dün yirmi dakika bisiklet yaptım 500 kalori yaktım çok hoşuma gitti ama işte her gün yapamıyorum

kahvaltida neler yedin canim?birde kondusyon bisikletiylemi yaktin 500 kalori ne kadar surdu kac dakika yani?

bende bu sabah yarim kruvasan yedim yaninda 1 sekeli cay ictim sadece...
oglusumda iyiye gidiyor keyfim yerine gelmeye basladi :)) motivasyonumada diyecek yok.tam gaz devam ediyor degmeyin keyfime bugun :))

Arkadaskar kimse tek basina ustune alinmasin birsey soylemek istiyorum genele....
Eger burda motive olamayan baska arkadaslar varsa elbetteki baska topiklere gecebilirler kimseyi burda zorla tutmuyoruz..Çunku motive olamayanlar kendileri olamadiklari gibi bizimde motivasyonumuzun dusmesine ve kilo veremenize sebep oluyor...Malum biz hanimlar moralimiz bozuldumu tatlilara cikolatalara saldiriyoruz...
Giden arkadaslara ugurlar olsun kalanlarada basarilar,bol azimli kilo vermeli gunler diliyorum :))

bende bu sabah yarim kruvasan yedim yaninda 1 sekeli cay ictim sadece...
oglusumda iyiye gidiyor keyfim yerine gelmeye basladi :)) motivasyonumada diyecek yok.tam gaz devam ediyor degmeyin keyfime bugun :))

oh oh aman masallah nazar degmez ınsallah darısıda benım basıma

bende sabah muslımı yedım az once bır lokma koy ekmegıne az çikolata surup attım agzıma

oğlen 2 kasık haslamıs et 2-3 kasık kuskus makarna yogurt yanına da üşenmeden ınsallah bı salata yapsam ıyı olcak

bende sey dıye dusunuyorum yedıklerımıze yorum yapılırsa bı dahakıne daha dıkkatlı olabılırız ben mesela kalorıden hıc anlamıyorum (( uyarılsam d
aha dıkkatlı olabılırım dıye dusunuyorum

haklisin canim birbirimizin menulerine daha fazla yorum yapmaliyizki hatalarimizi gorelim )
kalori sepetine goz atmadinmi hala?

ogle yemegini biraz erken yemissin sanki canim.aksam kacta yiyorsunki?

haklisin canim birbirimizin menulerine daha fazla yorum yapmaliyizki hatalarimizi gorelim )
kalori sepetine goz atmadinmi hala?

attım da bu pc pek yavas ya beklemek zaman kaybettırıyor onun ıcın pek yapamıyorum (( bıde yedıgım sey kac gr ondan da anlamıyourm yanı ben yıne ayca kaya ıle tekrar baslamalıyım cunku bu gıdısın sonu pek hayır degıl

ogle yemegini biraz erken yemissin sanki canim.aksam kacta yiyorsunki?

cnm yemedım henuz hazırladım da yıycem dıye yazmıstım :)) aksam saatım yok bu arlar dun gece 4te kalktım kagıt helva yedım yattım tartılmıyorum korkudan ama korkunun ecele faydası yok (((
7den sonra yememelıyım dıy dudunuyorum

evet ben sirf bunun icin dijital mutfak terazisi aldim.yediklerimizin gramajini bilemeyince kalori sepetide dogru sonuc vermiyor cunku....
bugun arkadasim gelecek ogluma gecmis olsuna.sen bisey yapma ben borek ve sarma yaptim sen cay demle sadece dedi...lahana sarmqsi yapmis bayilirim :)
sabah cok az yedim zaten o saate kadarda fazla yemezsem sarmadan canimin istedigi kadar yiycem borekte yerim ama aksam bisey yemem meyve disinda artik... sen yine az bile aldin bunca yemeye ragmen bence hic uzulme canim sevin )

bu arada yarindan itibaren bende ayca kayanin 3 diyetinide her hafta donusumlu olarak yapicam...

Son düzenleme:
canımmm benım cıkmam lazım arkadaslar aadılar aksama bana gelceklermıs 5 gıbı evı supurcektım oyalanıyordum hemen ıslerımı halledıp bıseyler hazırlayım bariiii

napim elmalı turta yapayım aksama artık ((( uff haklısın sanırım mehayım benım burdan bır sure uzaklasmam lazım galıba bu sekılde asla kılo vermıycem ben

tamam canim sen islerine bak gorusuruz..tatlilardan hamur islerinden kopmadan kilo vermen zor canim...gunleri iptal et artik bence )

Son düzenleme:

oh oh masallah benımkıler de sımdı aradılar bu arada emremı opuyorum gecmıs olsun ıns. bıda ha hasta olmazlar
benım de mutfak tartım vardı ablama verdım benım ne ısıme yarar dıye bari gerı alayım onu onda onda da durup duruyo oyle

ablan kullanmiyorsa al tabi ise yaramaz olurmu?diyetteyken en iyi dostlarimdan biri o benim :))

canım ya sen kaç yaşındasın ki ,boyun kaç 45 kilo çok az değil mi?

canım 17 yaşındayım 153 boyundayım ne yazııkki

kızlarrrr kocamann bir merhaba çıtır bayanlar nabersiniz ? ben erken çıktım dersten bu hafta misafir gelicekmiş baya ondan 3 günüm temizlik tatlı pasta ikramlar yapmakla geçicek ne güzel ben sevindim çünkü bboolllcaaa kalori yakıcam yaptığım ikramların sadece tadına bakıcam hata yapıp yapmadıgımı anlamak için fazlası yok... gerekte yok...sağlıklı anneciğimimn menüsü yeter banaa

bol bol kalori yak ama yaptiklarindan fazla fazla goturupte geri alma sakin bak sonra pazartesi uzulursun canim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…