Birkaç günde diyetimi bozmam diyenlerin diyet günlügü

ya sımdı varya sıcacık pufur pufur bi poca olsa mmmmm pastane pocası seklınde ayyyy nasıl canım cekıyor yanında da scacık sımıt peynır ve zeytın ooooyyy ben okulumu ozlemısım sabah arkadaslarımla kahvaltı yapmayı mınıcık kantınımızde tartım bu hafta cok yavas gıdıyor e bugun aksama da arkadasa gcecem ve nasl bır yagmur yagıyor

valla bu sabah guzel bir kahvalti yaptim esimle gecte yedik o yuzden oglende bisey yemem.aksama Allah kerim :))

sağolasın............
ne demek cnm ne demek
çok geçmiş olsun canım nerde yaşıyosun bilmiyorum ama hava birden soğudu ankarada ,dikkat etmek lazım.
ya duzcede oyle canım bu hafta sonu bız de ankaraya gemeyı dusunuyordum cumartesı oglumun pazar kızımın toplantısı var ve bırde hava sogyunca hıc gelesım klmadı
cnm aynı boydayız sen bı 10kılonu ver gerısıde gelır ınsallah 10kılo dedıgın nedırkı degılmı ama az dıkkat et verırsın ıkı ayda 10kıloyu

evet canim ne gibi bir yardimda bulunacaksin bende merak ettim? :)

coookkk gecmis olsun canim...

bu sartlarda ip atlamak saglikli degil o zaman canim yaa liflere zarar verirsin Allah korusun...

bende cok meraklandım ya ne konuda yardımcı olacakkı bıze bı ses verdı gıttı cnm hareketsızlıkten sanırım bı 60 daha atladım acaıp kasıldı arka kaslar ama sonra rahatladım

oyyyy karnım cok acıktı benım ya bos durmak yraamıyor bana oğlene ne yemekler var bakalım

canım sen bizi yoldan çıkarmaya mı çalışıyosun yemezler , yani en azın dan ben yemem size yetişmem lazım

bugün kahvaltıda bir yumurta yağsız omlet yanında azıcık peynir 4 zeytin 4 adet küçük acıbiberlerden bir küçük domates bir fincan şekersiz çay içtim
aradada şekersiz türk kahvesi
birazdan yürüyüşe çıkıcam hergün 1 saat yürüyorum bizim burda yürüyüş yolu var yan tarafda ormanlık güzel oluyor ama hava gerçekten soğuk bugün ankaranın meşhur soğuğu

komşu uğradı beş dakika bi nescafe içtik (benimki şekersiz)daha anca kızımın odasını bitirebildim kendi odamı bitirmeden yemek yemiycem hem daha acıkmadım ama acıkırsam öğlen müsli yemeyi düşünüyorum.

nerde oturuyorsun canım

canım sen bizi yoldan çıkarmaya mı çalışıyosun yemezler , yani en azın dan ben yemem size yetişmem lazım
hehehheheh o hıc aklıma gelmemıstı ya sıtelere bakınıyordum bırısı poca yapmıs ayyy oyle bır godrunuyorkı acaıp canım ıstemıstı kızzz

bende oğlene dunaksam cocuklara annemın elcegzıyla yazın kesmı oldugu makarnayı sarımsaklı yogurt yapmıstım kendıme ayırdım onu yıcem valla bıraz fazla ama olsun yıcem onu ekmeksız ce :) yakarım aksmaa kadar ben onu

ay keşke canımya valla ağzından bal damlıyo:) ama nerdee bu hafta boyunca hergün tartılmama ve dikkat etmeme rağmen gram vermemişim duraksamaya geçti heralde benim beden 7 kiloyu verince afalladı heralde
bende bu sabah tvde showa bakıyordum bitane meşhur diyetisyan varya adı aklıma gelmedi akapunkturda yapıyo soğuk havada yürüyüş yapmak yüzde 30 daha fazla yağ yaktırıyomuş vücut ısınmak için yağları parçalıyormuş ilginç geldi sizinde haberiniz olsun..

cnm zaten normal de bıle yuruyus yapmak cok guzel sonuclar verıyor benım ımkanım olsa bebegım kucuk olmasa ah hıc durmam yururum havalar duzelsın hemen baslıcam ınsallah yuruyuse bebısımı arabasına koyup 7kılodan sonra belkı bıraz sasırtılmak ıstıyordur canım beslenme seklını degıs bence bak bı zayca kayanın dıyetını yapıyoruz daha dogrusu ben yapıymaya calısıyorum ve gercekten cok guzel sonuclar alıyorum tavsıye ederım

ayça kayanın listesini bende yaptım canım hatta oguruptaydım ama pek giren olmadı sonra bıraktım bende..yaklaşık 3 hafta falan yaptım sonra deiştirip bir haftada salata yoğurt diyeti yaptım bu diyet acayip farkettiriyor tavsiye ederim bol suyla birlikte..bir diğer haftada sadece çorba diyeti yaptım beyaz lahana acıbiberli şimdiyse normal menüme döndüm
bebişin varmış allah bağışlasın benimde 2 yaşında bi oğlum 13 yaşındada kızım var

cnm benımde 9-4-ve 5,5 aylık 3 bebegım var rabbım hepsını anne babasına bagıslasın butun cocukları
yogurt salata dıyetı nasıl kı???emzırıyorum ya tek yonlu yapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…