Birkaç günde diyetimi bozmam diyenlerin diyet günlügü

canim ogun atlamamani tavsiye ederim ,normal yemene dondugunde verdiklerini oldugu gibi geri alirsin sonra....

öğünü isteyerek atlamıyorum ki fırsatım olmuyor
işe ancak yetişiyorum
ben zayıf zamanlarımda da öyleydim
pek sabah kahvaltısı yapamazdım
bugünde kahvaltı yok
öğlen tarhana çorbası bir parça tavuk 2 parça patates 2kaşık pilav 1 kaşık yoğurt 1 dilim haşhaşlı tatlı
şekersiz çay
akşam yemeğimde lor peyniri zeytin ve kepek ekmeği oldu
3 kaşıkta tarhana çorbası
yarım elma 1 kivi ve 1 portakal yedim
şimdi kahvemi içeceğim

nazlı bahar boy 1.60 kilo 60 ne varsa göbekte cubuk kraker gibi bacaklarım var popo gögüs yok veee kocaman karın mide.... pespese dogum yaptım ondan kaldı
aksam 3 yk nohut yedim 3 küçük sarma yogurt altıdan sonra yemedim oglana yemek hazırladım yemeyince çöğp ama bir kasık pilav yedim az önce

yardımcı olmamı isterseniz kızlar ekleyebilirsnz beni:)

kahvaltı:minik minik iki dilim kızarmış çavdar ekmeği,bir minik domates ,bir salatalık,birbuçuk kk büyüklüğünde tel peyniri bir şekersiz nescafe
bugün spor niyetine evleri temizliycem kızlar malum cumartesi günü herkesler bana gelecek

canım madem sadece göbeğin var çok ağır diyet yerine bölgesel hareketler yani mekik falan yapsan daha iyi olmazmı

Kolaygelson cnm

evet cnm ya çok kötüyüm dünden beri ateş mide bulantısı yiyemiyorum
Cok cok gec
Mis olsun ....

hoşbulduk çok teşekkür ederim ama vermem gereken bi10 kilocuk daha var canım..boyum 1.68 kilom şu anda 81.400gr yarışma olması çok güzel insan daha bir motive oluyor bende burda bir arkadaşımla yarış yaptık her cuma bizim evde buluşup tartılıyorduk öyle verdim 7 kiloyu neyse darısı kalan 10kilonun başına sizede başarılar:)

yardımcı olmamı isterseniz kızlar ekleyebilirsnz beni:)
evet canim ne gibi bir yardimda bulunacaksin bende merak ettim? :)
evet cnm ya çok kötüyüm dünden beri ateş mide bulantısı yiyemiyorum
coookkk gecmis olsun canim...
50 ip atladim ayak kas lif kalmadi cekilmekten
bu sartlarda ip atlamak saglikli degil o zaman canim yaa liflere zarar verirsin Allah korusun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…