Canim gec kalmadinda senle eslesecek kimse yik birini bulabilirsen iyi olurduteşekkürler diyetdaşlarım
kızlar bugün giremedim çok üzgünüm hem hastaydım hemde sabahtan beri koşturuyorum valla artık isyan etcem haaa. anca gece ders çalışabiliyorum ondan geç uyuyorum sabah erkenden dersim başlıyo erken kalkıyorum birde üşüttüm kalın giyinmeyi pek sevmem. birde o sersemlikle tanıdık bi arkadaşımdan deneme çekimi teklifi geldi kıramadım onunla ugraştım kaç saat artık valla başım dönüyo daha yeni geri geri gittim dengemi kaybedip düştümaceleden koşarken bacağımı sivri bi yere vurdum kalıp sabun kadar şişti valla mos mor aksilik aksilik üstünee mehay ablacım geç mi kaldım yarışmaya alabilir misin beni aldım bugün laptopumu garantiden büyük bilgisayar daaha olmadı bütün sporlar hareket videolarım ordaydı yaa of gözlerim kan çanağı yeminlee.. ben yatayım en iyisi diycem ama yarım saatlik yarın hocaya teslim ediceğim sınav kumaşını halledip yatayım iyi geceler
Yok ben sadece bende olmadiginin farkindayimda bunlarinda dereceleri var sanirim benimki en dusuncesiz ve merhametsizlerin grubunda...sezeryanla dogum yaptim 5 gun hastanede kaldim esim evde yalniz kadin gelip ogluna bile bisey yapmadi dusun artik.. Sen kac yillik evlisin?inanmıyorum bende bu tipten sadece bende var zannediyordum,Allah'ım kolaylık versin bizlere....
Sende olmasan kim acar dukkani asguuummm :) sevindim tartiyla barismanaGunaydinnnn
Dukkani selametle bismillah diyip aciyorum kizlar....
Bakiyorumda kimsecikler gelmemis daha benim tartimla aramiz duzeldi :))) tekrardan seviyorum onu
Bugun ani bir kararla lapa yapmaya karar verdim cunku kendimi hic ac hissetmiyorum bisey ymk istemiyorum bunu degerlendirmem lazim
Opuyorum sizleri ins gzl bir gun olur....
Yok canim benim normal kilom degilbu...zaten netten hesapladigimdada boyuma ve yasima gore 59-60 olmam gerektigini soyluyor...bu sene ne oldu bilmiyorum hic bu kadar zorlanmamistim kilo verirken...1 ayda 5-6 kilo vermek cocuk oyuncagiydi benim icin ama simdimehaycım belki çok az yediğin için veremiyosundur (hani vucut kıtlık moduna giriyor ya) belki de bedeninin kilosu budur bunu kabul etmen lazımdır çünkü yaş ilerledikçe kemikler genişler biliyorsun.
canım yine seninki aleni yardım etmiyormuş bir de yapıyormuş gibi görünüp yapmayanlar da var yani beterin beteri var
guzel olmusta tereyagda olması bıraz fazla olmus gıbıme geldı bıde bır bucuk heeeeeveeeeeeet herkese günaydıııın kahvaltımı ettim
bir buçuk yumurta (tereyağda pişmiş çocuklardan artan) ,iki dilim kadar ekmek ,yeşil çay,finalde minicik bir lokma ile çilek reçeli
kızlar dün yediklerimden dolayımı hasta olduğum için mi bilmem sabaha kadar uyuyamadım şurda 3 aydır diyet yapıyorum ama sağlıklı beslenmeye ne alışmışım ya ama dün gece çektiğim o ağrılardan sonra bir daha tövbe
bende lapamı yedım bi su ıceyım kızlarım uyandı onlarla ılgıleneyım ablası yanındayken bende leslı ıle yuruyeyım sonra ısler benı beklıyor bugun bıraz yogun gecıcek sanırım ama burayıda ıhmal etmem he :))))
evı bastan asa temızleyım kendımı ıyı hıssedıyorum bıraz cok tozlanmıs her yer
Yok cnm ya ne temizligine temiz kadınsın he maşşallah
Canfunerda nerdesin ortim?rakip takim taktik ve planlar yapiyor ben yalniz kaldim...ruhsal cokuntuye ugradim eziliyoruuummm(
halledelim canim yaa..rakip takim cok iddiali mamelek iki kisilik kilo verecekmis bu haftageldim geldim ortim şimdi uyuttum oğlumu uyanıkken giremiyorum ki nete ,sen hiiiiiiççççç merak etme hallederiz inşallah ,gerekirse sabahları da az yerim hehehehehe
Canim lapayi haftaya beraber yaparizBugün de arkadaşa gidicez Allah tan bu gündüz bi de sözümüzün geçtiği arkadaş olduğundan fazla bişi yaptırmadık o da diyette çünkü .
