Canim ben emzirerek vermedim cunku 3 ay sonra sutum kesildi yorgunluktanof ya oyle deme( hersey kılo demek degılkı olsun bız bu kılolrımızla da guzelız aslında ve dusunsene o zmn emzırıyordun hızlı verıyordun sımdı benım emzırdıgım gıbı ıste demekkı bı yerde bı eksıklık var bı püf noktası var bıde bır hafa boyunca spor yaparak denesene zaten yuruyordun sen emreyı okuldan alıp gelmeye alıskın vucut daha falasını ıstyordur belkıde
eee o zmn sımdı aynımız yanı senle :))) 63.6 da bulustuk yanı)) sabah ola hayrola bakemmmm nolcekkk
Birde onumuzdeki ay tr ye gelicemya annemler hep sevdigim seyleri yaparlqr yengemler falan..bunca acliga veremiyorsam orda yediklerimle 1.5 ay sonra 70 le donerim herqlde( Allah korusun yaa...
Hamileligim haric hayatimda 70 kiloya hic cikmadim....
gelınce sakın yapılan seylerden yemıcem kılo alıyorum dıyıpte yememezlık yapma hem burdakılerde uzulur senınde ıcınde kalır ye gıtsın sonra verırız gene burada cunku kımbılır belkı ne zmn gelcenbıdaha bu arada ornek sını naptın bulabıldın mı
ya bu arada yan taraf ta bı reklam cıkıyor ssısko bı kadın derısını tutmus sunduruyo ığğğğğğğğ mıdemı bulandırıyo ya lkolay kolay mıdem bulanmaz benım oyle ama bu sureklı de cıkıyor kusacam artık ya
Canim ben emzirerek vermedim cunku 3 ay sonra sutum kesildi yorgunluktan(
kendiligimden vermistim ben....o puf.noktasini bir cozebilsem zaten ahh ahhh....
Sen gecersin beni yine umudum kalmadi benim...sen 2 hafta benim yediklerimi yesen 60 olursun inan...
Dusunsene bugun yediklerim ne kadar az...1 kase kellogs,1.5 dilim borek ve 1 kase cacik tum gun bunlari yedim bir ogun gibi oysaki( birde agzima 2-3 cips attim sadece...
Sencede bunlar cok az degilmi daha hizli vermem gerekmezmi?hakkim degilmi yani yaaaa?((
Ahh canim ne sanslisin...benim kayinvaldem hic yardim etmedi bana ne bir gun geldi benle yikadi oglumu,ne bir kap yemek yapti getirdi arada sevip gitti...ise basladim 1.5 yasindaki yavrumu bir gun alip bakmadi...karsi komsuma oturmaya gelmis gunfuz esim cocugu alir belki diye dusunmuste kapiyi tiklamadan gormeden cikmis gitmis yabamci gibi...aaa 3ay mı emzırebıldın sen bılmıyordum bak cok uzuldum ya( benımde bır ara o kadar bebek gormeye gelen olmustukı artık yorgunluktan sutum gıtmıstı 2-3 gun kv ye gıdıp dınlenmıstım eve gelıncede o yemek yapııp getırıyordu ya da burda yapıp gıdıyordu gerı gelmsıtı cok uzulmustum hanım sımdıde sadece sol gogsumu emıyor tek memeyle buyutuyor kendını ((
yedıklerın cok az evet her seferınde sen cokmu dıyorsun ya bakıyorum yooo cok az hakkın tabıkı vermek ama ıste bı yerde bıseyler olması lazımm
bir o kalmisti denemedigim zaten :)) bende bulursam alirim yapariz canim...3ana ogunden yrm saat once zencefıl zerdecal ve arcını yogurtla karıstırıp yıyorlarmıs gunluk 500gr. verdırıyor dıyorlar zerdacal alabılsem baslıcam bende yemeye ama alamadım burası kucuk bı ılce ya pek te ılcede alısverıs yapmıyorum duzcceye gıdıyorum sımdıde havalar soguk bebısle cıkmıyorum esımde marketlere bakmıyor ısıne gelmıyor alamadım yanı kısacası onu denesekmı bı
aksamustu sutlac yapmıştım ahmet kerem cok sevıyor dıye sımdı esımle gamze yıyorlar tabak kasık seslerı gelıyor ama yok kalkmıcam yemıcem yrn az tadına bakarım artık
Oy oy aslinda teksin oralarda gurbette sana yan cikmasi lazim onun tipik kv isteAhh canim ne sanslisin...benim kayinvaldem hic yardim etmedi bana ne bir gun geldi benle yikadi oglumu,ne bir kap yemek yapti getirdi arada sevip gitti...ise basladim 1.5 yasindaki yavrumu bir gun alip bakmadi...karsi komsuma oturmaya gelmis gunfuz esim cocugu alir belki diye dusunmuste kapiyi tiklamadan gormeden cikmis gitmis yabamci gibi...
