Birkaç günde diyetimi bozmam diyenlerin diyet günlügü

puf dün akşam tatlı ve yufkadan börek yeme olayı geç vakte kaldı uzun zamandır 6-7 den sonra yediğim ilk şeylerdi

bugün yaptım kahvaltımı ama sonrası çok hafif olmalı ,dünü telafi etmem lazım

mahey o zaman almana gerek yok canım sadece kol çalıştırma bölümü yok herhalde onu da başka şekilde halledersin

Oglen yemegimi yemis bulunmaktayim
Yrm dlm ekmek 4 kasik yogurt 4-5 kasik olacak sekilde et sote catalla yedim yagi suyu tabakta ksldi bolca da yesil salata
Akssmada salata corba dusunuyorum

ben adetimin ilk 2-3 gün yapıcam bakalım faydası nasıl olucak ama bana acil bi güzel şok diyet lazım olmuyo ben sabredemiyorum annemde madem öyle sabredemiyosun kilonu ver koruma evresinde sağlıklı beslen ve adetinin ilk günlerinde lapa diyeti yap kilonu korursun zaten oturan biri değilsin dedi kadın haklı

Arayinca yapiyormuymus oyle???? Hemen arayim
Bu arada yrm muz ve kahve ile ara yaptim

ben espri yapmıştım ama ciddiysen sanırım mail atman gerekiyo

bu arada akşam yemeğimi yedim:iki kaşık bulgur pilavı,iki kaşık yağsız pismiş kurutulmuş taze fasulye kavurması,üzerine bir tatlı kaşığından az bal sürülmüş bir dilim çavdar ekmeği ( dayanamadım tatlı isteğine en azından doğal tatlı diye düşündüm çok mu olmuş sizce):44:

Merhametten maraz dogar dedikleri sey bu olsa gerek...
Kendi basarisizligi ve ciddiyetsizligi yuzunden listeden cikarilan bu arkadas bakin yeni topiginde bizler icin neler demis...
Keske bu dusuncesini bizle daha evvel paylassaydida listeden ve topigimizden daha once uzaklastirsaydik onu...
Umarim yeni topiginde cok iyi motive olur zira olamazsa suclayacak birilerini bulur yine ....

heyyooo naberrsiniz taş ötesi hatunlar!!
bende bu hafta + çıkcam ehehe
bugün diyet aklıma bile gelmedi itiraf ediyorum efeniiimm

mehay ablacım boşver yorma güzel beynini sen bize çok lazımsın hayatım.
o onun gereksizliği takma hiç..

Takmiyorum zaten canim, sadece butun iyi niyetinize ragmen boyle soyledigi icin paylasmak istedim...
Tesekkur ederim tatlim benim ,topigimizin civcivi optum :))

Son düzenleme:

arkadan konuşmaya değmez canım boşver biz işimize bakalım herkesin motivasyonu kendini bağlar şahsen ben burda çok motive oluyorum çoğunlukla buraya yazamayacağım şeyleri yemiyorum kim nerde mutlu oluyorsa oraya gitsin ................sen takma kafana muzaffer senin savaşın sana yeter.............(kelebeğin rüyasından)

eveeet akşam yemeğinden sonra hiç bir şey yeyip içmeyecektim ama kızım sütlü kahve yaptı orta şekerli sanırım 8.30 du içtim ama çok güzel yapmış fıstığım kahve keyfi güzeldi pişman değilim

Aynen bende buraya girmedigimde motivasyonum sifira iniyor her buldugumu yemek istiyorum.mesele onun burda motive olamamasi degil mutlu,memnun olmayan gider elbetteki hakkidir.sadece uzanamadigi cigere mindar demesi...
Neyse sadece paylasmak istedim o kadar...seninde dedigin gibi uzerine konusmaya degmez )
Bu arada kelebegin ruyasi burayada gelmis ama oglumu birakacak kimse olmadigindan gidemedim nasil bir film? :))

Kahve keyfimizde olsun artik dimi ama :) pisman olma canim agir bisey degil sonucta afiyet bal seker olsun...
Bende simdi kahve icicem ekspreso sutsuz sekersiz ...bitkisel tatlandirici kullanicam )

kahvaltıdan sonra öğlen 2 kivi,az önce de çorba ve salata yedim yarın sabaha kadar bişi yok artık ...

Canim sen aksam yemegini 4 te mi uiyorsun hep?cok erken degilmi acikmiyormusun? Ben aksam yemegimi artik 6 da yiyorum..ondan sonra meyve yiyordum ama artik yemiycem siskinlik yapiyor bende (

Oglen arkadastaydim 1.5 dilim borek +cay
akdamda 2 dilim ekmek,1 marul,1 domates ve ton baligindan sandvic yaptim yedim...hepsi bu :))

Takmiyorum zaten canim, sadece butun iyi niyetinize ragmen boyle soyledigi icin paylasmak istedim...
Tesekkur ederim tatlim benim ,topigimizin civcivi optum :))

mehay ablacım valla bana sopa lazım hee bugün diyet aklıma bile gelmedi ne yediğimi yazmayayım en iyisi çünkü yemek yemek istersiniz sonra beni sopalarla kovalarsınz

mehay ablacım valla bana sopa lazım hee bugün diyet aklıma bile gelmedi ne yediğimi yazmayayım en iyisi çünkü yemek yemek istersiniz sonra beni sopalarla kovalarsınz

Yaz bakalim bizcede fazlami biz karar verelim.merak ettim neler yedin?yarin kendine gelmezsen oklavayi alicam elime ben zaten :)

Arkadaşlar iyi akşamlar....Bugün başlayabildim menülerimi yazmaya, inşallah düzenli yazbilirim....Bu arada 1.57 boy ve 74 kg dayım.15 kg vermeyi hedefliyorum, desteklerseniz çok çoook teşekkür ederim hepinize....

Sabah: 1 dl ekmek, 1 kk dil peyniri, salata ve 2 ceviz

Öğle :1 dl ekmek, 1 kase yoğurt, salata ve biraz sebzeli kıyma

İkindi :1 meyve, 10 badem, 2 grisinni

Akşam :2 kaşık bulgur pilavı, 1 tabak taze fasulye, salata ve 1 kase yoğurt.

2 lt reye yakın su ve 30 dak yürüyüş.

Önerilerinizi bekliyorum yarın görüşmek üzere.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…