ben de bugün az kahvaltı yaptım ,arkadaş ta kısır ve az bişi tatlı yicem ,akşam da yoğurt yicem sadece
Mehayyyyyy lapa diyetini bu hafta mı yapayım yoksa haftaya mı sence önümüzdeki hafta çok önemli malum yarış var
ben varım şimdi de kimse yok pufffff :2:
bir sonraki haftaya o zaman sağlık olsun :)
Mamelek tek olsa yine biz gecemeyiz onu masallahhalledelim canim yaa..rakip takim cok iddiali mamelek iki kisilik kilo verecekmis bu hafta
Canim lapayi haftaya beraber yapariz)
Geldim ortim geldim :)))
cnm istersen bu hafta benim yerime mamelekle orti olabilir dilvin malum ben bu hafta baya verdim haftaya korumaya gecebilirim o zmn da veremem he dilvin istersen benim yerime gecebilirsin yok istemem dersende ben boyle devamTamam canim bir sonraki hafta bir kisi daha eklenmezse yarisa ben kendim girmem seni koyarim bebegim)
Mamelek tek olsa yine biz gecemeyiz onu masallah
cnm istersen bu hafta benim yerime mamelekle orti olabilir dilvin malum ben bu hafta baya verdim haftaya korumaya gecebilirim o zmn da veremem he dilvin istersen benim yerime gecebilirsin yok istemem dersende ben boyle devam
Oglen lapami yedim kizlar hic acikmiyorum ya bu arada habire ev isleri yapiyorum bitmedi hala mola verdim aglayan pasta yapicam malzeme varmi bakim bi sonrasinda vakit olursa leslie yapicam ins. Ardindan islere devam toz alincak sadece
Bu arada kizlar kuralar cekilde tam istedigim bloktan guzel bir daire cikti dualariniz icin cok sagolun gunes goruyor
Mamelek tek olsa yine biz gecemeyiz onu masallah
cnm istersen bu hafta benim yerime mamelekle orti olabilir dilvin malum ben bu hafta baya verdim haftaya korumaya gecebilirim o zmn da veremem he dilvin istersen benim yerime gecebilirsin yok istemem dersende ben boyle devam
Oglen lapami yedim kizlar hic acikmiyorum ya bu arada habire ev isleri yapiyorum bitmedi hala mola verdim aglayan pasta yapicam malzeme varmi bakim bi sonrasinda vakit olursa leslie yapicam ins. Ardindan islere devam toz alincak sadece
Bu arada kizlar kuralar cekilde tam istedigim bloktan guzel bir daire cikti dualariniz icin cok sagolun gunes goruyor
Cnm cok sagol 2arti 1 bu evler kucuk ama kaynasli mrrkezde esimin dukkanina ykn pazarhastzne marketler hepsi cok ykn cok iyi olcak ins. Bizim icin bu evimizi satip guzel bahceli bir ev yapicaz ins. O zmna kadarda idare etcez artikHaklisin valla dordumuz birlessek zor geceriz mamelegi :)))
Tamam canim sen bilirsin dilvin isterse senin yerine onu koyarim yarisa)
Sevindim canim hayirli olsun..kac metrekare ev kac odali?fiyati ne kadar?
Cnm dun gecede ben yaptim ama bir kasik yemedim daha olsun hadi takil bana evde malzeme yok kek yapamiy cam kizim uyansin alip geliriz gezerek simdi lesli zamani go go gobi durun arkadaşlar kamburum çıktı bunca ağır yükten ben daha motive olamadım yaaa demin sütlaç yaptım tencerenin dibini baya bi sıyırdım tok karnıma ,netcem gari
bi durun arkadaşlar kamburum çıktı bunca ağır yükten ben daha motive olamadım yaaa demin sütlaç yaptım tencerenin dibini baya bi sıyırdım tok karnıma ,netcem gari
Cnm cok sagol 2arti 1 bu evler kucuk ama kaynasli mrrkezde esimin dukkanina ykn pazarhastzne marketler hepsi cok ykn cok iyi olcak ins. Bizim icin bu evimizi satip guzel bahceli bir ev yapicaz ins. O zmna kadarda idare etcez artikfiyat tam belli degil bugun kesinlesir bakalim
Cnm dun gecede ben yaptim ama bir kasik yemedim daha olsun hadi takil bana evde malzeme yok kek yapamiy cam kizim uyansin alip geliriz gezerek simdi lesli zamani go go go
bende birkac gundur kendime haksizlik ettigimi dusunup bugun iyi yedim uzme kendini bende sabah;
30 gr labne peyniri,1 cay k.bal,1 dilim salam,7 zeytin veee 3 dilim cavdar ekmegi yedim...
oglende;1 dilim borek,yarim bardak meyve suyu ve 3 gofret (150 kalori)
evet bu saate kadar yediklerim bunlar cunku anladimki ben ac kalarak kilo veremiyorum...dun butun gun 1 ogun edecek kadar yedigim halde bu sabah buyuk bir sok yasadim...200 gr daha almisim..63.8 geldim...beslenme seklimi degistiriyorum artik cok yuklenmiycrn kendime bundan sonra....
bende oglumu okula goturunca 3 mil leslie yapicam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?