Brn burda o kadar yalnizimki anlatamam...
Yardim eden olmadi gece uykusuz gunduz yorgun gitti sutum dinlenemeyince geri gelmedi...oglum doymuyordu mama aldik mecbur( cok dertliyim bu konuda cok anne bile demiyorum kayinvaldeme ilk baslarda demistim sadece.hic annelik etmedi bana...sadece kizlarina yardim eder inlarin cocuklarina bakar...biz insan degilizya!!! Off offf bir soyle bin isit anliyacagin...
sorma ya gelmis yanimanasil olmusmu dedim midesini sivazliyor :)))bir o kalmisti denemedigim zaten :)) bende bulursam alirim yapariz canim...
Seni tahrik ediyorlar yani he :)))
64.4 tu sanirimCanim sen gecen hafta 70-79 topiginde kac kilo bildirmistin kilonu?
yok cnm ya gidermiyim yataktayim hala cami bi actik bi kus nasil otuyor .... Baglanti gitti sinir etti beni ciktim zannetcen diyede kizdim telimi aldim telden giriyorumKiz kalktinmi ?nerdesin?sutlac yemeyemi gittin?
Yok canim tipik kayinvalde olsa iyi benimki tamamen acayip..gorsen melek gibi dersin yuzu gulec ici fesatOy oy aslinda teksin oralarda gurbette sana yan cikmasi lazim onun tipik kv iste
sorma ya gelmis yanimanasil olmusmu dedim midesini sivazliyor :)))
64.4 tu sanirim
yok cnm ya gidermiyim yataktayim hala cami bi actik bi kus nasil otuyor .... Baglanti gitti sinir etti beni ciktim zannetcen diyede kizdim telimi aldim telden giriyorum
Ahh canim ne sanslisin...benim kayinvaldem hic yardim etmedi bana ne bir gun geldi benle yikadi oglumu,ne bir kap yemek yapti getirdi arada sevip gitti...ise basladim 1.5 yasindaki yavrumu bir gun alip bakmadi...karsi komsuma oturmaya gelmis gunfuz esim cocugu alir belki diye dusunmuste kapiyi tiklamadan gormeden cikmis gitmis yabamci gibi...
Yardim eden olmadi gece uykusuz gunduz yorgun gitti sutum dinlenemeyince geri gelmedi...oglum doymuyordu mama aldik mecbur( cok dertliyim bu konuda cok anne bile demiyorum kayinvaldeme ilk baslarda demistim sadece.hic annelik etmedi bana...sadece kizlarina yardim eder inlarin cocuklarina bakar...biz insan degilizya!!! Off offf bir soyle bin isit anliyacagin...
bir o kalmisti denemedigim zaten :)) bende bulursam alirim yapariz canim...
Canim sen gecen hafta 70-79 topiginde kac kilo bildirmistin kilonu?
Kiz kalktinmi ?nerdesin?sutlac yemeyemi gittin?
