Birkaç günde diyetimi bozmam diyenlerin diyet günlügü

eveeeeeeet herkese günaydıııın kahvaltımı ettim
bir buçuk yumurta (tereyağda pişmiş çocuklardan artan) ,iki dilim kadar ekmek ,yeşil çay,finalde minicik bir lokma ile çilek reçeli

kızlar dün yediklerimden dolayımı hasta olduğum için mi bilmem sabaha kadar uyuyamadım şurda 3 aydır diyet yapıyorum ama sağlıklı beslenmeye ne alışmışım ya ama dün gece çektiğim o ağrılardan sonra bir daha tövbe

Canim gec kalmadinda senle eslesecek kimse yik birini bulabilirsen iyi olurdu
inanmıyorum bende bu tipten sadece bende var zannediyordum,Allah'ım kolaylık versin bizlere....
Yok ben sadece bende olmadiginin farkindayimda bunlarinda dereceleri var sanirim benimki en dusuncesiz ve merhametsizlerin grubunda...sezeryanla dogum yaptim 5 gun hastanede kaldim esim evde yalniz kadin gelip ogluna bile bisey yapmadi dusun artik.. Sen kac yillik evlisin?
Sende olmasan kim acar dukkani asguuummm :) sevindim tartiyla barismana )
mehaycım belki çok az yediğin için veremiyosundur (hani vucut kıtlık moduna giriyor ya) belki de bedeninin kilosu budur bunu kabul etmen lazımdır çünkü yaş ilerledikçe kemikler genişler biliyorsun.
Yok canim benim normal kilom degilbu...zaten netten hesapladigimdada boyuma ve yasima gore 59-60 olmam gerektigini soyluyor...bu sene ne oldu bilmiyorum hic bu kadar zorlanmamistim kilo verirken...1 ayda 5-6 kilo vermek cocuk oyuncagiydi benim icin ama simdi ((
canım yine seninki aleni yardım etmiyormuş bir de yapıyormuş gibi görünüp yapmayanlar da var yani beterin beteri var

Aman onuda yapti canim merak etme....

eveeeeeeet herkese günaydıııın kahvaltımı ettim
bir buçuk yumurta (tereyağda pişmiş çocuklardan artan) ,iki dilim kadar ekmek ,yeşil çay,finalde minicik bir lokma ile çilek reçeli
guzel olmusta tereyagda olması bıraz fazla olmus gıbıme geldı bıde bır bucuk heeee) ortim dıkkatet bak

yedıgın ıcındır ya 3 ay az bır sure degıllkı

bende lapamı yedım bi su ıceyım kızlarım uyandı onlarla ılgıleneyım ablası yanındayken bende leslı ıle yuruyeyım sonra ısler benı beklıyor bugun bıraz yogun gecıcek sanırım ama burayıda ıhmal etmem he :))))
evı bastan asa temızleyım kendımı ıyı hıssedıyorum bıraz cok tozlanmıs her yer

ne temiz kadınsın he maşşallah

ne temiz kadınsın he maşşallah
Yok cnm ya ne temizligi iste her pazartesi genel temizlik gunum bu hafta yapamadim sanirim o gun he esim hastaydi iki gun yatti cocuklarin 3 ylede ben ilgilenince yapamadim iste haftasonuda evde olmuyoruz genelde bu sekilde birakmak istemiyorum Allah korusun olum var hastalik var cok korkuyorum ani seylerden o yuzden her zmn tedarikli olmaya calisiyorum cocuklarimda kucukler ama bi yere gidilcegi zmn hemen evi toparlayip cikalim derler alissin onlarda

Canfunerda nerdesin ortim?rakip takim taktik ve planlar yapiyor ben yalniz kaldim...ruhsal cokuntuye ugradim eziliyoruuummm (

geldim geldim ortim şimdi uyuttum oğlumu uyanıkken giremiyorum ki nete ,sen hiiiiiiççççç merak etme hallederiz inşallah ,gerekirse sabahları da az yerim hehehehehe

Bugün de arkadaşa gidicez Allah tan bu gündüz bi de sözümüzün geçtiği arkadaş olduğundan fazla bişi yaptırmadık o da diyette çünkü .

ben de bugün az kahvaltı yaptım ,arkadaş ta kısır ve az bişi tatlı yicem ,akşam da yoğurt yicem sadece

Mehayyyyyy lapa diyetini bu hafta mı yapayım yoksa haftaya mı sence önümüzdeki hafta çok önemli malum yarış var

geldim geldim ortim şimdi uyuttum oğlumu uyanıkken giremiyorum ki nete ,sen hiiiiiiççççç merak etme hallederiz inşallah ,gerekirse sabahları da az yerim hehehehehe
halledelim canim yaa..rakip takim cok iddiali mamelek iki kisilik kilo verecekmis bu hafta

