yok canım parmak ucunda atladım zaten bıde alt komsumla ıyıyız kızmaz :))) zaten havalar acınca koye cıkar bos gıbı bısey yanı alt bızım
canim ogun atlamamani tavsiye ederim ,normal yemene dondugunde verdiklerini oldugu gibi geri alirsin sonra....
Selam kizlar eger sizde birkaç günde diyetimi bozmam ,yarisarak zayiflarim diyorsaniz sizin yeriniz burasi...
Eger yaptiginiz diyeti, sporu günlük olarak paylasacak, her hafta yarismalara katilarak motivasyonumu arttirmak el birligiyle kilo vermek istiyorum diyorsaniz buyrun....Hosgeldiniz sefalar getirdiniz diyorum...
Kisisel bir günlük degil her yasta ,her kiloda ,evli-bekar, çocuklu-çocuksuz herkesin yazacagi bir günlük olmasini istedim buranin...
Ayrica isteyen herkes kaç kilo olursa olsun yarismalara katilabilir (kilo sinirlamasi yok)....
Simdi varmisiniz bu yepyeni günlükle yine yeniden baslamaya, yepyeni bir bedene ve yepyeni bir görünüse beraber kavusalim mi???
yardımcı olmamı isterseniz kızlar ekleyebilirsnz beni:)
akşam bir bardak süt kahvaltım:yeşilçay biberiye karışımı
nazlı bahar boy 1.60 kilo 60 ne varsa göbekte cubuk kraker gibi bacaklarım var popo gögüs yok veee kocaman karın mide.... pespese dogum yaptım ondan kaldı
aksam 3 yk nohut yedim 3 küçük sarma yogurt altıdan sonra yemedim oglana yemek hazırladım yemeyince çöğp ama bir kasık pilav yedim az önce
pembe not hastamısın canım hiçbir şey yememişsin
Kolaygelson cnmkahvaltı:minik minik iki dilim kızarmış çavdar ekmeği,bir minik domates ,bir salatalık,birbuçuk kk büyüklüğünde tel peyniri bir şekersiz nescafe
bugün spor niyetine evleri temizliycem kızlarmalum cumartesi günü herkesler bana gelecek
Cok cok gecevet cnm ya çok kötüyüm dünden beri ateş mide bulantısı yiyemiyorum
Kolaygelson cnm
Cok cok gec
Mis olsun ....
evet cnm ya çok kötüyüm dünden beri ateş mide bulantısı yiyemiyorum
hamarat hatunun hali bqska tabi :)
hosgeldin sefalar getirdin canim ...evet hergun yediklerimizi yaziyoruz birde katilmak istersen her hafta diyet yarismalarimiz oluyor pazartesi bildirim yapiyoruz....
corba tarifim profilimdeki tariflerde var canimcim..
canim her gun muslimi yiyorsun?
kim sevmezki oyle tartiyi? :)
bende deniyeyim bari...insallah asagidaki bulgarla birbirimize girmeyiz sac bas
hosgeldin canim...cok gu
zel kilo vermossin masallah kac kilosun su an?boy ve yas kac?evrt hergun menulerimizi yaziyoruz ve yarismamizda var tabiki pazartesi bildirim yapiyoruz...
evet canim ne gibi bir yardimda bulunacaksin bende merak ettim? :)yardımcı olmamı isterseniz kızlar ekleyebilirsnz beni:)
coookkk gecmis olsun canim...evet cnm ya çok kötüyüm dünden beri ateş mide bulantısı yiyemiyorum
bu sartlarda ip atlamak saglikli degil o zaman canim yaa liflere zarar verirsin Allah korusun...50 ip atladim ayak kas lif kalmadi cekilmekten
evet cnm ya çok kötüyüm dünden beri ateş mide bulantısı yiyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?