sus kız agzından yel alsın
o ne demekmıs ole tangram der gıbı kız
haftada bir ve bir ogun olmak kaydiyla diyetisyenlerde izin veriyor zaten.bende yaparim belki cumartesi arkadasim manti yapip yemege cagiracakmis bizi :))
kızlar 'yaş 35 yolun yarısı' diyen şairin 40 yaşında öldüğünü biliyormuydunuz?
amannnn dıyetısyneler once kendılerını zayıflatsın walla
anam mehayım ben yapıyom onları gozumu doyuruyom yıyemıyorum kı hıc yemıyorum gercekten bak cocuklar ıcın mısafır gelıyor ıste kardaslerım falan onlar ıcın yaneee
kız benım telde de bı suru sey var ama ben bu bızım topıge bıde face ye mns acıyorum resım cekıyorum wibber var ıste baska da bıseyını bılmıyorum daha neelr varmıs calori sepetı mesela gunluk yedıklerını yazıyon o hesap yapıyo daha nerler neler ama ben hıc sanırım vakıt ısı bu yokkı bende o kadar pturup ınceleyım ugrasayım
kızlar sizden ayrılamıyorum ama işleri bitirmem lazım,bilgisayar hep açık arada okuyum diye oturuyorum bak çok oyalanmışımbiraz daha temizlik yapayım yine dönerim aranıza .
çok geçmiş olsun canım nerde yaşıyosun bilmiyorum ama hava birden soğudu ankarada ,dikkat etmek lazım.
evet canim ne gibi bir yardimda bulunacaksin bende merak ettim? :)
coookkk gecmis olsun canim...
bu sartlarda ip atlamak saglikli degil o zaman canim yaa liflere zarar verirsin Allah korusun...
Merhaba, aranızda benim gibi su içse bile göbeği şişen kimsecikler var mı? Çok rahatsız edici bi durum yaa uzun zamandır böyleHani göbeğim yok değil var da minik göbeklerden, sabah kahvaltıdan sonra şişmeye başlıyor ve akşama doğru taş gibi sertleşmiş oluyor aynaya baktığımda deliriyorum doktora gitmeyi düşünüyorum da korkuyorum
Ara olarak nescafemi iciyorum
Bence biran önce git doktora sonra ilerlemesin
genelde midesinde sorun olanlarda oluyor bir git bakalım
hepsini allah bağışlasın..sen yapma zaten canım benim bu sadece 1 hafta yapılıyor sabah normal kahvaltıyı yapıyosun abartmadan tabi öğlen ve akşam sadece salata ve yoğurt var arlardada tarım çay bardağı kadar badem bol su ve yürüyüş sen yürüyüşe çıkma zaten emzirirken yakıyrsunsundur kalorileri oohh mis ben emzirmeyi bıraktıktan sonra aldım biliyomusun:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?