Birkaç günde diyetimi bozmam diyenlerin diyet günlügü

kızlar 'yaş 35 yolun yarısı' diyen şairin 40 yaşında öldüğünü biliyormuydunuz?

aaa bilmiyordum ne uzucu bir durum ( insan ne zaman olecegini bilmiyor iste ,bilse bazi seyler cok farkli olurdu zaten...bu sairde nerden bilirdiki 5 sene sonra olecek ( cok uzuldum (

anam mehayım ben yapıyom onları gozumu doyuruyom yıyemıyorum kı hıc yemıyorum gercekten bak cocuklar ıcın mısafır gelıyor ıste kardaslerım falan onlar ıcın yaneee
kız benım telde de bı suru sey var ama ben bu bızım topıge bıde face ye mns acıyorum resım cekıyorum wibber var ıste baska da bıseyını bılmıyorum daha neelr varmıs calori sepetı mesela gunluk yedıklerını yazıyon o hesap yapıyo daha nerler neler ama ben hıc sanırım vakıt ısı bu yokkı bende o kadar pturup ınceleyım ugrasayım

evet kalori sepetibi bende kullandim bir ara ama bunaldim hergun yazmaktan biraktim sonra...ama ise yariyor gercekten...

bugün öğlen
yoğurtlu müsli
akşam yemeğini erken yedim
tavuk üzerine ıspanak ve pul biber kattım
kepek ekmeği
şimdi şekersiz çayımı içeceğim
bundan sonra sadece meyve yerim saat erken

bugün çok yoruldum bayağ bir ankaralı toplandık.Hepimiz bu topikteyiz

Merhaba, aranızda benim gibi su içse bile göbeği şişen kimsecikler var mı? Çok rahatsız edici bi durum yaa uzun zamandır böyle Hani göbeğim yok değil var da minik göbeklerden, sabah kahvaltıdan sonra şişmeye başlıyor ve akşama doğru taş gibi sertleşmiş oluyor aynaya baktığımda deliriyorum doktora gitmeyi düşünüyorum da korkuyorum

Bence biran önce git doktora sonra ilerlemesin
genelde midesinde sorun olanlarda oluyor bir git bakalım

hoşgeldin
aynı şehirdeyiz ve yaşlarımızda aynı
bende emzirmeyi bırakınca baktım daha çok kilo alıyorum diyete başladım
kilolarımız da yakın inşallah hep beraber veririz

lale
çekirdeğin 10 gramı 58 kalori gerisini sen düşün
kalori sepetinden baktım
ben onların yalancısıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…