merabalar herkese..bende yaklaşık 2 ay oldu galiba diyetteyim bu sürede yaklaşık (arada kaçamaklar olsada)7300gr verdim..bende bu sefer kararlıyım diyetimi bozmamaya:)bundan 2 yıl evvel tam 10 kilo vermiştim ama malesef kilo vermenin rahatlığıyla aynen geri aldım bu sefer daha tecrübeliyim ve kararlıyım yaza fit girmek istiyorum umarım hepimiz başarılı oluruz..
Siz neler yapıyorsunuz tartılıp yarış halindemi yoksa sadece herkes menüsünümü yazıyor..
nazlı bahar namelek mehay verdiğiniz bilgiler için tesekkürler bende pazartesi 60.4tüm bakalım bu pazartesi kaç olcam beni de listeye alırsanız sevinirim
bugun yediklerim
sabah
kahvaltı yapamadım dısarda işlerim vardı kostır kostur okula geldim
öglen
bulgur 4 kasık bide mercimek
aksam etli bezelye bol yogurt
altıdan önce elma
gün bitene kadar yeşilçay ve light süt
kilom 60
hedefim 55
hos geldın cnm o zmn aramıza kaptanımız mehayın eslıgındeyız o ggereklı acıklamayı yamıs canım sana
nazlı bahar namelek mehay verdiğiniz bilgiler için tesekkürler bende pazartesi 60.4tüm bakalım bu pazartesi kaç olcam beni de listeye alırsanız sevinirim
bugun yediklerim
sabah
kahvaltı yapamadım dısarda işlerim vardı kostır kostur okula geldim
öglen
bulgur 4 kasık bide mercimek
aksam etli bezelye bol yogurt
altıdan önce elma
gün bitene kadar yeşilçay ve light süt
kilom 60
hedefim 55
valla cikarmi cikar :))) malum biz bebekten sonra az inmedik.oglu gecenin yarilarinda muzigi bir aciyordu emre sabahq kadar nobet moduna geciyordu.ve tabi bende...mehayım sen sakın atlama bulgar cıkar yukarı :)))) sakın haaa .... ben sımdı bıraz daha atlayım dıye kalkıcaktım ki gamze ıpını alıp okula gıtmıs ıkı tane ıpı var ıkısıde cantasında :))) e ne yıcez oğlene dolapta o kadar cıss var ki napsam bılmıyourm yanı barı dıyorum haslanmıs patatesten yogutlu salata yapmıstım onunla corba ıceyım bırazdan canım da bu aralar ne nedense hıcbırsey ıstemıyor gece gec yatıyorum bebeıskomu emzırıyorum sureklı uyanıyorum sabah erken kalkıyorum bı haller oldu bana uykusuzluga gram dayanamaayan ben sımdı hıc uyumuyorum
hahah yiyim senin kaptanini
valla cikarmi cikar :))) malum biz bebekten sonra az inmedik.oglu gecenin yarilarinda muzigi bir aciyordu emre sabahq kadar nobet moduna geciyordu.ve tabi bende...
bu hafta birinci benim desene :))kaptan ben bugun bir hosum sanırım uzuuuuuuuuuuuuuuuun zamandır ılk defa bos kaldım ya ondan ne bulursam yedım can sıkısına sımdıde uyku bastı
bır suru sey yazmıstım uctu bıranda nolduysa atla gıtsın aman gelırsede uyarr daha atlamazsın gelmezsede deemek duyulmuyor
Oy iuiymis bole atlayabildigim zmnlarda atlayim bende gamze gulmekten kirildi yavrum sasirdi onun ipiyle atliyorum ya
cnm benim benimde astım var bir atlayışta 300 yapıyom rahatsızlık vermiyo cnm
yok canım parmak ucunda atladım zaten bıde alt komsumla ıyıyız kızmaz :))) zaten havalar acınca koye cıkar bos gıbı bısey yanı alt bızımalt komşu kızmasın
sımıte asla hayır dıyemem hele bıde sıcaksa :))) mmmmm supersın bence d e cok guzel gıdıyorsun sonuclar nasıl cıktı canım ınsallah ıyıdırkızlar ben ben bugün doğru dürüst bir şey yiyemedim sabah 7 de evden çıktım saat 5 de eve geldim sabah kan vereceğim için aç gittim tabii ki öğlen halk ekmeğin fındıklı ekmeklerinden bir tane yedim nescafe eşliğinde, saat iki üç gibi bir türk kahvesi (çikolata ikramını geri çevirdim) şimdide 9lu çayımı içiyorum kızım simit almış diyet çorbamın yanında yesemmi napsam bilemedim . ha bu arada birbuçuk saat de yürüdüm hanımlar süperim demi
sımıte asla hayır dıyemem hele bıde sıcaksa :))) mmmmm supersın bence d e cok guzel gıdıyorsun sonuclar nasıl cıktı canım ınsallah ıyıdır
bende bugun oglen acaıp karısım yedım yazamıam bıle saat 7de nesfıt yemeyı dusunuyorum artık anca o paklar aksam ıcın benı ev halkına mantı yaptım cunku yıyemem asla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?