Birkaç günde diyetimi bozmam diyenlerin diyet günlügü

neden ne yazıkki dedin görmedim ama çok güzel olduğunu söylüyorlar konyanın

ben sevmiyorum yani evet güzel ama insanlarıyla ugrasmak ölümm.

bende nesfıtımı yedım
dılvıncım konya coooooook gzl sanslısın sen

evet konya güzel ama trabzon daha güzel memleketimde olmayı her halukarda tercih ederim beybi

ohh maşallah bende hariç herkes vermiş beybiler bi ben mi aldım ama bu bana ders oldu

kızlar konyadan hava durumunu aktarıyorum tam benim sevdiğim havaa ohh mis şimdi oruç oruç çıkıp dolaşcam ama annem şimşek ve gök gürlediği için salmıyo ne güzel yağmur yağıyo birazda fırtına karışımı ama evler çok karanlık

ben de bugün kahvaltımı yaptım ,şimdi 1 tane elma yedim çorba yanına salata yiyim diyorum 4 gibi falan akşam da yoğurt belkim azıcık armut...

Sabah: 1 kase kellogsk+sut
oglen: 3 kasik taze fasulye,bir tabak salata,30 gr mozeralla peyniri (menudeki yogurtla degistirdim) ve 1 dilim çavdar ekmegi
ara minik bir gofret (59 kalori)

bu kaldırık çorba nasıl bir şey hayatım:44:

canım kaldırık corbası degıl corbam tarhana idi :))) kaldırık karadenıze aıt bır ot yemegı :)))) ıc anadoluda bılınmıyor bende kıbrıscıklıyım duymussundur belkı beypazarına yakın boluya baglı ama ankara kulturu bızde daha agır basıyor orda bılınmez ama duzcede evlendık kaldık burada kayınvaldeden alıstık bızde guzelde tadı var ama ya

ara:bır kahve ve yrm haslanmıs patates

Selam kizlar sabah ve ogle menumu paylasmistim akdamki menumu duysaniz sasarsiniz..ayca kaya diyetiyle alakasi yok hic...ama sanirim birkac gundur hicbir et turunu yemedigim icin bunyem ihtiyac duydu....
Aksam: 2 haslanmis yumurta,2 dilim tavuk salam, 1kase cacik ve 1 dilim cavdar ekmegi....hepsi toplam 500 kalori civari...fazlami olmus sizce?

Bugun toplam 1200 kalori civari almisim...cok olmus bugun yarindata misafirlikteyim insallah cok kacirmam...carsambadan itibaren %100 ayca kayaya uymam lazim...bu hafta verdiklerimi geri almamam ustunede en az 500-1000 gr arasi vermem lazim...

dilvinciğim Allah kabul etsin orucunu

kızlar sormayın yaa benim oğlan arabayla birine çarpmış lütfen dua edin de hayırlısıyla selamete kavuşsun

Ayy canim yasi kacki?ehliyeti varmiudi?insallah carptigi kisinin durumunda onemli bisey yoktur dua edicem canim...

kızlar hepinize ettim dua gerisi rabbime kalmış :) umarım canım hayırlısıyla sonuçlanır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…