Canim lapayi haftaya beraber yapariz )
ben varım şimdi de kimse yok pufffff :2:

Geldim ortim geldim :)))

halledelim canim yaa..rakip takim cok iddiali mamelek iki kisilik kilo verecekmis bu hafta

Canim lapayi haftaya beraber yapariz )

Geldim ortim geldim :)))
Mamelek tek olsa yine biz gecemeyiz onu masallah

Tamam canim bir sonraki hafta bir kisi daha eklenmezse yarisa ben kendim girmem seni koyarim bebegim )
cnm istersen bu hafta benim yerime mamelekle orti olabilir dilvin malum ben bu hafta baya verdim haftaya korumaya gecebilirim o zmn da veremem he dilvin istersen benim yerime gecebilirsin yok istemem dersende ben boyle devam
Oglen lapami yedim kizlar hic acikmiyorum ya bu arada habire ev isleri yapiyorum bitmedi hala mola verdim aglayan pasta yapicam malzeme varmi bakim bi sonrasinda vakit olursa leslie yapicam ins. Ardindan islere devam toz alincak sadece
Bu arada kizlar kuralar cekilde tam istedigim bloktan guzel bir daire cikti dualariniz icin cok sagolun gunes goruyor

Haklisin valla dordumuz birlessek zor geceriz mamelegi :)))

Tamam canim sen bilirsin dilvin isterse senin yerine onu koyarim yarisa )
Sevindim canim hayirli olsun..kac metrekare ev kac odali?fiyati ne kadar?

bi durun arkadaşlar kamburum çıktı bunca ağır yükten ben daha motive olamadım yaaa demin sütlaç yaptım tencerenin dibini baya bi sıyırdım tok karnıma ,netcem gari

Haklisin valla dordumuz birlessek zor geceriz mamelegi :)))

Tamam canim sen bilirsin dilvin isterse senin yerine onu koyarim yarisa )
Sevindim canim hayirli olsun..kac metrekare ev kac odali?fiyati ne kadar?
Cnm cok sagol 2arti 1 bu evler kucuk ama kaynasli mrrkezde esimin dukkanina ykn pazarhastzne marketler hepsi cok ykn cok iyi olcak ins. Bizim icin bu evimizi satip guzel bahceli bir ev yapicaz ins. O zmna kadarda idare etcez artik fiyat tam belli degil bugun kesinlesir bakalim

bi durun arkadaşlar kamburum çıktı bunca ağır yükten ben daha motive olamadım yaaa demin sütlaç yaptım tencerenin dibini baya bi sıyırdım tok karnıma ,netcem gari
Cnm dun gecede ben yaptim ama bir kasik yemedim daha olsun hadi takil bana evde malzeme yok kek yapamiy cam kizim uyansin alip geliriz gezerek simdi lesli zamani go go go

bende birkac gundur kendime haksizlik ettigimi dusunup bugun iyi yedim uzme kendini bende sabah;
30 gr labne peyniri,1 cay k.bal,1 dilim salam,7 zeytin veee 3 dilim cavdar ekmegi yedim...

oglende;1 dilim borek,yarim bardak meyve suyu ve 3 gofret (150 kalori)

evet bu saate kadar yediklerim bunlar cunku anladimki ben ac kalarak kilo veremiyorum...dun butun gun 1 ogun edecek kadar yedigim halde bu sabah buyuk bir sok yasadim...200 gr daha almisim..63.8 geldim...beslenme seklimi degistiriyorum artik cok yuklenmiycrn kendime bundan sonra....

Son düzenleme:

bende oglumu okula goturunca 3 mil leslie yapicam...

cnm bencede yıyerek vermek en guzelı dıyetı bırakınca napıca yıcez tabıkı bu sefer geı alırız ama yıyerek verırsek vucutta alıskın oldugundan gerı almayız ınsallah
bugunun guzel olmus ama zetını 4-5 ekmegıde 2 de gofretıde 1de bıraksaydın keske
ya bence yenılmelı ama aksam yemeklerıne dıkkat etemlıyız ana guzel yemeklerı oglen yemelıyız aksam yıyoruz erıtemıyrouz ((
ben bugunde lapamı bıtıreyım daha artık mayısa kadar bu sekılde şoklamıcam vucudumu baya bi dınlenmıstım ıyı olsu bu lapa ve ayran kendıme geldım
zaten onumuzdekı hafta ıkı gun gunum var bırı gunduz bırı gece :))) hehehehheh bakem napacaz bu hafta verdıklerımı gerı mı lacam acepppp

bende oglumu okula goturunca 3 mil leslie yapicam...

bende 3mıl yurudum sımdı cnm bebişkom uyanmadı hala oktay ustayı actım ızlıyorum bakalım bugun ne yapacak :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…