Yok cnm yermiyim bu saatte yuzduk yuzduk kuyruguna geldikAnlasildi tabak ,kasik seslerine daha fazla dayanamadin :))
neyse yediysen afiyet olsun canim hafif bir tatli zaten sutlude ,sutun cogalir...bebisine yarasin insallah..
Ben cikiyorum canim uykum geldi ...optum seni caniiimmmmmm ...mucckksss :)))
Ahh canim ne sanslisin...benim kayinvaldem hic yardim etmedi bana ne bir gun geldi benle yikadi oglumu,ne bir kap yemek yapti getirdi arada sevip gitti...ise basladim 1.5 yasindaki yavrumu bir gun alip bakmadi...karsi komsuma oturmaya gelmis gunfuz esim cocugu alir belki diye dusunmuste kapiyi tiklamadan gormeden cikmis gitmis yabamci gibi...
bir o kalmisti denemedigim zaten :)) bende bulursam alirim yapariz canim...
Canim sen gecen hafta 70-79 topiginde kac kilo bildirmistin kilonu?
Kiz kalktinmi ?nerdesin?sutlac yemeyemi gittin?
Anlasildi tabak ,kasik seslerine daha fazla dayanamadin :))
neyse yediysen afiyet olsun canim hafif bir tatli zaten sutlude ,sutun cogalir...bebisine yarasin insallah..
Ben cikiyorum canim uykum geldi ...optum seni caniiimmmmmm ...mucckksss :)))
Bende cok takardim herseyi eskiden ama simdi kiziyorum ama uzmuyorum kendimi direk tavrimi koyuyorum sende uzme hic kendinirabbim en iyisini en guzelini bilir,bilirde ona gore adalet ederYok canim tipik kayinvalde olsa iyi benimki tamamen acayip..gorsen melek gibi dersin yuzu gulec ici fesat( arkamdan konusup durur surekli...yuzumede oyle farkli davranirki ....amaannn artik herseye uzulmeyecegim soz verdim kendime.Allaha havale ettim hepsini...
Neyse canim iyi geceler sana..
Tamam canim ama bildirime gelmeyi unutma sakin.ha birde bisey yazmistim okudunsa cevabini bekliyorum :))
kutlarım canım Allah yolunu açık etsin senin adına çok sevindim .yanlız mesleğin ne olacak onu anlamadım.
mehaycım süper bir fikir .bu hafta burda hava hiç açmadı ,bende bundan çok etkilendim bi psikolojim bozuldu bi şeyler oldu bana odamdan bile çıkmak istemedim.birde hastaydık ailecek hala da atlatmış değiliz. onun için ne yürüyüş yapabildim ne ne spor .bu hafta hiç kilo veremeyebilirim bunun için. cumadan sonra inşallah hava açacakmış e bende açarım inş. birazdan müslimi yeyip hazırlanıp kermese gidecem.gidiyim de keklerimi satayım . dönünce yine görüşürüz .
çooook tebrik ederim insanın hedefine ulaşması kadar güzel bişi olamaz süpersin ...
Yok canim tipik kayinvalde olsa iyi benimki tamamen acayip..gorsen melek gibi dersin yuzu gulec ici fesat( arkamdan konusup durur surekli...yuzumede oyle farkli davranirki ....amaannn artik herseye uzulmeyecegim soz verdim kendime.Allaha havale ettim hepsini...
Neyse canim iyi geceler sana..
Canim ben emzirerek vermedim cunku 3 ay sonra sutum kesildi yorgunluktan(
kendiligimden vermistim ben....o puf.noktasini bir cozebilsem zaten ahh ahhh....
Sen gecersin beni yine umudum kalmadi benim...sen 2 hafta benim yediklerimi yesen 60 olursun inan...
Dusunsene bugun yediklerim ne kadar az...1 kase kellogs,1.5 dilim borek ve 1 kase cacik tum gun bunlari yedim bir ogun gibi oysaki( birde agzima 2-3 cips attim sadece...
Sencede bunlar cok az degilmi daha hizli vermem gerekmezmi?hakkim degilmi yani yaaaa?((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?